GoniaP Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja wiem :multi:....ja :multi:....ja wiem :multi: ma pseudo "Matka" :razz: Puszczaj farbę i to szybko :mad::mad: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 GoniaP napisał(a):Puszczaj farbę i to szybko :mad::mad: tzn cooooooo? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Co się stało? Przeziębiłaś się?:-o nieeeee no cos tyy... tak se macham do ciebie i chlipam troszku:roll: bo mnie nie odwiedzasz:shake: no ja wiem wiem .. nudno u mnie w blozku no ale .... chlip Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 evaxon napisał(a):nieeeee no cos tyy... tak se macham do ciebie i chlipam troszku:roll: bo mnie nie odwiedzasz:shake: no ja wiem wiem .. nudno u mnie w blozku no ale .... chlip jak wchodzisz na 5 minut 2 razy w tygodniu, to sama widzisz co się dzieje :shake: Ja tam wszystko oglądam ;) Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Menrzuś napisał(a):jak wchodzisz na 5 minut 2 razy w tygodniu, to sama widzisz co się dzieje :shake: Ja tam wszystko oglądam ;) no jak bys mnie odwiedzal i cos do mnie pisal to bym bywała czesciej:siara: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 evaxon napisał(a):no jak bys mnie odwiedzal i cos do mnie pisal to bym bywała czesciej:siara: przecież masz tam stado ciotek i jeszcze do tego jednego pędraka :crazyeye: Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Menrzuś napisał(a):przecież masz tam stado ciotek i jeszcze do tego jednego pędraka :crazyeye: no to co :obrazic: a ja chce jeszcze Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 evaxon napisał(a):no to co :obrazic: a ja chce jeszcze kcem, kcem i kcem :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Menrzuś napisał(a):kcem, kcem i kcem :eviltong: tak mam na drugie imie:grins::megagrin: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 evaxon napisał(a):tak mam na drugie imie:grins::megagrin: jaka pazerota - wszystko dla siebie :shake:.........:eviltong: Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Menrzuś napisał(a):jaka pazerota - wszystko dla siebie :shake:.........:eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 evaxon napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: uważaj, bo tak Ci jeszcze zostanie i goopio będziesz wyglądać :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Menrzuś napisał(a):uważaj, bo tak Ci jeszcze zostanie i goopio będziesz wyglądać :evil_lol: no to co :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 evaxon napisał(a):no to co :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ależ z nimi Ci do twarzy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 GoniaP napisał(a):Menrzuś gadaj, bo idę na imprezę!! Ale co? :crazyeye: Miłych szaleństw :multi: Quote
GoniaP Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale co? :crazyeye: Miłych szaleństw :multi: Jesteś niedobry :( Ja tylko bym chciała "Mamuśce" podziękować... Bo niespodzianka zwalił mnie z tropu... I nagle zaświeciło słońce... Quote
apple Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witaj Menrzusiu:loveu::loveu::loveu: Już chciałam na wsępie chlipać jak zobaczyłam twojego avatarka ale zaraz potem zobaczyłam podpisik:loveu: Normalnie jestes nieoceniony:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 GoniaP napisał(a):Jesteś niedobry :( Ja tylko bym chciała "Mamuśce" podziękować... Bo niespodzianka zwalił mnie z tropu... I nagle zaświeciło słońce... Ja tam znam tylko jedną Dominikę z Torunia - Dominikę74 :roll: Z BwP też powinnaś Ją znać ;) Quote
Menrzuś Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='apple']Witaj Menrzusiu:loveu::loveu::loveu: Już chciałam na wsępie chlipać jak zobaczyłam twojego avatarka ale zaraz potem zobaczyłam podpisik:loveu: Normalnie jestes nieoceniony:loveu::loveu::loveu: Szpecjalnie dla Ciebie :razz: Jak mógłbym zostawić Ciebie taką rozdygotaną na weekend ;) Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :multi::multi:cze Menrzuś ......wpadłam z makaronkiem ;) Quote
Menrzuś Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:cze Menrzuś ......wpadłam z makaronkiem ;) No taaaaak.....spaghetti zjadłaś, kolanka zużyłaś i z resztówką rurek częstujesz :shake:.........:razz: Witankoooo :multi::multi: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No taaaaak.....spaghetti zjadłaś, kolanka zużyłaś i z resztówką rurek częstujesz :shake:.........:razz: Witankoooo :multi::multi: jak życzysz sobie spagetti to voile Quote
Menrzuś Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja']jak życzysz sobie spagetti to voile O, to, to.......mmmmmmmmm......jeszcze kulki mięsne i jedzonko jak się patrzy.....mniam :lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Menrzuś']O, to, to.......mmmmmmmmm......jeszcze kulki mięsne i jedzonko jak się patrzy.....mniam :lol: zrobiłam się głodna :roll:...idę na śniadanko :razz::razz: Quote
Recommended Posts