Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Agniest']cześć słonka :) a ja dzisiaj niecierpliwie odliczam minuty do końca pracy (a czas się tak wlecze), ledwo za biurkiem siedzę, bo na weselu bawiłam się w weekend - "ach co to był za ślub........"[/quote] Cześć gwiazdeczki :lol: noooooo....to musisz mieć teraz fajną minę....taką bardziej bokserską - z faflami do dołu :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Imbir1']nooo, pogoniła i już nie zdążyła obejrzeć:placz: netu nie mam w domu i nie wiem kiedy będę mieć:angryy: a i dogo dzisiaj też coś mi szaleje:cool3: a tak w ogóle to dzieńdoberek Wszystkim:multi:[/quote] Biedna Imbirka :-( ...... oczka rozbiegane....trzęsące się rączki...... BRAK NETU.....buuuuuu Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Danusia12']Biedna Imbirka :-( ...... oczka rozbiegane....trzęsące się rączki...... BRAK NETU.....buuuuuu[/quote] nooooo, na głodzie jestem, buuuuuuuu:placz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Imbir1']nooooo, na głodzie jestem, buuuuuuuu:placz::diabloti:[/quote] To zjedz sobie coś słodkiego....albo idź na zakupy:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 zjadłam coś słodkiego:roll: ale nie przeszło, buuuuu Quote
Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Imbir1']zjadłam coś słodkiego:roll: ale nie przeszło, buuuuu[/quote] To zostały zakupy ciuszków np.....albo idź do fryzjera i zrób sobie afro :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Danusia12']To zostały zakupy ciuszków np.....albo idź do fryzjera i zrób sobie afro :evil_lol:[/quote] wariat, afro nie wchodzi w rachubę:diabloti::diabloti::diabloti: zobaczymy, może nowe ciuszki pomogą Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Agniest']cześć Imbirko :) a może nowa para butów ?[/quote] cześć Agniestka:lol: myślisz? hmmmm no może butki:p Quote
Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Eeeeee tam....lepiej sexowną bieliznę :evil_lol: :diabloti: Quote
Agniest Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Danusia12']....albo idź do fryzjera i zrób sobie afro :evil_lol:[/quote] [quote name='Danusia12']to musisz mieć teraz fajną minę....taką bardziej bokserską - z faflami do dołu :evil_lol:[/quote] po błyskotliwych ripostach można poznać, że Menrzuś się lepiej czuje :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Agniest']po błyskotliwych ripostach można poznać, że Menrzuś się lepiej czuje :diabloti:[/quote] No pewnie, że jest już lepiej :p , ale Ty biedactwo, to chyba dogorywasz :razz: Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Danusia12']Eeeeee tam....lepiej sexowną bieliznę :evil_lol: :diabloti:[/quote] tak samej sobie to głupio:roll: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Imbir1']tak samej sobie to głupio:roll:[/quote] Coooo???? To sama sobie, za przeproszeniem, majtek nie umiesz kupić?? :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Danusia12']Coooo???? To sama sobie, za przeproszeniem, majtek nie umiesz kupić?? :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze by było żeby ktoś ocenił czy doradził;):diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Imbir1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze by było żeby ktoś ocenił czy doradził;):diabloti:[/quote] To takie zakupy w markecie robisz? Idź do salonu, a ekspedientka Ci doradzi :eviltong: Quote
Agniest Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Imbirko, kup majtki, cyknij fotkę i wrzuć tutaj - a my ci wszyscy szczerze doradzimy :) Quote
Menrzuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Agniest']Imbirko, kup majtki, cyknij fotkę i wrzuć tutaj - a my ci wszyscy szczerze doradzimy :)[/quote] Agniestka - wyjęłaś mi to z ust :evil_lol: Quote
Asior Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Danusia12']To zjedz sobie coś słodkiego....albo idź na zakupy:evil_lol:[/QUOTE] czy ktoś coś mówił o słodkim??? to ja poproszę ptasie mleczko :) Quote
Agniest Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Doberek :multi: kawusia wypita i do roboty trza się brać :cool1: jak sobie pomyślę, że na dłuższy urlop wybieramy się dopiero w połowie września, to mi się wszystkiego odechciewa....... tak bym sobie poleniuchowała już gdzieś na plaży...... miłego dzionka wam życzę ;) Quote
Imbirka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Danusia12']To takie zakupy w markecie robisz? Idź do salonu, a ekspedientka Ci doradzi :eviltong:[/quote] eeeee tam, jak ma byś sexownie to przecież nie dla ekspedientki:diabloti::cool3: [quote name='Agniest']Imbirko, kup majtki, cyknij fotkę i wrzuć tutaj - a my ci wszyscy szczerze doradzimy :)[/quote] no co Ty?:crazyeye: swój tyłek tak na forum mam prezentować?:cool3: [quote name='Danusia12']Agniestka - wyjęłaś mi to z ust :evil_lol:[/quote] Menrzuś, widzę, ze Ci się pomysł spodobał:evil_lol:;) Dzieńdoberek wszystkim:multi: ja też już po kawusi:p Quote
Menrzuś Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Agniest']Doberek :multi: kawusia wypita i do roboty trza się brać :cool1: jak sobie pomyślę, że na dłuższy urlop wybieramy się dopiero w połowie września, to mi się wszystkiego odechciewa....... tak bym sobie poleniuchowała już gdzieś na plaży...... miłego dzionka wam życzę ;)[/quote] Ty to masz przechlapane - całe lato za biurkiem :shake: A gdzie na plażę się wybierasz? Quote
Menrzuś Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Imbir1']eeeee tam, jak ma byś sexownie to przecież nie dla ekspedientki:diabloti::cool3: no co Ty?:crazyeye: swój tyłek tak na forum mam prezentować?:cool3: Menrzuś, widzę, ze Ci się pomysł spodobał:evil_lol:;) Dzieńdoberek wszystkim:multi: ja też już po kawusi:p[/quote] To nie patrz za ekspedientką-emerytką:evil_lol: I nikt tu Ci nie proponuje prezentacji szanownej ..... :eviltong: Agniestka wyraźnie napisała;) Quote
Imbirka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Danusia12']To nie patrz za ekspedientką-emerytką:evil_lol: I nikt tu Ci nie proponuje prezentacji szanownej ..... :eviltong: Agniestka wyraźnie napisała;)[/quote] emerytki to chyba nie pracują w takich sklepach:cool3: proszę bardzo, fotka samych majtek może być (jak je kupię:p) tylko nawet nie będę wiedziała czy ja w tym dobrze wyglądam:evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Imbir1']emerytki to chyba nie pracują w takich sklepach:cool3: proszę bardzo, fotka samych majtek może być (jak je kupię:p) tylko nawet nie będę wiedziała czy ja w tym dobrze wyglądam:evil_lol:;)[/quote] Od tego czy Ci dobrze będzie w nich to masz przecież forumowiczów :evil_lol: przecież Cię nie oszukają :eviltong: Ooo..... nowy awatarek :p Quote
Recommended Posts