Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doberek kochani :multi:
właściwie to już dobre popołudnie ;) ale rano dogo nie chciało mi się otworzyć, a potem szef marudził :shake:

Argon jest boski z tymi uszami :cool3:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Agniest napisał(a):
Doberek kochani :multi:
właściwie to już dobre popołudnie ;) ale rano dogo nie chciało mi się otworzyć, a potem szef marudził :shake:

Argon jest boski z tymi uszami :cool3:

No to dobre popołudnie :multi:

aaaa tam - wygląda jakby sie kłócił z pitbullem :roll:

Posted

Teraz będzie trochę ciszy, to wstawię parę fotek - może kogoś to popchnie także do robienia fot :razz:

Dalej trochę portretów Argona.....

tu już trochę przysypiał :lol:......

......ale Sylwa nie dała mu zasnąć :evil_lol:

następnym razem - pyszczek Sylwy :razz:

aaaaa....nowy tysiąc to i nowy avatarek

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale on tylko tak wygląda :p

Pewnie, że fajny.....innego bym nie wklejał

Witanko :multi:

j a k . . . c h o r e r a :diabloti:
Cieszkam się niezmiernie:loveu::loveu::loveu::cool1:

Posted

la_pegaza napisał(a):
Dobry wieczór :)

Argon przystojniacha, a Sylwa ma ewidentne parcie na szkło :evil_lol:

Ty tutaj?.....myślałem, że omijasz te rejony dogomanii.

Sylwa czegoś w lesie się nażarła i tak potem przez pewien czas wyglądała :evil_lol:

Posted

la_pegaza napisał(a):
Zaglądam, zaglądam :eviltong:

Bokserze duety są ... no cóż ... sama mam i czasem nadziwić się nie mogę :evil_lol:

Noooo...teraz sobie nie wyobrażam jak mógłbym mieć tylko jednego. To przecież byłaby męka dla Argona......no i dla nas.

Fajnie, że zaglądasz - napisz czasami

Posted

Zawiodłem sie dzisiaj na Kimś, ale chyba każda z Was to przeżywała, więc to chyba norma.......ale z tym mi jakoś dziwnie. No cóż.....

Wstawię sobie za to kilka fotek :p

Sylwa jakiś czas po działaniu leśnego specyfiku :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A znalazłaś, znalazłaś......witam w pokoiku Ptasiorów :multi:No się naszukałam jak jasny gwint.......trza było mówić że to nie ty zakładałes było by mi łatwiej :diabloti: ale mniejsza z tym ważne że dotarłam-WITAJ :lol:

Posted

[quote name='apple']No się naszukałam jak jasny gwint.......trza było mówić że to nie ty zakładałes było by mi łatwiej :diabloti: ale mniejsza z tym ważne że dotarłam-WITAJ :lol:

Bo to nie fotoblog :eviltong:......dzieńdoberek w ten słoneczny poranek :razz:

Posted

Agniest napisał(a):
doberek :multi:

Menrzuś, jaka ona piękna :loveu: !!!!!! (o Sylwie mówię)

Cześć Agniestka :multi::multi:

Piękna? A w którym miejscu? :evil_lol:

No żartuję - jak się nie rozpyszczy, to jakiś tam urok w sobie ma ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo to nie fotoblog :eviltong:......dzieńdoberek w ten słoneczny poranek :razz:No masz dobrze że mi powiedziałes że to nie foto bolg :splat:A poza tym jaki sloneczny, jaki słoneczny ciapie z nieba i ciemno z za oknem co ty:roll:

Posted

[quote name='apple']No masz dobrze że mi powiedziałes że to nie foto bolg :splat:A poza tym jaki sloneczny, jaki słoneczny ciapie z nieba i ciemno z za oknem co ty:roll:

Widać w kiepskim miejscu mieszkasz - tutaj słońce tak daje po oczach, że rolety musiałem spuścić....resztki śniegu w nocy znikły i znowu przebiśniegi pokazały swoje rozwinięte płatki :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Widać w kiepskim miejscu mieszkasz - tutaj słońce tak daje po oczach, że rolety musiałem spuścić....resztki śniegu w nocy znikły i znowu przebiśniegi pokazały swoje rozwinięte płatki :lol:A kysz siło nieczysta ić i mnie dołuj :cool1: