e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a)::mdleje:...... chcesz żebym zawału dostał? :-o witanko :razz: :lol: ale od czego?? od machania czy macania:lol: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 evaxon napisał(a)::lol: ale od czego?? od machania czy macania:lol: Piękna dziś była pogoda, nieprawdaż? :razz::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Piękna dziś była pogoda, nieprawdaż? :razz::evil_lol: eeeee yyy nie nie była piekna:roll: było brzydko wiał wiatr i wogole do d.... Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 evaxon napisał(a):eeeee yyy nie nie była piekna:roll: było brzydko wiał wiatr i wogole do d.... a widzisz.......za to tutaj było mniodzio :evil_lol: chciałem na spacerku fijołki obfocić, ale jakiś kretyn wszystkie powyrywał. A przecież są pod ochroną :roll: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):a widzisz.......za to tutaj było mniodzio :evil_lol: chciałem na spacerku fijołki obfocić, ale jakiś kretyn wszystkie powyrywał. A przecież są pod ochroną :roll: ja mam fiołki na parapecie:razz: u mnie fajnie w miare fajnie bylo przed południem potem dupnie:razz: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 evaxon napisał(a):ja mam fiołki na parapecie:razz: u mnie fajnie w miare fajnie bylo przed południem potem dupnie:razz: to pewnie cyklameny masz, a te fijołkowe fijołki są niepowtarzalne :p Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):to pewnie cyklameny masz, a te fijołkowe fijołki są niepowtarzalne :p cyklu to ty mi sie nie czepiaj..., wszystko z nim okejj:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 evaxon napisał(a):cyklu to ty mi sie nie czepiaj..., wszystko z nim okejj:razz::diabloti: no to fijołki alpejskie - niech Ci będzie :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):no to fijołki alpejskie - niech Ci będzie :eviltong: ale ze co ze jezdzisz w alpy na fijołki:razz::roll: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 evaxon napisał(a):ale ze co ze jezdzisz w alpy na fijołki:razz::roll: Jednak ta praca Ciebie wykańcza :shake:.....biedna Effa :glaszcze: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Jednak ta praca Ciebie wykańcza :shake:.....biedna Effa :glaszcze: oo tak glaskaj glaskaj...a ja idem do lozka:p jeszcze 3 dni i dluuuugiiiii weekend:multi::multi::multi::multi:branoc:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 evaxon napisał(a):oo tak glaskaj glaskaj...a ja idem do lozka:p jeszcze 3 dni i dluuuugiiiii weekend:multi::multi::multi::multi:branoc:loveu: śpij słodko....te 3 dni szybko miną :lol: branoc :loveu: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):śpij słodko....te 3 dni szybko miną :lol: branoc :loveu: mam nadzieje:razz: :loveu:macu macu hihihi Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 evaxon napisał(a):mam nadzieje:razz: :loveu:macu macu hihihi zobaczysz, że kiedyś po odwłoku dostaniesz :mad: Quote
GoniaP Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):bry, bry.....obserwuję Twoją walkę - jesteś wielka :modla: wiem, wiem, pora schudnąć :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 GoniaP napisał(a):bry:loveu::loveu::loveu: bry, bry.....obserwuję Twoją walkę - jesteś wielka :modla: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):zobaczysz, że kiedyś po odwłoku dostaniesz :mad: ta pałą??:razz::razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 evaxon napisał(a):ta pałą??:razz::razz::diabloti: bejsbolem jeNdzo mała:diabloti: Quote
GoniaP Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):przy tym bieganiu to jeszcze anorektyczką się staniesz :evil_lol: Matko, jeszcze mi bardzo daleko :placz: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 GoniaP napisał(a):wiem, wiem, pora schudnąć :eviltong: przy tym bieganiu to jeszcze anorektyczką się staniesz :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']bejsbolem jeNdzo mała:diabloti: łeeeeeeeeee....a juz myslalam ze twoją pałą:razz::diabloti: hehe oki ide bay bay:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']łeeeeeeeeee....a juz myslalam ze twoją pałą:razz::diabloti: hehe oki ide bay bay:loveu: Czym się ciepło :multi: Quote
GoniaP Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Wzięłaś dużą odpowiedzialność na siebie - nie boisz się? To nie jest wyjęcie psa ze schronu i znalezienie domku. No pewnie, że mam fefra... I nie wiem jak sie wyrobię czasowo. No ale w końcu nie jestem sama, no chyba, że to jednorazowy zryw... Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 GoniaP napisał(a):Matko, jeszcze mi bardzo daleko :placz: Wzięłaś dużą odpowiedzialność na siebie - nie boisz się? To nie jest wyjęcie psa ze schronu i znalezienie domku. Quote
Recommended Posts