Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']ja kreatywna ponośc jestem - w razie czego każdą dziurkę będę szpilką drążyć :evil_lol:[/quote]

Kombinuj dziewczyno....nim Twe lata przeminą....lalalala....:evil_lol: :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszka.fr']Dziendobry wszystkim
Imbirka ja nie wiem jak Ty to robisz?? o tak nieludzkiej porze zaczynasz prace..[/quote]

Imbirka dwa etaty trzepie - Imbir bardzo dużo je i ciągle jest głodny :evil_lol:

Jak tam zdrówko?

Posted

[quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi:
ja już od godziny w pracy:cool3: przyszłam na kawusię, ale Wy wszyscy chyba jeszcze śpicie:roll:[/quote]

[quote name='Agniest']bo my jak wszyscy porządni ludzie zaczynamy pracę od 8.00 :)
doberek :)[/quote]

Święta prawda - to jakieś pokomunistyczne zboczenie, żeby łazić na 6-tą do roboty.

Posted

[quote name='Agniest']Menrzuś, bardzo zimno jest u was?
moja siostra pojechała sobie do Karwii i mówi mi, że masakra....[/quote]

No, ciepło nie jest....ale mnie się o to nie pytaj, bo ja lubię raczej chłodzik niż upał. Ale fakt, siostra źle trafiła z urlopikiem :evil_lol:

Posted

idem sobie znowu do ciebie, choć niektórzy mi tu zarzucają, że częściej tu bywam niż u siebie.......no coż........ mają rację :)

a co do urlopiku, to fakt, współczuję wszystkim co to na morze się w tym tyg wybrali.... pewnie jest sztormik, nie ?

Posted

[quote name='Agniest']idem sobie znowu do ciebie, choć niektórzy mi tu zarzucają, że częściej tu bywam niż u siebie.......no coż........ mają rację :)

a co do urlopiku, to fakt, współczuję wszystkim co to na morze się w tym tyg wybrali.... pewnie jest sztormik, nie ?[/quote]

Wiem...Szyszka się buntuje :evil_lol:
Przynajmniej mniej jest tutaj ludzi i jeszcze jakoś można się po ulicach poruszać - lato to tutaj zwariowany okres...bleeeee
Nie, sztormiku nie ma...nie wieje jak u Ciebie, tylko spokojnie pada

Posted

[quote name='Agniest']idem sobie znowu do ciebie, choć niektórzy mi tu zarzucają, że częściej tu bywam niż u siebie.......no coż........ mają rację :)
quote]

[quote name='Danusia12']Wiem...Szyszka się buntuje :evil_lol:
Przynajmniej mniej jest tutaj ludzi i jeszcze jakoś można się po ulicach poruszać - lato to tutaj zwariowany okres...bleeeee
Nie, sztormiku nie ma...nie wieje jak u Ciebie, tylko spokojnie pada[/quote]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
buntuje sie bo zagladam co u dziewczyn, a tam cisza:mad: :mad:

a co ja mam powiedziec?? caly rok turysci,
w dodatku w metrze scisk, ja sie spiesze a oni pooowooooluuutkuuu
czasem mam ochote takich trzepnac w leb!!!!

Posted

[quote name='szyszka.fr']lepiej ale nieobedzie sie bez kuracji w weekend[/quote]

[quote name='szyszka.fr'][quote name='Agniest']idem sobie znowu do ciebie, choć niektórzy mi tu zarzucają, że częściej tu bywam niż u siebie.......no coż........ mają rację :)
quote]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
buntuje sie bo zagladam co u dziewczyn, a tam cisza:mad: :mad:

a co ja mam powiedziec?? caly rok turysci,
w dodatku w metrze scisk, ja sie spiesze a oni pooowooooluuutkuuu
czasem mam ochote takich trzepnac w leb!!!![/quote]

Ja też sie kiedyś u Agniestki buntowałem, ale Ona jest niewzruszona :evil_lol:
Jak kiedyś byliśmy w Paryżu, to właśnie było po jakimś wybuchu w metrze, tak więc wszędzie było pieszkom. Pociągiem tylko do Chantilly było.

Posted

no proszę wszyscy światowi..... ja tam w Paryżu nigdy nie byłam...... właściwie to w żadnym zagramanicznym kraju nie byłam oprócz Anglii..... taka ze mnie patriotka ! :)
Szyszeczko nie choruj nam :)