apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']buuuuuuuuuuuuuub:placz:......zobaczysz, że w lipcu będzie lało :eviltong:Oszzz ty,:mad: Zemsta?:placz: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']Oszzz ty,:mad: Zemsta?:placz: :siara::siara::eviltong: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']:siara::siara::eviltong:fałszujesz:diabloti: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Menrzuś! Przybyłyśmy!!!zamknęłaś mnie w przyczpie:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']zamknęłaś mnie w przyczpie:crazyeye: Sama wlazłaś! :evil_lol: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Sama wlazłaś! :evil_lol: na pewno nie:shake: mam klaustrofobie:-(, to ty mnie na pewno tam wepchałaś i bo chciałas nad morzem towary wyrywać na zimny łokiec:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']fałszujesz:diabloti: Ty lepiej głośniki napraw, bo nic nie słyszysz i tak :mad: [quote name='Iza i Avanti'] Menrzuś! Przybyłyśmy!!! Lecę na dół przez kuchnię :multi: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty lepiej głośniki napraw, bo nic nie słyszysz i tak :mad: fstrenciuch jesteś i tyle:eviltong: bedzie mi wypominał a ja taka biedna jestem bo nie ma mi kto naprawić dzwieków:placz: Lecę na dół przez kuchnię :multi:Spokojnie bo jeszcze sobie cos zrobisz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']Spokojnie bo jeszcze sobie cos zrobisz:evil_lol: nie żaden fstrenciuch, tylko motywator :eviltong::diabloti: to to śmigam :hand: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']nie żaden fstrenciuch, tylko motywator :eviltong::diabloti: to to śmigam :hand:to to śmigaj motywatorze:evil_lol::hand: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']na pewno nie:shake: mam klaustrofobie:-(, to ty mnie na pewno tam wepchałaś i bo chciałas nad morzem towary wyrywać na zimny łokiec:evil_lol: No sssssssssssssssssoooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyy? Ja mam TZ-ta! Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No sssssssssssssssssoooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyy? Ja mam TZ-ta! Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!A tam TZ jak mnie pakowałas do tej przyczepki to inaczej mówiłaś:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']A tam TZ jak mnie pakowałas do tej przyczepki to inaczej mówiłaś:evil_lol: Sama wlazłaś do przyczepki, jak usłyszałaś, że na chyt jedziemy :eviltong: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Sama wlazłaś do przyczepki, jak usłyszałaś, że na chyt jedziemy :eviltong: pppfffff myslisz że jakbym usłyszała że na chyt jedziemy to bym wlazła do przyczepki:razz: nie ma szans:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']pppfffff myslisz że jakbym usłyszała że na chyt jedziemy to bym wlazła do przyczepki:razz: nie ma szans:evil_lol: Srutu tutu :cool3: :eviltong: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Srutu tutu :cool3: :eviltong:Nie srtutu tutu tylko jakbym wiedziala to ty bys w tej przyczepce siedziała:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']Nie srtutu tutu tylko jakbym wiedziala to ty bys w tej przyczepce siedziała:eviltong: JeNdza i Maupa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Moja krew ;) Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']JeNdza i Maupa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Moja krew ;)Muuuuuuaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']Muuuuuuaaa:loveu: Powiedzmy, że nie czytałem poprzednich postów :evil_lol: ale ten zimny łokieć i chyt były wyborne :diabloti: [quote name='evaxon']siemanko :loveu::loveu::loveu: czeeeee :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 GoniaP napisał(a):Słodkich snów Menrzusiu i reszta!!! Słodkich..... :hand: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dzień dobry Kochani Ależ Sylwa ma poopę! Quote
Recommended Posts