Asior Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 mówisz, ze wirusik położył Cię do wyrka???? :cool3: a co na to Danka??? :cool3: nie zazdrosna????:evil_lol: Quote
Asior Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 nooo chyba nam menrzusia rozłożyło na cacy....... bo coś się nie odzywa...... pewno Danusia go kuruje :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bry dzionek.... uuuuu Menrzuś, aż tak Cię dopadło??? :cool3: Buuuu, mnie chyba też coś po tej działce rozkłada i jeszcze dzisiaj taki mokry dzień:cool3: Quote
Asior Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a co Wy tak razem sie pochorowaliście, co??? :cool3: podejrzane...:razz: Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Asior napisał(a):a co Wy tak razem sie pochorowaliście, co??? :cool3: podejrzane...:razz: ja tylko tak dla towarzystwa Menrzusiowi :eviltong::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Asior napisał(a):nooo Danka Ci da.... towarzystwo :evil_lol: Asiorku o czym ty myślisz?:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ;) Quote
Asior Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jaa?? :o o niczym, tylko i wyłacznie o towarzystwie :p Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Asior napisał(a):jaa?? :o o niczym, tylko i wyłacznie o towarzystwie :p to dlaczego Danka ma mi coś dać? przecież ja się nie pcham do towarzystwa w pielęgnowaniu:cool3: .... sama się popielęgnuję:cool3::evil_lol: kurde, gardło mnie boli... bleeee Quote
Asior Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ja to już nie wnikam od czego Cię to gardło boli :cool3: to tak zmieniając temat :razz: oto moje wnuki najnowsze zdjęcia :) http://fretki.petworld.pl/index.php?showtopic=292&st=60&start=60 Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Asior napisał(a):ja to już nie wnikam od czego Cię to gardło boli :cool3: to tak zmieniając temat :razz: oto moje wnuki najnowsze zdjęcia :) http://fretki.petworld.pl/index.php?showtopic=292&st=60&start=60 od mokrych nóg:razz: ale one rosną:loveu:, w jakim wieku można je odłączyć od matki? Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Asior napisał(a):8-mio tygodniowe są juz całkiem samodzielne :) babacia, to za ile będziesz się z nimi rozstawać? Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 buuuuuu:shake:, kobito, jak Ty się z tymi szkrabami rozstaniesz?.... współczuję Quote
Asior Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 noo jeszcze mnie dobijaj przechlapane, choć pocieszające jest to, ze wszystkie idą do moich dobrych znajomych i będe je mogła widywać ;) Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 nie dobijam, zastanawiam się tylko jak ja bym się zachowała.... pewnie wszystkie by u mnie zostały:cool3: no faktycznie, dobrze masz, że będziesz mogła od czasu do czasu na nie zerknąć i się uspokoić Quote
shirrrapeira Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Za prace dobrze trzymaliscie kciuki. Od jutra mam miesiac proby.Trzymaliscie dobrze kciuki zaakceptowali mnie. Jutro juz oficjalnie bede tam pracowac. Quote
Menrzuś Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Melduję, że jeszcze żyję..... rano odpiszę, jak dożyję :shake: Quote
AgaiTheta Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Menrzuś, trzymaj się chłopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Melduję, że jeszcze żyję..... rano odpiszę, jak dożyję :shake: Menrzuś dożyłeś ranka?:cool3: Dzieńdoberek:multi: Quote
Agniest Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gratulacje Shirra :) Menrzuś, żyjesz ?????? Zdrowiej szybciutko...... :) Quote
Recommended Posts