e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Menrzuś napisał(a):fryz jak fryz - nic ciekawego :roll: oj nie badz maruda:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Tutaj jest miejsce tylko na futra Sylwy i Argona :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Tutaj jest miejsce tylko na futra Sylwy i Argona :eviltong: dzieki bogu istnieje cos takiego jak gg:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 evaxon napisał(a):dzieki bogu istnieje cos takiego jak gg:diabloti::evil_lol: eeee tam - zatka się tym futrem :eviltong: Quote
apple Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Helołki :multi: Tak też myślałem, że to wina komputera :shake:.....a ja tak czekałem :-( tak fszystko ten komputer, oć daj buziola:loveu: Oby Ci słoneczko na weekendzie świeciło......i nie zapomnij kupić kurki i jajcófff od Sołtysowej :evil_lol: dla ciebie wszystko:lol: A byłem z samochodem u mechanika, potem jeszcze do lekarki i na koniec poszedłem sobie przypomniec jak fryzjerka wygląda :cool3:Jooooooooo normalnie tyle zmian na raz to nebezpieczne:evil_lol: cześć Menrzusiu:loveu: Quote
e.v.a Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ejjj Menrzusiu co z tobą ? Czyżbys usechł z tesknoty lub rzucił się w przepaść z rozpaczy?:razz::diabloti: Quote
Agniest Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cześć :multi: ooooo widzę, że Menrzuś image zmienił ;) tak na wiosnę inny fryz :evil_lol: u nas po staremu, tylko kleszczy cała masa :shake: byłam w poniedz po racy w zoologicznym i proszę kropelki na kleszczyki, a pani mówi ze się skończyły...... no więc dziś jadę znowu, może już będą, bo przeca 2 dziennie minimum im wyciagam....... Miłego weekendu :multi: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='apple']Jooooooooo normalnie tyle zmian na raz to nebezpieczne:evil_lol: cześć Menrzusiu:loveu: A myślisz, że ten buziol zatka skrwawnięte serce co u piersi dynda? Tyle stresa :-( Taaaaaa....teraz to wszystko :p No mówię Ci - zakicany z rańca byłem na maxa :mdleje: [quote name='apple']Ejjj Menrzusiu co z tobą ? Czyżbys usechł z tesknoty lub rzucił się w przepaść z rozpaczy?:razz::diabloti: No, normalnie nie mogłem się zalogować. Już chciałem :grab:albo :flaming: a tu widzę - Jabłkowa :multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 evaxon napisał(a):helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:loveu::loveu::loveu: Witanko wieczorne :multi::loveu: Agniest napisał(a):Cześć :multi: ooooo widzę, że Menrzuś image zmienił ;) tak na wiosnę inny fryz :evil_lol: u nas po staremu, tylko kleszczy cała masa :shake: byłam w poniedz po racy w zoologicznym i proszę kropelki na kleszczyki, a pani mówi ze się skończyły...... no więc dziś jadę znowu, może już będą, bo przeca 2 dziennie minimum im wyciagam....... Miłego weekendu :multi: Wiosna się zrobiła i trzeba było grzywę skrócić, bo zaczynało się robić za ciepło :razz: My też kropelkujemy......ale jak dotąd to tylko jednego kleszcza widziałem. Na południu zawsze wcześniej, a po ciepłej zimie to może tego robactwa być sporo :shake: Miłego :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 credita napisał(a):witam chociaż na chwilkę zaglądnę ;) A co Ty robisz o tej porze na dogomanii? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 credita napisał(a):relaksuję się menrzusiu :p no to mów co u Ciebie Już dajesz radę ze spaniem? Quote
credita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 no u mnie całkiem dobrze mały za 15 min obudzi się na mleko,więc mam chwilkę :cool3: a nie opłaca mi się kłaść:roll: mój mąż w pracy na nocce , więc muszę czuwać bo tak w nocy troszkę mi pomaga przy małej zrzędzie :loveu: a co u ciebie nowego szykujesz jakiś wyjazd na week :cool3: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 credita napisał(a):no u mnie całkiem dobrze mały za 15 min obudzi się na mleko,więc mam chwilkę :cool3: a nie opłaca mi się kłaść:roll: mój mąż w pracy na nocce , więc muszę czuwać bo tak w nocy troszkę mi pomaga przy małej zrzędzie :loveu: a co u ciebie nowego szykujesz jakiś wyjazd na week :cool3: Nie marudzi przy jedzeniu? Jak Huzar się do Oskarka odnosi? Mieliśmy wyjechać, ale tak się jakoś złożyło.... za to odmaluję mamie pokój ;) Quote
credita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Huzar rewelka reaguje powącha pomacha kikutkiem i tyle,Gapcia też reagowała podobnie no może bardziej z sercem(kurcze znowu mi się łzy kręcą w oczach)Yetę trzymamy trochę z dala bo ona jest nie obliczalna , jak będzie Oski starszy to wtedy będzie inaczej:p no proszę malowanie ja uwielbiam malować,w ciąży jak byłam to 3pokoje i kuchnię wymalowałam i to przed samymi świętami Bożego narodzenia :p dobry uczynek zrobisz mamie z tym malowaniem ;) Quote
Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 credita napisał(a):Huzar rewelka reaguje powącha pomacha kikutkiem i tyle,Gapcia też reagowała podobnie no może bardziej z sercem(kurcze znowu mi się łzy kręcą w oczach)Yetę trzymamy trochę z dala bo ona jest nie obliczalna , jak będzie Oski starszy to wtedy będzie inaczej:p no proszę malowanie ja uwielbiam malować,w ciąży jak byłam to 3pokoje i kuchnię wymalowałam i to przed samymi świętami Bożego narodzenia :p dobry uczynek zrobisz mamie z tym malowaniem ;) To raczej Ty jesteś nieobliczalna :shake:....boszszsz Trzeba czasami kilka punktów zdobyć :evil_lol: A jak zdrówko? Quote
credita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 uciekam bo mały się budzi,udanego malowania ;) i pięknej pogody życzę :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 credita napisał(a):uciekam bo mały się budzi,udanego malowania ;) i pięknej pogody życzę :loveu: Trzymajcię się ciepło i dobrej nocki :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Obserwowałem do końca głosowanie w krakvecie - to była totalna żenada. Widzę, że w społeczeństwie ginie pojęcie uczciwej rywalizacji. Wiecie na kogo głosowałem, ale teraz na miejscu organizatora zdyskfalifikowałbym BwP i Pro Equo. Dopóki nie zmienią się zasady "konkursu", nie liczcie na mój głos. To co teraz jest, to jest wręcz wzbudzanie nienawiści wśród tych co niosą pomoć. Okropieństwo. Dwóch palantów na neostradzie licytowało pomoc :shake: Dobrej nocki Wam :loveu: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Co do głosowania na krakwecie ....jestem zdania ze kupując powinno sie podać zaraz bez umawianek , namawianek z czystym sumieniem swego typa ....a nie jakieś głosowanie ... znalazłam dziś suszka kleszcza na moim Ozzulku ...siorbnąl se wczoraj krwi po raz ostatni ...i zszedł :p Quote
Menrzuś Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dwa dni nie mogłem tu wejść :shake: Ja jeszcze nie znalazłem na psich futrach kleszczy, ale pokropelkowane już są od dawna ;) Krakvet - no cóż......bez komentarza Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Dwa dni nie mogłem tu wejść :shake: Ja jeszcze nie znalazłem na psich futrach kleszczy, ale pokropelkowane już są od dawna ;) Krakvet - no cóż......bez komentarza :razz::razz:mialeś odwyk ...współczuwam :cool1: ja kropkam Ozzulka kropelkami na wagę 40-60 kg ... Quote
Recommended Posts