Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']A kysz siło nieczysta ić i mnie dołuj :cool1: No jak dołuj? - mówię przecież same przyjemne rzeczy :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No jak dołuj? - mówię przecież same przyjemne rzeczy :eviltong::evil_lol:No ale tak mnie jakoś dźgasz tymi przyjemnościami Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No ale tak mnie jakoś dźgasz tymi przyjemnościami Mła?......dźga?.....no wiesz?.....aż nie wiem co napisać :shake::lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Mła?......dźga?.....no wiesz?.....aż nie wiem co napisać :shake::lol: No jak to co- PRZEPRASZAM :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No jak to co- PRZEPRASZAM :evil_lol: Zaraz, zaraz......jakie przepraszam, bo się pogubiłem :oops: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz, zaraz......jakie przepraszam, bo się pogubiłem :oops: Ojjjjjjjj kolega ma problemy z koncentracją ......prosze No jak to za co za dołowanie mnie że u was taaak pieknie a u mnie ciapie :placz: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Ojjjjjjjj kolega ma problemy z koncentracją ......prosze No jak to za co za dołowanie mnie że u was taaak pieknie a u mnie ciapie :placz: aaaaaaaaaaha........ pojutrze będzie odwrotnie :razz: lecytynka.....mmmmmmmmmmm :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']aaaaaaaaaaha........ pojutrze będzie odwrotnie :razz: lecytynka.....mmmmmmmmmmm :evil_lol:Się nie moge doczekac :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Się nie moge doczekac :diabloti: spoko.....cierpliwym trzeba być, a nie narwańcem :eviltong: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']spoko.....cierpliwym trzeba być, a nie narwańcem :eviltong: ja jestem baaardzo cierpliwa tylko się doczekac nie moge :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']ja jestem baaardzo cierpliwa tylko się doczekac nie moge :diabloti: to zacznij medytować - może pomoże :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']to zacznij medytować - może pomoże :evil_lol: ha ha ha very funny ..............się śmiej!:eviltong: Dobra na razie musze zniknąć bo moje dzieci chyba bedzie zaraz spało:razz: Quote
Agniest Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No masz dobrze że mi powiedziałes że to nie foto bolg :splat:A poza tym jaki sloneczny, jaki słoneczny ciapie z nieba i ciemno z za oknem co ty:roll: na pocieszenie: u mnie też ciapa :shake: (bo przecież ty prawie za miedzą :evil_lol: ) śnieg powoli topnieje, aaaaa i buty mi rano przemokły chociaż samochodem jeżdżę do pracy - wystarczyło 100m chodnikiem do przedszkola.....:shake: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']ha ha ha very funny ..............się śmiej!:eviltong: Dobra na razie musze zniknąć bo moje dzieci chyba bedzie zaraz spało:razz: A ja na spacerek śmigam....do lasku....taka pogoda, że aż się chce łazikować :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Boszsz....ale pocisk przeleciał przez ten pokoik :crazyeye: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Agniest']na pocieszenie: u mnie też ciapa :shake: (bo przecież ty prawie za miedzą :evil_lol: ) śnieg powoli topnieje, aaaaa i buty mi rano przemokły chociaż samochodem jeżdżę do pracy - wystarczyło 100m chodnikiem do przedszkola.....:shake:No to łacze się z tobą w bólu krajanko :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszsz....ale pocisk przeleciał przez ten pokoik :crazyeye: Jaki pocisk...........:icon_roc: nic nie widze :roll: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Agniest napisał(a):na pocieszenie: u mnie też ciapa :shake: (bo przecież ty prawie za miedzą :evil_lol: ) śnieg powoli topnieje, aaaaa i buty mi rano przemokły chociaż samochodem jeżdżę do pracy - wystarczyło 100m chodnikiem do przedszkola.....:shake: W zimie sandałki zamienia się na kozaczki :eviltong:......no, chyba że to sandalki na kożuszku :p Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Jaki pocisk...........:icon_roc: nic nie widze :roll: .....bo juz przeleciał :eviltong: [quote name='Medorowa']Kuku:grins::grins: ....strzela baba z łuku :lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzuś! Pikne foteczki... :-) Staram się jak mogę, żeby Ptasiorki zadowolić. Jeszcze trochę Was nimi pomęczę :p Quote
shirrrapeira Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ptasiorzymy proszac bardzo o fotecki. Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Cisza jakaś taka nastała, więc męczę Was dalej:cool3: A tak się skończyło focenie Sylwy :evil_lol: Trochę siłowania się z Argonem Szczęśliwa mordka :p Quote
Recommended Posts