szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dla mnie juz pora spania dobranoc wszystkim mizianka dla moich ulubiencow bede myslec o Oskarku Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='szyszka.fr']rozumiem Cie... po pewnej dawce czlowiek ma ochote zlapac za pistolet i strzelac do ludzi.....[/quote] noooooo....pięknie to ujęłaś :lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Asior']noo baa :D a teraz juest jeszcze lepiej :) dobra ide mielić mięcho dla tych darmozjadów moich :p[/quote] tylko palcem nie popychaj, bo to mięcho się krwiste zrobi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Bodziulka']cicho, cicho :lol:[/quote] Wiem, wiem - nieaktualne już :p Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='szyszka.fr']dla mnie juz pora spania dobranoc wszystkim mizianka dla moich ulubiencow bede myslec o Oskarku[/quote] Śpij bez horrorów :loveu: Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Danusia12']tylko palcem nie popychaj, bo to mięcho się krwiste zrobi :evil_lol:[/QUOTE] dobra.. będe uważać :D ;) Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Danusia12']Śpij bez horrorów :loveu:[/quote] :lol: :lol: Dobranoc dobrze, ze jestes.... Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Asior']dobra.. będe uważać :D ;)[/quote] i nie podjadaj głodomorze :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='szyszka.fr']:lol: :lol: Dobranoc dobrze, ze jestes....[/quote] Śpij dobrze Szyszka :multi: Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 to na odchodne może coś na wesoło... mój tymczas Kostek z maluszkiem :) [url]http://pl.youtube.com/watch?v=ubDoinnEddg[/url] Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Asior']to na odchodne może coś na wesoło... mój tymczas Kostek z maluszkiem :) [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=ubDoinnEddg[/URL][/quote] :lol: :lol: A fretki się nie odgryzują jemu? Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Asior']noo coty - uwielbiają go :)[/quote] Fajna rodzinka:p Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Asior']ehhhhh zobaczcie historie oskarka z mojego podpisu :( ale ostrzegam, ja nadal rycze.... [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=JOOQlkCaQ14[/URL][/quote] Poryczałam się ... [quote name='szyszka.fr']znalazlam w necie boksia po amputacji lapy [URL]http://www.youtube.com/watch?v=WvoZNiE6XNU&mode=related&search[/URL]= takiego szalenstwa i pancia zycze Oskarowi[/quote] Szczęśliwy psiak:loveu::loveu::loveu: Cześć menrzuśku - jakoś mi dzisiaj zagineliście:hmmmm: Quote
szyszka.fr Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziendobry!! Ja juz z kawusia sie dobudzam :) milego dnia Quote
Agniest Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 szyszunia - ale ty ranny ptaszek jesteś :) tyle wzruszeń mi zafundowaliście z samego rana przez te filmiki....... a teraz muszę się wziąść w garść i kawuchę wypić :) Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Poryczałam się ... Szczęśliwy psiak:loveu::loveu::loveu: Cześć menrzuśku - jakoś mi dzisiaj zagineliście:hmmmm:[/quote] Próbowałem czapkę niewidkę - widać działa :eviltong: [quote name='szyszka.fr']Dziendobry!! Ja juz z kawusia sie dobudzam :) milego dnia[/quote] Tobie też miłego:lol: [quote name='Agniest']szyszunia - ale ty ranny ptaszek jesteś :) tyle wzruszeń mi zafundowaliście z samego rana przez te filmiki....... a teraz muszę się wziąść w garść i kawuchę wypić :)[/quote] taaaak....trzeba jakoś dojść do siebie....kawusia i luuu do roboty Cześć Agniestka :multi: Quote
Agniest Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 aaaaaa tam "do roboty", najpierw przyjemności - potem obowiązki :) Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Agniest']aaaaaa tam "do roboty", najpierw przyjemności - potem obowiązki :)[/quote] fajnie masz - normalnie plaża :p Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Danusia12']Próbowałem czapkę niewidkę - widać działa :eviltong: [/quote] Przede mną chciałeś się schować:nono::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Przede mną chciałeś się schować:nono::diabloti:[/quote] Tak przypadkiem na Ciebie padło :eviltong: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Danusia12']Tak przypadkiem na Ciebie padło :eviltong:[/quote] Kamień spadł mi z serca, że to był tylko przypadek:loveu::loveu::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Kamień spadł mi z serca, że to był tylko przypadek:loveu::loveu::diabloti::diabloti:[/quote] .... spadł i walnął Cię w stopę... i dlatego chyba taka czerwona jesteś :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Danusia12'].... spadł i walnął Cię w stopę... i dlatego chyba taka czerwona jesteś :evil_lol:[/quote] A co, wyglądam jak wrzątek:crazyeye::diabloti: Myślałam, że nikt nie zauważy:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='madzia i medor']A co, wyglądam jak wrzątek:crazyeye::diabloti: Myślałam, że nikt nie zauważy:roll::evil_lol:[/quote] ....i jeszcze czerwona jesteś. A na diabła Ci takie kamienie nosić?:eviltong: Quote
Recommended Posts