Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Nie chitra nie chitra tylko tak zapytałam:roll:

Jak to mało Tobie trzeba - troszkę słonka i juz kwitniesz :evil_lol:

ale już jest dobrze, no nie? Wczoraj to w ogóle cuda się działy z banerkami i podpisami - myślałem w pierwszej chwili,że to modki szaleją :lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak to mało Tobie trzeba - troszkę słonka i juz kwitniesz :evil_lol:

ale już jest dobrze, no nie? Wczoraj to w ogóle cuda się działy z banerkami i podpisami - myślałem w pierwszej chwili,że to modki szaleją :lol:No wczoraj to się działo, juz miałam troszkę nerwów bo ile mozna, Dogo wywalal, nie chciało się akceptować przy pisaniu postów, wieszało się, nie wiem jakiś wczoraj był chyba roboczy dzień:roll:

Posted

[quote name='apple']No wczoraj to się działo, juz miałam troszkę nerwów bo ile mozna, Dogo wywalal, nie chciało się akceptować przy pisaniu postów, wieszało się, nie wiem jakiś wczoraj był chyba roboczy dzień:roll:

no, ale dzisiaj już jest extra, no nie? :razz:
Ciepełko się robi....pieski zaczęły doopki grzać na balkonie....nie muszę tych drzwi co chwilę otwierać i zamykać jak w zimie. Fijołki już nawet w lesie zakwitły :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']no, ale dzisiaj już jest extra, no nie? :razz:
Ciepełko się robi....pieski zaczęły doopki grzać na balkonie....nie muszę tych drzwi co chwilę otwierać i zamykać jak w zimie. Fijołki już nawet w lesie zakwitły :cool3:No może u ciebie jest ciepło u mnie to od samego rana:shake: Ale prawda w sumie jest ciepło i wszystko się zieleni...............a ja mam balkon zamkniety bo tam jeszcze nie posprzatałam po zimie

Posted

[quote name='apple']No może u ciebie jest ciepło u mnie to od samego rana:shake: Ale prawda w sumie jest ciepło i wszystko się zieleni...............a ja mam balkon zamkniety bo tam jeszcze nie posprzatałam po zimie

Ostatnio u Ciebie była lepsiejsza pogoda, więc teraz się tylko wyrównuje.
Ale lipcu ponoć ma lać :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ostatnio u Ciebie była lepsiejsza pogoda, więc teraz się tylko wyrównuje.
Ale lipcu ponoć ma lać :diabloti:Powiedz że kłamiesz:mad: Ja jade od 28.06 nad morze i ma być pięknie jak na Karaibach:mad:

Posted

[quote name='apple']Powiedz że kłamiesz:mad: Ja jade od 28.06 nad morze i ma być pięknie jak na Karaibach:mad:

Ale zawsze będzie lepiej jak sobie zarezerwujesz solarium :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale zawsze będzie lepiej jak sobie zarezerwujesz solarium :diabloti:
Ale jesteś:placz: masz tam wtyki nad morzem to załatw żeby świeciło:placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobrze trafiłaś - cuś się pokombinuje ;)Trzymam cię za słowo;)

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzuś! Dzięki za poprawę humorku! hihihihihihiZaje2biste nie?:evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Czy u Was też taka paskudna pogoda? Na dworze pada i jest zimno...

Brrrrrrrrrrrrrrrrrr:shake:

A Avanti znowu wymiotuje krwią...

Ehhhhhhhhhhhh :-(Ojej.........znowu wrzody?:roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czy u Was też taka paskudna pogoda? Na dworze pada i jest zimno...

A Avanti znowu wymiotuje krwią...

Ehhhhhhhhhhhh :-(

U nas jest cuuuudoooowniiiie :p
Biedak....

[quote name='apple']Trzymam cię za słowo;)

dobra, dobra :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Znowu... :-( Dzwoniłam do weta, stwierdził, że nie ma sensu go przywozić, bo pewno znowu mu popękały... :-( Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh, mój biedaczek...

I to samo ma się zagoić? :-o

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Nie wiem... :shake: Wrzody mogą pękać... Pękają... Mówił, żeby nie przejmować, czekać i podawać leki...

Ciężko tak czekać.....współczuwam.
Gdy Argon nie zje posiłku, albo robi pałąka to my już szalejemy, a tu.....

Trzymajcie się :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Znowu... :-( Dzwoniłam do weta, stwierdził, że nie ma sensu go przywozić, bo pewno znowu mu popękały... :-( Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh, mój biedaczek...W taka pogode wszyscy wrzodowcy cierpia:roll:, wymiziaj go ode mnie:loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ciężko tak czekać.....współczuwam.
Gdy Argon nie zje posiłku, albo robi pałąka to my już szalejemy, a tu.....

Trzymajcie się :loveu:

ciężko, ciężko... Ciężko patrzeć, jak przyjaciel cierpi.. Bo dziś to go na pewno boli... :placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):

to chyba nie mój wątek :crazyeye:

buahahaha o w morde...:oops: miało być machu machu - od machania ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
buahahaha o w morde...:oops: miało być machu machu - od machania ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:mdleje:...... chcesz żebym zawału dostał? :-o

witanko :razz: