Menrzuś Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Agniest napisał(a):hejka :) a co tak pusto u Menrzusia ? Cześć:multi: Chyba wszystkim net wysiadł, bo co innego. Quote
Menrzuś Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jeszcze tak parę fotek Tylko Argon zrozumiał, że trawe jest be.... ale sobie "kichła" po trawce - kijaszek to się w pale nie mieści, co ona wyprawia mmmmmmorda jedna :evil_lol: i dwie fotki z walk kanapowo-podłogowych c.d. oczywiście n. Quote
Bodziulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Danusia12'] i dwie fotki z walk kanapowo-podłogowych c.d. oczywiście n. zapasy :cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Bodziulka napisał(a):zapasy :cool3: :evil_lol: Ooooo .... Tobie net nie wysiadł??:evil_lol: Zapasy są non stop...do rozwałki mieszkania. Jak tak egzamin? Quote
Bodziulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Danusia12']Ooooo .... Tobie net nie wysiadł??:evil_lol: nie, po prostu ograniczam się na czas sesji Jak tak egzamin? jak na razie nie wiem :evil_lol: brak wyników, jeszcze ponad tydzień męczarni ;) Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Danusia12']Od tego czy Ci dobrze będzie w nich to masz przecież forumowiczów :evil_lol: przecież Cię nie oszukają :eviltong: Ooo..... nowy awatarek :p hehe, noooo, już to widzę:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nooo, podoba się?:p [quote name='Danusia12']Cześć:multi: Chyba wszystkim net wysiadł, bo co innego. mnie napewno, ale już mam naprawiony i się odmeldowuję:lol: ale z niej kłutliwa baba:cool3::diabloti:, jak tak można na mojego Argonka z takimi zębami:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Imbir1 napisał(a):hehe, noooo, już to widzę:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nooo, podoba się?:p mnie napewno, ale już mam naprawiony i się odmeldowuję:lol: ale z niej kłutliwa baba:cool3::diabloti:, jak tak można na mojego Argonka z takimi zębami:cool3::evil_lol: A co, nie wierzysz np Agniestce??:shake: Odmeldowuję, czyli żegnam? buuuu:eviltong: Nie poznajesz tego uśmiechu zalotnego? Niektóre tak mają:evil_lol: (Ja Ci dam Twojego :mad: ) Quote
Menrzuś Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Bodziulka napisał(a):nie, po prostu ograniczam się na czas sesji jak na razie nie wiem :evil_lol: brak wyników, jeszcze ponad tydzień męczarni ;) Ty i ograniczanie :lol: :crazyeye: Tydzień męczarni i długaśne wakacje....mmmmmmmm:cool3: Quote
Bodziulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Danusia12']Ty i ograniczanie :lol: :crazyeye: :diabloti: Tydzień męczarni i długaśne wakacje....mmmmmmmm:cool3: w sumie 2 tygodnie męczarni, 6 egzaminów; ale jak się bardziej zastanowić, to 15 tygodni męczarni podczas słuchania głupit + 2 tygodnie porażek intelektualnych... ale te wakacje, no jak z nimi będzie, to się okaże ;) Quote
Agniest Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Danusia12'] mmmmmmorda jedna :evil_lol: ŚLICZNA MORDKA :loveu: i taka szczęśliwa....... aż się wzruszyłam. Quote
Menrzuś Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bodziulka napisał(a)::diabloti: w sumie 2 tygodnie męczarni, 6 egzaminów; ale jak się bardziej zastanowić, to 15 tygodni męczarni podczas słuchania głupit + 2 tygodnie porażek intelektualnych... ale te wakacje, no jak z nimi będzie, to się okaże ;) Biedactwo :evil_lol: .... tak Ci na siłę intelekt przymulają :placz: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Agniest napisał(a):ŚLICZNA MORDKA :loveu: i taka szczęśliwa....... aż się wzruszyłam. Już tak się nie wzruszaj tą łajzą. Dzisiaj w lesie, po szaleństwach, Argon zauważył sporą kałuże i delikatnie, jak zawsze, zaczął sobie chłeptać dla ochłody. A co ta fleja zrobiła? Zauważywszy, że Argon pije, z rozbiegu, z wyskoku, wskczyła brzyszyskiem w tą kałużę, wywołując efekt fontanny i zamieniając wodę w breję błotną. I już zamierzała wykonać świńskie tarzanko błotne, ale w ostatniej chwili zdążyłem i wybiłem jej to z głowy. Aż wstyd było wracać z nią przez osiedle do domu :shake: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 la_pegaza napisał(a):ma dziewczyna fantazję :roflt: Wow....La_pegaza.....myślałem, że w te rejony DM już nie zaglądasz :lol: Taaaak, Sylwa się rozpuściła jak dziadowski bicz. Podgryzuje Argona za tylne łapy wymuszając zabawę i biegają wtedy jak dwie lokomotywy z pokoju do pokoju taranując wszystko po drodze:p Quote
Asior Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 uroki dużego mieszkania :) ja mam małe i nie narzekam bo nawet jak by chciałuy pobiegać to tylko sie rozpędzą to już trzeba hamować :D Quote
Menrzuś Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Asior napisał(a):uroki dużego mieszkania :) ja mam małe i nie narzekam bo nawet jak by chciałuy pobiegać to tylko sie rozpędzą to już trzeba hamować :D No, hektarów jak u Agniestki, to ja nie mam, ale obijając sie o meble, mają gdzie nogi rozciągnąć :p Quote
shirrrapeira Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Słuchajcie zaliczyłam ten okropny portfel inwestycyjny. Dzisiaj idę po wpis. Dobrze trzymaliście kciuki,ale trzymajcie jeszcze jutro , bo jutro egzaminz tego super przedmiotu. Trzymajcie o 11:30 Quote
la_pegaza Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Danusia12 napisał(a):Wow....La_pegaza.....myślałem, że w te rejony DM już nie zaglądasz :lol: Taaaak, Sylwa się rozpuściła jak dziadowski bicz. Podgryzuje Argona za tylne łapy wymuszając zabawę i biegają wtedy jak dwie lokomotywy z pokoju do pokoju taranując wszystko po drodze:p Zaglądam, zaglądam ... musisz być czujny :eviltong: Ba! a w sierpniu to ja chyba z faflakami robię desant nad morze :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 shirrrapeira napisał(a):Słuchajcie zaliczyłam ten okropny portfel inwestycyjny. Dzisiaj idę po wpis. Dobrze trzymaliście kciuki,ale trzymajcie jeszcze jutro , bo jutro egzaminz tego super przedmiotu. Trzymajcie o 11:30 Chyba już mogę puścić, co? Quote
Menrzuś Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 la_pegaza napisał(a):Zaglądam, zaglądam ... musisz być czujny :eviltong: Ba! a w sierpniu to ja chyba z faflakami robię desant nad morze :diabloti: Czujny??:crazyeye: To co Ty kombinujesz? A na jakiej plaży zamierzasz wylądować? Wystawię tablice ostrzegawcze:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Danusia12 napisał(a):A co, nie wierzysz np Agniestce??:shake: Odmeldowuję, czyli żegnam? buuuu:eviltong: Nie poznajesz tego uśmiechu zalotnego? Niektóre tak mają:evil_lol: (Ja Ci dam Twojego :mad: ) Dzieńdoberek śpiochy:multi:, pobudka :cool3: jakże bym mogla nie wierzyć Aniestce, pewnie, ze wierzę:lol: buuuuuu, żegnam:roll:... ale już jestem spowrotem:p z doświadczenia to znasz?:evil_lol::cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agniest Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 poniedziałkowo z uśmiechem - choć chmury czarne na niebie - witam :) Quote
Agniest Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Danuśki wyjechały chyba............ sama se tu przychodze, sama kawę piję :( sama do siebie gadam........ Quote
Imbirka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Agniest napisał(a):Danuśki wyjechały chyba............ sama se tu przychodze, sama kawę piję :( sama do siebie gadam........ Jak chcesz to mogę pogadać z Tobą, :roll: cześć Agniestka:multi: eeeee, chyba nie wyjechali, przecież by się pożegnali:cool3: Menrzuś ma pewnie lenia:evil_lol: Quote
Recommended Posts