e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):jest czas na chichranie, ale też czas.......na takie tam idę rzucic okiem :razz: a jakie tam??:razz: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):ohohoho jakis ty madry:eviltong: jak bede czegos potrzebowac przyjdem do ciebie:loveu::loveu::evil_lol: sa foty sa:razz: jest czas na chichranie, ale też czas.......na takie tam idę rzucic okiem :razz: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):a jakie tam??:razz: a takie tam :eviltong: nie pisz tak szybko, bo dogo z czasem nie nadąża Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):a takie tam :eviltong: nie pisz tak szybko, bo dogo z czasem nie nadąża juz nie bede:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Były foty, bo nie wiem czy mam się cofać:niewiem::niewiem: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Medorowa napisał(a):Były foty, bo nie wiem czy mam się cofać:niewiem::niewiem: były ale mało:roll: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):były ale mało:roll: mało, mało.....nie mam jak robić Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):mało, mało.....nie mam jak robić naumieć cie??:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):naumieć cie??:razz::diabloti: niedawno ze sto wstawiłem, to prawie komentów nie było :shake: nie powiedziałem, że nie umiem :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):niedawno ze sto wstawiłem, to prawie komentów nie było :shake: nie powiedziałem, że nie umiem :eviltong: no i o 100 za mało:diabloti: to czemu nie robisz:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):no i o 100 za mało:diabloti: to czemu nie robisz:diabloti: To nie foto-blożek :eviltong: bo mi trzeciej ręki brakuje jak prowadzę psiaki na smyczy :shake: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):To nie foto-blożek :eviltong: bo mi trzeciej ręki brakuje jak prowadzę psiaki na smyczy :shake: a jakiii??? no to muisz spuścić je ze smyczy:eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):a jakiii??? no to muisz spuścić je ze smyczy:eviltong: a u góry jest napisane :eviltong: nie ma gdzie, a w lesie jest ciemno na zdjęcia Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):a u góry jest napisane :eviltong: nie ma gdzie, a w lesie jest ciemno na zdjęcia w góry jade 1 maja:razz::diabloti: włącz lampe błyskową :grin: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):w góry jade 1 maja:razz::diabloti: włącz lampe błyskową :grin: a to Ci zazdraszczam :multi: ale te bestie są za daleko - ciągle gdzieś biegają :shake: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):a to Ci zazdraszczam :multi: ale te bestie są za daleko - ciągle gdzieś biegają :shake: ja sobie chyba tez:evil_lol: wlasnie szukam czegos fajnego na wakcje:roll: i nie mam pojecia gdzie jechac... to je do drzewa przywiąż :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):no to masz problema :evil_lol: szkoda drzew :shake: myslalam ze mi poradzisz cos:grin: :mdleje: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):ja sobie chyba tez:evil_lol: wlasnie szukam czegos fajnego na wakcje:roll: i nie mam pojecia gdzie jechac... to je do drzewa przywiąż :diabloti: no to masz problema :evil_lol: szkoda drzew :shake: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):myslalam ze mi poradzisz cos:grin: :mdleje: Mówiłem, żebyś tak szybko nie odpisywała :eviltong: Że niby co?......szukasz tymczasu? :eviltong: uważaj - czółko sobie odbijesz :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Mówiłem, żebyś tak szybko nie odpisywała :eviltong: Że niby co?......szukasz tymczasu? :eviltong: uważaj - czółko sobie odbijesz :evil_lol: no przecie wolno to robie:razz: haha takkk... takiego wakacyjnegoooo odbija to mi sie na mysl o moim extra necie:angryy: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 evaxon napisał(a):no przecie wolno to robie:razz: haha takkk... takiego wakacyjnegoooo odbija to mi sie na mysl o moim extra necie:angryy: Szukajcie, a znajdziecie.....proście, a będzie wam dane.... Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Szukajcie, a znajdziecie.....proście, a będzie wam dane.... :modla::modla::modla::modla: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 I jeszcze parę fotek Dla Was Ptasiorki.....i dla Ciebie też :razz: i jeszcze uśmiech Argona na dobranoc :hand: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 nie wiem jak inni ale na tych fotach zadnego lasu nie widze:diabloti: Quote
Recommended Posts