Bodziulka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Zapraszam na Torebki z Psami :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487 Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Bodziulka']Zapraszam na Torebki z Psami :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487 Przecież by mnie wzięli za.....boszszsz :crazyeye: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież by mnie wzięli za.....boszszsz :crazyeye: teletubisia :razz: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiem, wiem - to dlatego, że sie do listy nie dopisałem :roll: je się dopisałam ....tylko mnie wywaliło i nie wiem czy figuruję :roll: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Bodziulka']teletubisia :razz: delikatnie powiedziane :evil_lol: [quote name='Alicja'] je się dopisałam ....tylko mnie wywaliło i nie wiem czy figuruję :roll: jesteś, jesteś.... :lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bodziulka napisał(a):teletubisia :razz: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: taaaaaa.....Bodziulka ma wyrafinowane poczucie humoru :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 cze tele:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 evaxon napisał(a):cze tele:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze tubisiowa :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):cze tubisiowa :eviltong: to nie bylo mile :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 evaxon napisał(a):to nie bylo mile :obrazic: :obrazic: :obrazic: za to tele było fantastyczne :multi: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):za to tele było fantastyczne :multi: :grin::oops::oops::oops: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 evaxon napisał(a)::grin::oops::oops::oops: i co się wstydasz?.......ja się nie obrażam :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):i co się wstydasz?.......ja się nie obrażam :eviltong: no bochyba tak nie wypada na forum publicznym gadac o twoim tele:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 evaxon napisał(a):no bochyba tak nie wypada na forum publicznym gadac o twoim tele:razz::diabloti: własnie - zostawmy to tele w spokoju :roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):własnie - zostawmy to tele w spokoju :roll::evil_lol: a moze ja nie chce:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 evaxon napisał(a):a moze ja nie chce:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: tylko ja i ja.... :eviltong: śpij dobrze ;) Quote
apple Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No gdzie lecisz? Tyle co przyszłaś! Już nas nie kofasz? :placz:No koffam bardzo :loveu:ale wczoraj byłam z Krosiem u weta zakropić się;) Witaj Menrzusiu:multi: mam nadzieję ze mi dzisiaj kompka w robicie naprawią do konca i skutecznie, bosszzz ile mam zaległości przez tą awarię- MASAKRA:placz: Aaaaa i juz dzisiaj zgłaszam że przez długi weekend mnie nie bedzie bo wyjeżdżam a wieś;) Bedziecie tęsknić wiem, ale jakoś przeżyjecie:evil_lol:;) Quote
Iza i Avanti Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='apple']No koffam bardzo :loveu:ale wczoraj byłam z Krosiem u weta zakropić się;) Witaj Menrzusiu:multi: mam nadzieję ze mi dzisiaj kompka w robicie naprawią do konca i skutecznie, bosszzz ile mam zaległości przez tą awarię- MASAKRA:placz: Aaaaa i juz dzisiaj zgłaszam że przez długi weekend mnie nie bedzie bo wyjeżdżam a wieś;) Bedziecie tęsknić wiem, ale jakoś przeżyjecie:evil_lol:;) I mnie też od jutra nie będzie :cool3: Jadę na większą wieś! :lol: Doberek Menrzusiu! Gdzieś Ty? Quote
Menrzuś Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='apple']No koffam bardzo :loveu:ale wczoraj byłam z Krosiem u weta zakropić się;) Witaj Menrzusiu:multi: mam nadzieję ze mi dzisiaj kompka w robicie naprawią do konca i skutecznie, bosszzz ile mam zaległości przez tą awarię- MASAKRA:placz: Aaaaa i juz dzisiaj zgłaszam że przez długi weekend mnie nie bedzie bo wyjeżdżam a wieś;) Bedziecie tęsknić wiem, ale jakoś przeżyjecie:evil_lol:;) Helołki :multi: Tak też myślałem, że to wina komputera :shake:.....a ja tak czekałem :-( Oby Ci słoneczko na weekendzie świeciło......i nie zapomnij kupić kurki i jajcófff od Sołtysowej :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']I mnie też od jutra nie będzie :cool3: Jadę na większą wieś! :lol: Doberek Menrzusiu! Gdzieś Ty? Oooo....druga. To kto tutaj zostanie? :shake: Witanko Iza :multi: A byłem z samochodem u mechanika, potem jeszcze do lekarki i na koniec poszedłem sobie przypomniec jak fryzjerka wygląda :cool3: Quote
e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 poka nowego fryzaaa:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 evaxon napisał(a):poka nowego fryzaaa:razz::razz::razz::diabloti: fryz jak fryz - nic ciekawego :roll: Quote
Recommended Posts