Agniest Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Doberek kochani :multi: właściwie to już dobre popołudnie ;) ale rano dogo nie chciało mi się otworzyć, a potem szef marudził :shake: Argon jest boski z tymi uszami :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Agniest napisał(a):Doberek kochani :multi: właściwie to już dobre popołudnie ;) ale rano dogo nie chciało mi się otworzyć, a potem szef marudził :shake: Argon jest boski z tymi uszami :cool3: No to dobre popołudnie :multi: aaaa tam - wygląda jakby sie kłócił z pitbullem :roll: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Teraz będzie trochę ciszy, to wstawię parę fotek - może kogoś to popchnie także do robienia fot :razz: Dalej trochę portretów Argona..... tu już trochę przysypiał :lol:...... ......ale Sylwa nie dała mu zasnąć :evil_lol: następnym razem - pyszczek Sylwy :razz: aaaaa....nowy tysiąc to i nowy avatarek Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Trafiłam? :roll: .....sie naszukałam...ale ZNALAZŁAM - na to wyglada :roll: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Trafiłam? :roll: .....sie naszukałam...ale ZNALAZŁAM - na to wyglada :roll: A znalazłaś, znalazłaś......witam w pokoiku Ptasiorów :multi: Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ale groźnie wygląda:p:p:loveu: http://img166.imageshack.us/img166/474/img1679jd6.jpg Fajny avatar:cool2: A w ogóle to witaj Menrzuś:loveu: t ę s k n i ł e ś:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa']Ale groźnie wygląda:p:p:loveu: http://img166.imageshack.us/img166/474/img1679jd6.jpg Fajny avatar:cool2: A w ogóle to witaj Menrzuś:loveu: t ę s k n i ł e ś:diabloti: Ale on tylko tak wygląda :p Pewnie, że fajny.....innego bym nie wklejał Witanko :multi: j a k . . . c h o r e r a :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale on tylko tak wygląda :p Pewnie, że fajny.....innego bym nie wklejał Witanko :multi: j a k . . . c h o r e r a :diabloti: Cieszkam się niezmiernie:loveu::loveu::loveu::cool1: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa']Cieszkam się niezmiernie:loveu::loveu::loveu::cool1: cuś takiego....to czemu Cię nie było, jak Cię nie było.....co? :razz: Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Menrzuś napisał(a):cuś takiego....to czemu Cię nie było, jak Cię nie było.....co? :razz: Żeby pojawić się po tym, jak mnie nie było kiedy mnie nie było:grins::grins: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Medorowa napisał(a):Żeby pojawić się po tym, jak mnie nie było kiedy mnie nie było:grins::grins: Trochę to jak na tą porę jest zbyt skomplikowane :roll: Quote
la_pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dobry wieczór :) Argon przystojniacha, a Sylwa ma ewidentne parcie na szkło :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 la_pegaza napisał(a):Dobry wieczór :) Argon przystojniacha, a Sylwa ma ewidentne parcie na szkło :evil_lol: Ty tutaj?.....myślałem, że omijasz te rejony dogomanii. Sylwa czegoś w lesie się nażarła i tak potem przez pewien czas wyglądała :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Zaglądam, zaglądam :eviltong: Bokserze duety są ... no cóż ... sama mam i czasem nadziwić się nie mogę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 la_pegaza napisał(a):Zaglądam, zaglądam :eviltong: Bokserze duety są ... no cóż ... sama mam i czasem nadziwić się nie mogę :evil_lol: Noooo...teraz sobie nie wyobrażam jak mógłbym mieć tylko jednego. To przecież byłaby męka dla Argona......no i dla nas. Fajnie, że zaglądasz - napisz czasami Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Zawiodłem sie dzisiaj na Kimś, ale chyba każda z Was to przeżywała, więc to chyba norma.......ale z tym mi jakoś dziwnie. No cóż..... Wstawię sobie za to kilka fotek :p Sylwa jakiś czas po działaniu leśnego specyfiku :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 I jeszcze trochę Sylwki w cz-b. i jeszcze raz Argonek Jutro będą ich wspólne zdjęcia :razz: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cały czas to siedzi we mnie.....dobranoc Ptasiorki :buzi: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A znalazłaś, znalazłaś......witam w pokoiku Ptasiorów :multi:No się naszukałam jak jasny gwint.......trza było mówić że to nie ty zakładałes było by mi łatwiej :diabloti: ale mniejsza z tym ważne że dotarłam-WITAJ :lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No się naszukałam jak jasny gwint.......trza było mówić że to nie ty zakładałes było by mi łatwiej :diabloti: ale mniejsza z tym ważne że dotarłam-WITAJ :lol: Bo to nie fotoblog :eviltong:......dzieńdoberek w ten słoneczny poranek :razz: Quote
Agniest Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 doberek :multi: Menrzuś, jaka ona piękna :loveu: !!!!!! (o Sylwie mówię) Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Agniest napisał(a):doberek :multi: Menrzuś, jaka ona piękna :loveu: !!!!!! (o Sylwie mówię) Cześć Agniestka :multi::multi: Piękna? A w którym miejscu? :evil_lol: No żartuję - jak się nie rozpyszczy, to jakiś tam urok w sobie ma ;) Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo to nie fotoblog :eviltong:......dzieńdoberek w ten słoneczny poranek :razz:No masz dobrze że mi powiedziałes że to nie foto bolg :splat:A poza tym jaki sloneczny, jaki słoneczny ciapie z nieba i ciemno z za oknem co ty:roll: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No masz dobrze że mi powiedziałes że to nie foto bolg :splat:A poza tym jaki sloneczny, jaki słoneczny ciapie z nieba i ciemno z za oknem co ty:roll: Widać w kiepskim miejscu mieszkasz - tutaj słońce tak daje po oczach, że rolety musiałem spuścić....resztki śniegu w nocy znikły i znowu przebiśniegi pokazały swoje rozwinięte płatki :lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Widać w kiepskim miejscu mieszkasz - tutaj słońce tak daje po oczach, że rolety musiałem spuścić....resztki śniegu w nocy znikły i znowu przebiśniegi pokazały swoje rozwinięte płatki :lol:A kysz siło nieczysta ić i mnie dołuj :cool1: Quote
Recommended Posts