Menrzuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Miła parka :lol: Rozwijający się glutek :evil_lol: Widać, że miał kontakt z drewnianym słupkiem ogrodzeniowym :lol: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Chcesz zabawy?..... ..... no to masz :eviltong: Przysiadzik i...... .....podskok za kulką. Taka mała rozgrzewka przed lataniem :p i nawet ją złapała :razz: c.d.n. Quote
halbina Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Witamy! Kochane pycholki... i świetna zabawa... :multi: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='GoniaP']CZEŚĆ KOFFFFFANI!!! WRÓCIŁAM :p Nooooooo......nareszcie :multi: minęliśmy się o 20 minut.....eeech ;) [quote name='halbina']Witamy! Kochane pycholki... i świetna zabawa... :multi: najlepsze jeszcze przed nami :razz: Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Śliczne zdjęcie:loveu: http://img409.imageshack.us/img409/7798/img2072ou7.jpg Witaj Menrzuś :lol: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 a skad u was tyle sniegu:razz::razz::razz:??? Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']Śliczne zdjęcie:loveu: http://img409.imageshack.us/img409/7798/img2072ou7.jpg Witaj Menrzuś :lol: Też mi się ono podoba - cześć Jabłuszkowa :razz: [quote name='evaxon']a skad u was tyle sniegu:razz::razz::razz:??? to zdjęcia z poprzedniej niedzieli witej długo nieobecna :multi: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Menrzuś napisał(a): to zdjęcia z poprzedniej niedzieli witej długo nieobecna :multi: to po co wstawiasz stare foty??:razz::diabloti::evil_lol: witaj:multi:wpadłam przypomniec ze dawno nie zamiatales u mnie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 evaxon napisał(a):to po co wstawiasz stare foty??:razz::diabloti::evil_lol: witaj:multi:wpadłam przypomniec ze dawno nie zamiatales u mnie:evil_lol: ....bo żeby sie wyrobić, to musiałbym chba z 50 dziennie wstawiać :eviltong: Od sprzątania to masz sprzątaczki - jam WOŹNY jest :evil_lol: Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś']....bo żeby sie wyrobić, to musiałbym chba z 50 dziennie wstawiać :eviltong: Od sprzątania to masz sprzątaczki - jam WOŹNY jest :evil_lol:Buhahahahahaha.....woźny....Fajnie :diabloti::evil_lol: ty to masz fuchy :lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahaha.....woźny....Fajnie :diabloti::evil_lol: ty to masz fuchy :lol: Ciężkie czasy....jakos trzeba dorabiać :cool3: (tylko ciiiiiiii....bo tutaj taka jedna w skarbówce robi......:roll:) Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciężkie czasy....jakos trzeba dorabiać :cool3: (tylko ciiiiiiii....bo tutaj taka jedna w skarbówce robi......:roll:)Ciekawe kto?:cool3: Coś mi się wydaje ze ona niedaleko.......:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']Ciekawe kto?:cool3: Coś mi się wydaje ze ona niedaleko.......:evil_lol: Ciekawość Cię kiedyś zgubi :eviltong: Nieważne czy daleko, czy nie - z daleka też można domiar przyłożyć :evil_lol: Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciekawość Cię kiedyś zgubi :eviltong: Nieważne czy daleko, czy nie - z daleka też można domiar przyłożyć :evil_lol: No i jeszcze mi tu insynuuje ze niby ciekawska jestem....ehhhhhhh te chłopy :roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Menrzuś napisał(a):....bo żeby sie wyrobić, to musiałbym chba z 50 dziennie wstawiać :eviltong: Od sprzątania to masz sprzątaczki - jam WOŹNY jest :evil_lol: no to janie rozumieczemu tego nie robisz?:niewiem::evil_lol: pfff... wozny wozny ...to bys pomachał kluczami i pogonił sprzataczki:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']No i jeszcze mi tu insynuuje ze niby ciekawska jestem....ehhhhhhh te chłopy :roll::evil_lol: Przecież każda.......a nie będę kończył :evil_lol: [quote name='evaxon']no to janie rozumieczemu tego nie robisz?:niewiem::evil_lol: pfff... wozny wozny ...to bys pomachał kluczami i pogonił sprzataczki:diabloti: za duży u Ciebie ścisk jest....i tak ledwo wyrabiasz się z odpowiedziami :evil_lol: a jak zacznę machać, to wszystkie się na mnie rzucą - oooooo nie... nie ma głupich :diabloti: Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież każda.......a nie będę kończył :evil_lol: No lepiej nie kończ:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']No lepiej nie kończ:evil_lol: a przewidujesz jakieś konsekwencje? :razz: Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś']a przewidujesz jakieś konsekwencje? :razz:No uważaj bo ja jestem bruce lee karate miszcz :diabloti::evil_lol: a poza tym my się z Iza jakoś zsolidaryzujemy i coś wymyślimy Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dobra lece jak to dobra żona podać męzowi obiad :diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']No uważaj bo ja jestem bruce lee karate miszcz :diabloti::evil_lol: a poza tym my się z Iza jakoś zsolidaryzujemy i coś wymyślimy Phhhiiiiii......Iza szaleję za mną :diabloti: i się zsolidaryzuje ze mną :eviltong: [quote name='apple']Dobra lece jak to dobra żona podać męzowi obiad :diabloti::evil_lol: ja też dzisiaj dostanę podane na stół :razz: Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Phhhiiiiii......Iza szaleję za mną :diabloti: i się zsolidaryzuje ze mną :eviltong: Myślisz....a masz jajniki że taki pewien jesteś:razz: ja też dzisiaj dostanę podane na stół :razz:No no no........................czuj się jak król :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Menrzuś'] (tylko ciiiiiiii....bo tutaj taka jedna w skarbówce robi......:roll:) [quote name='apple']Ciekawe kto?:cool3: Coś mi się wydaje ze ona niedaleko.......:evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Menrzuś'] za duży u Ciebie ścisk jest....i tak ledwo wyrabiasz się z odpowiedziami :evil_lol: a jak zacznę machać, to wszystkie się na mnie rzucą - oooooo nie... nie ma głupich :diabloti: pfff nie przesadzaj ostatnio u mnie licho:shake::shake: Quote
Recommended Posts