Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Bodziulka']ja kreatywna ponośc jestem - w razie czego każdą dziurkę będę szpilką drążyć :evil_lol:[/quote] Kombinuj dziewczyno....nim Twe lata przeminą....lalalala....:evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Bodziulka']już dawno przeminęły :evil_lol:[/quote] Ale pitolisz jak porąbana :diabloti: Quote
Bodziulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Danusia12']Ale pitolisz jak [B]porąbana [/B]:diabloti:[/quote] niewyspana - więc zmierzam ku mojemu łożu przyjemności :evil_lol: papa Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Bodziulka']niewyspana - więc zmierzam ku mojemu łożu przyjemności :evil_lol: papa[/quote] Śpij dobrze Bodziulka :multi: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A idę se......co tak sam ze sobą będę gadał :shake: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi: ja już od godziny w pracy:cool3: przyszłam na kawusię, ale Wy wszyscy chyba jeszcze śpicie:roll: Quote
Agniest Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 bo my jak wszyscy porządni ludzie zaczynamy pracę od 8.00 :) doberek :) Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dziendobry wszystkim Imbirka ja nie wiem jak Ty to robisz?? o tak nieludzkiej porze zaczynasz prace.. Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']Dziendobry wszystkim Imbirka ja nie wiem jak Ty to robisz?? o tak nieludzkiej porze zaczynasz prace..[/quote] Imbirka dwa etaty trzepie - Imbir bardzo dużo je i ciągle jest głodny :evil_lol: Jak tam zdrówko? Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi: ja już od godziny w pracy:cool3: przyszłam na kawusię, ale Wy wszyscy chyba jeszcze śpicie:roll:[/quote] [quote name='Agniest']bo my jak wszyscy porządni ludzie zaczynamy pracę od 8.00 :) doberek :)[/quote] Święta prawda - to jakieś pokomunistyczne zboczenie, żeby łazić na 6-tą do roboty. Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Asior']nooo cooo..poleciałam na dzikie chłopy :][/quote] Nu, nu Asiorko, nu, nu :shake: Quote
Agniest Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Menrzuś, bardzo zimno jest u was? moja siostra pojechała sobie do Karwii i mówi mi, że masakra.... Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, bardzo zimno jest u was? moja siostra pojechała sobie do Karwii i mówi mi, że masakra....[/quote] No, ciepło nie jest....ale mnie się o to nie pytaj, bo ja lubię raczej chłodzik niż upał. Ale fakt, siostra źle trafiła z urlopikiem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Witajcie ludzie pracujący:cool1::cool1:[/quote] A witajcie, witajcie ich :cool1: Quote
Agniest Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 idem sobie znowu do ciebie, choć niektórzy mi tu zarzucają, że częściej tu bywam niż u siebie.......no coż........ mają rację :) a co do urlopiku, to fakt, współczuję wszystkim co to na morze się w tym tyg wybrali.... pewnie jest sztormik, nie ? Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agniest']idem sobie znowu do ciebie, choć niektórzy mi tu zarzucają, że częściej tu bywam niż u siebie.......no coż........ mają rację :) a co do urlopiku, to fakt, współczuję wszystkim co to na morze się w tym tyg wybrali.... pewnie jest sztormik, nie ?[/quote] Wiem...Szyszka się buntuje :evil_lol: Przynajmniej mniej jest tutaj ludzi i jeszcze jakoś można się po ulicach poruszać - lato to tutaj zwariowany okres...bleeeee Nie, sztormiku nie ma...nie wieje jak u Ciebie, tylko spokojnie pada Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Imbirka dwa etaty trzepie - Imbir bardzo dużo je i ciągle jest głodny :evil_lol: Jak tam zdrówko?[/quote] lepiej ale nieobedzie sie bez kuracji w weekend Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agniest']idem sobie znowu do ciebie, choć niektórzy mi tu zarzucają, że częściej tu bywam niż u siebie.......no coż........ mają rację :) quote] [quote name='Danusia12']Wiem...Szyszka się buntuje :evil_lol: Przynajmniej mniej jest tutaj ludzi i jeszcze jakoś można się po ulicach poruszać - lato to tutaj zwariowany okres...bleeeee Nie, sztormiku nie ma...nie wieje jak u Ciebie, tylko spokojnie pada[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: buntuje sie bo zagladam co u dziewczyn, a tam cisza:mad: :mad: a co ja mam powiedziec?? caly rok turysci, w dodatku w metrze scisk, ja sie spiesze a oni pooowooooluuutkuuu czasem mam ochote takich trzepnac w leb!!!! Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']lepiej ale nieobedzie sie bez kuracji w weekend[/quote] [quote name='szyszka.fr'][quote name='Agniest']idem sobie znowu do ciebie, choć niektórzy mi tu zarzucają, że częściej tu bywam niż u siebie.......no coż........ mają rację :) quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: buntuje sie bo zagladam co u dziewczyn, a tam cisza:mad: :mad: a co ja mam powiedziec?? caly rok turysci, w dodatku w metrze scisk, ja sie spiesze a oni pooowooooluuutkuuu czasem mam ochote takich trzepnac w leb!!!![/quote] Ja też sie kiedyś u Agniestki buntowałem, ale Ona jest niewzruszona :evil_lol: Jak kiedyś byliśmy w Paryżu, to właśnie było po jakimś wybuchu w metrze, tak więc wszędzie było pieszkom. Pociągiem tylko do Chantilly było. Quote
Agniest Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no proszę wszyscy światowi..... ja tam w Paryżu nigdy nie byłam...... właściwie to w żadnym zagramanicznym kraju nie byłam oprócz Anglii..... taka ze mnie patriotka ! :) Szyszeczko nie choruj nam :) Quote
Recommended Posts