Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nie przesadzajcie:cool3: ja też siedzę w pracy i u nas zimno napewno nie jest:eviltong::eviltong::eviltong: tyle ze ja mam dobrze, w środku zacienionego parku, 200m od stawów, a jak mam dosyć siedzenia przy kompie to idę na spacerek :p:eviltong:

a tak w ogóle, to dzień dobry kochani

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim mamom - i Tej z dorosłym, ale przecież wciąż dzieckiem... i Tej z maleństwem przy piersi... i Tej z wesołym brzdącem-przedszkolakiem... i Tej z "bąbelkiem"... - wszystkim Wam
Wszystkiego Dobrego
z wielkimi buziakami

Menrzuś

Posted

shirrrapeira napisał(a):
a witam kochani a teraz menrzusiu prosze o trzymanie kciukow 3 czerwca abym dobrze zaliczyla portfel inwestycyjny.

Będe trzymał :p .... niedługo ustawi sie kolejka do tych kciuków :evil_lol:
Nie przejmuj się - wszystko będzie dobrze :thumbs:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Dzieńdoberek:multi: a co tu taka cisza? Też Wam wszystkim wyłączyli neta na weekend jak mnie?:cool3:

Cześć Imbirka :multi:
Chociaż Ty tu wpadasz czasami - wszystkie mnie rzuciły :placz:

Posted

ależ Menrzusiu, nikt cię nie rzucił - ja na pewno nie :cool3: tylko ten upał .... aż się człowiekowi nawet w klawiaturę stukać nie chce :evil_lol:
A tak poważnie to na mieście byłam - służbowo - kilka spraw pozałatwiać.
Życzenia takie piękne napisałeś, że aż się wzruszyłam....... mamą jestem więc rozumiem, że są i dla mnie - dziękuję :kiss_2: Jutro idę na małą uroczystość do przedszkola - dzieciaki będą nam wierszyki deklamować i wręczać laurki.
I jeszcze jedno - muszę koniecznie się pochwalić, że moja Żabka wczoraj w wodzie się pluskała :multi: byliśmy na długim spacerze w lesie i nad jeziorkiem Żaba normalnie zanurzyła się cała !!!!!! żeby się ochłodzić - wcześniej nawet nóżek do wody nie chciała włożyć.
Beta oczywiście pływała i nurkowała za kamyczkami cały czas - ale ona tak zawsze....

Posted

Witam Wszystkich serdecznie!
i przepraszam za dluga nieobecnosc
niestety moj komputer to staruszek i chyba konczy swoja kadencje
biedaczek dogorywa a ja wraz z nim (bez netu:( )
sytuacja sie raczej nie zmieni dopoki tz sie tym nie zajmie

Posted

Agniest napisał(a):
ależ Menrzusiu, nikt cię nie rzucił - ja na pewno nie :cool3: tylko ten upał .... aż się człowiekowi nawet w klawiaturę stukać nie chce :evil_lol:
A tak poważnie to na mieście byłam - służbowo - kilka spraw pozałatwiać.
Życzenia takie piękne napisałeś, że aż się wzruszyłam....... mamą jestem więc rozumiem, że są i dla mnie - dziękuję :kiss_2: Jutro idę na małą uroczystość do przedszkola - dzieciaki będą nam wierszyki deklamować i wręczać laurki.
I jeszcze jedno - muszę koniecznie się pochwalić, że moja Żabka wczoraj w wodzie się pluskała :multi: byliśmy na długim spacerze w lesie i nad jeziorkiem Żaba normalnie zanurzyła się cała !!!!!! żeby się ochłodzić - wcześniej nawet nóżek do wody nie chciała włożyć.
Beta oczywiście pływała i nurkowała za kamyczkami cały czas - ale ona tak zawsze....

Że Ty nie, to ja wiem :cool3:
Życzenia oczywiście, że były także dla Ciebie. Resztę dogo-mam mam nadzieję, że tylko zatkało i po kilku dniach na tyle odetka, że cosik napiszą :evil_lol: Mówisz o Żabie w wodzie (ciekawie to brzmi :lol: ) - Sylwa jak prawdziwa fleja zalicza każdą kałużę, czy błocko. Trzeba walczyć z nią, żeby się jak świnia nie tarzała. Normalna łajza bokserowa.

Posted

szyszka.fr napisał(a):
Witam Wszystkich serdecznie!
i przepraszam za dluga nieobecnosc
niestety moj komputer to staruszek i chyba konczy swoja kadencje
biedaczek dogorywa a ja wraz z nim (bez netu:( )
sytuacja sie raczej nie zmieni dopoki tz sie tym nie zajmie

Cześć Szyszka :multi:
Juz myślałem, że na tą wioskę sie na stałe przeniosłaś.
A na komputer chuchaj, dmuchaj - ma wytrzymać. Gupio jakoś tutaj bez Ciebie

Posted

Danusia12 napisał(a):
Cześć Szyszka :multi:
Juz myślałem, że na tą wioskę sie na stałe przeniosłaś.
A na komputer chuchaj, dmuchaj - ma wytrzymać. Gupio jakoś tutaj bez Ciebie

przenioslabym sie gdybym mogla, bylo naprawde super
chucham i dmucham i zaciskam kciuki
ale staruszek co jakis czas robi mi na zlosc:shake:
:loveu: :loveu: :loveu: :oops: :oops: nie czaruj! masz tu Swoje wielbicielki:evil_lol:

Posted

Menrzusiu! Bardzo tęsknię, ale matury przywaliły mnie skutecznie... Codziennie w pracy spędzam najlepsze godziny mego życia... Od 8.00 do 20.00... Psy widują mnie raczej nocami... I trzeba jej jeszcze nakarmić, wyprowadzić na spacer, wypieścić... czasu zostaje tylko na chwile wzruszeń muzycznych...

Posted

szyszka.fr napisał(a):
przenioslabym sie gdybym mogla, bylo naprawde super
chucham i dmucham i zaciskam kciuki
ale staruszek co jakis czas robi mi na zlosc:shake:
:loveu: :loveu: :loveu: :oops: :oops: nie czaruj! masz tu Swoje wielbicielki:evil_lol:

Cały czas serwer busy :angryy:
Podobało sie? Moze to twoje przeznaczenie?
Staruszek nie bedzie świnia i sie napewno nie rozkraczy :lol:
Nie mów tak - każda z Was jest niepowtarzalna.

Trzymaj się :p

Posted

halbina napisał(a):
Menrzusiu! Bardzo tęsknię, ale matury przywaliły mnie skutecznie... Codziennie w pracy spędzam najlepsze godziny mego życia... Od 8.00 do 20.00... Psy widują mnie raczej nocami... I trzeba jej jeszcze nakarmić, wyprowadzić na spacer, wypieścić... czasu zostaje tylko na chwile wzruszeń muzycznych...

Ale Ciebie przywaliło - biedna Halbinka :placz:
Dobrze, że chociaz muzyka Ciebie trzyma przy życiu :razz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Dzieńdoberek:multi::multi::multi:, pobudka śpiochyyyyyyyy :cool3::diabloti:

Nie śpimy już dawno :eviltong:

Cześć Imbirki :multi:

Ale lało u nas - normalnie potop. Na szczęście mieszkamy na górce :p

Posted

halbina napisał(a):
A u nas nie chce popadać porządnie... Tylko się zaciąga... Ale już zelżał upał przynajmniej...

I znowu zbiera się na burzę - już widać błyskawice :multi:

Posted

Jakoś nikt nie krzyczy, to sam wkleję :evil_lol:

Argon gania po krzaczorach łapiąc codziennie kleszcze

Sylwa zdecydowanie woli otwarte przestrzenie - dalej biega jak pokraka

Chwila zabawy we dwoje

No, wreszcie się znalazł

Ale gorąco

c.d.n.