Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmm nie znam......to może jakiś Norweg jest z durszlakiem na głowie dla niepoznaki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Norweg nie! Prędzej bym tu Szweda znalazła! :evil_lol: I nie w durszlaku, ale "kasku" wikingów! Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Osz, kurde! :evil_lol:[/quote] Aż tak? :crazyeye: Iza....nie myśl tak intensywnie o tej Florydzie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iv_']a pstroooooooooooo :eviltong: :eviltong:[/quote] Doooobry argument :thumbs: :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Najpierw składa niemoralne propozycje a teraz gupa rżnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Fffffffffffffffcale gupa nie rżnie! :evil_lol: Tak mi się napisało! 1 literkę zgubiłam, a tu wieeeeeeeeelkie halo! :roll: Muszę uciekać coś załatwić! Ale tu wrócę! O! Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Aż tak? :crazyeye: Iza....nie myśl tak intensywnie o tej Florydzie :diabloti:[/quote] Dopsz! Przestałam myśleć! W ogóle! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Najpierw składa niemoralne propozycje a teraz gupa rżnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Oj daj spokój - PW mam zatkane, a dziewczyna musiała, bo by sie udusiła :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iv_']zaspy nadal som! mrozów niet.... kwiatków nie widać, bo pod śniegiem som! świergolców nie słychać! O! :eviltong: :roll:[/quote] To Ty z Kamczatki piszesz? :crazyeye: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']No i Jabłuszkowa się zakręciła :evil_lol:......:cunao: Najwyższa pora ;) PW mam zatkane :roll: No przeciez mówię, że wiesz :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bo mnie zakolowaciłeś :roll: I nie ciesz się- przyjdzie kryska na Matyska:eviltong: Ale bede jak samuraj wygladała:roll: No to przetkaj.....w koncu facet jesteś:evil_lol: No przeca mowię, ze wiem:p [/COLOR][/FONT][/B][quote]Norweg nie! Prędzej bym tu Szweda znalazła! :evil_lol: I nie w durszlaku, ale "kasku" wikingów! [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tyż bedzie......i ten kask..............mmmmmm perwersja....IZA!!!PERWERSJA to jest!!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dopsz! Przestałam myśleć! W ogóle! :eviltong:[/quote] Troszkę to mooooożna :razz: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Fffffffffffffffcale gupa nie rżnie! :evil_lol: Tak mi się napisało! 1 literkę zgubiłam, a tu wieeeeeeeeelkie halo! :roll: Muszę uciekać coś załatwić! Ale tu wrócę! O![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No leć ino kibelka nie zatkaj:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Oj daj spokój - PW mam zatkane, a dziewczyna musiała, bo by sie udusiła :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aha! To taki jesteś! Dla niej to jesteś tolerancyjny a mnie to zawsze obsztorcujesz że PW i PW....dobra:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Doooobry argument :thumbs: :eviltong:[/quote] wiedziałam, że Ci się spodoba :multi: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo mnie zakolowaciłeś :roll: I nie ciesz się- przyjdzie kryska na Matyska:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale bede jak samuraj wygladała:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to przetkaj.....w koncu facet jesteś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przeca mowię, ze wiem:p[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tyż bedzie......i ten kask..............mmmmmm perwersja....IZA!!!PERWERSJA to jest!!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] la la la la....:diabloti: Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Fffffffffffffffcale gupa nie rżnie! :evil_lol: Tak mi się napisało! 1 literkę zgubiłam, a tu wieeeeeeeeelkie halo! :roll: Muszę uciekać coś załatwić! Ale tu wrócę! O![/quote] :siara: :siara: :siara: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No leć ino kibelka nie zatkaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aha! To taki jesteś! Dla niej to jesteś tolerancyjny a mnie to zawsze obsztorcujesz że PW i PW....dobra:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dla Ciebie zaraz odetkam :razz: Wybaczcie, ale muszę już iść - te kundle jedne dzisiaj chyba oszalały :crazyeye: Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']To Ty z Kamczatki piszesz? :crazyeye:[/quote] nieeeeeeeeeeeeeeee :eviltong: ale u mnie w niedzielę i poniedziałek śnieg sypał dzień i noc :mad: i zasypało cały mój świat :roll: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']la la la la....:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie znam tego:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
shirrrapeira Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 I ja się witam ze słonecznego Wrocka. Co tam u Was? Dziękuję za życzenia na dzień kobiet. No to jak tam kobitki i menrzusiu. Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Dla Ciebie zaraz odetkam :razz: Wybaczcie, ale muszę już iść - te kundle jedne dzisiaj chyba oszalały :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No smigaj śmigaj.......ja jeszcze 10 min mam:evil_lol: Poka jak odtykasz:razz::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='shirrrapeira']I ja się witam ze słonecznego Wrocka. Co tam u Was? Dziękuję za życzenia na dzień kobiet. No to jak tam kobitki i menrzusiu.[/quote] Witaj Shirrra :multi: jak widzisz :cool1: u nas jak zwykle głupoty oplatamy :evil_lol:, a tym samym odstresowujemy się od dnia codziennego ;) Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Dla Ciebie zaraz odetkam :razz: :crazyeye:.........:mdleje: :roll: :diabloti: Wybaczcie, ale muszę już iść - te kundle jedne dzisiaj chyba oszalały :crazyeye:[/quote] może wiosnę poczuły :hmmmm: która u Ciebie jest, a u mnie nie maaaaaaaa :mad: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witaj Bilusia :multi: :loveu: :loveu: mamy sprzęt :cool1: na rozróbkę i możemy robić desant do Ciebie :evil_lol: ciekawe czy Menrzuś poszedł kupić te rybki do pieczenia dla nas :hmmmm: :diabloti: Quote
Bila Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]BYŁAM:grins:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Hmmmmm cos mi dzisiaj od rana kazało to przynieść na ten wątek.....ni cholery nie wiem co i po co?:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.strykowski.net/owoce/Jablka_-_zdjecie_jablek_-_jablka_w_rzedzie_-_zielone_jablko_-_fotka_1520.jpg[/IMG] [IMG]http://www.sztucer.pl/img/products/239/BIG_proca_r016_w.jpg[/IMG] [CENTER]:roll::roll::roll: [/CENTER] [/quote] Jabłuszko:loveu::loveu::loveu::loveu:. Na Cię zawsze można liczyć:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzień dobry wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iv_']Witaj Bilusia :multi: :loveu: :loveu: mamy sprzęt :cool1: na rozróbkę i możemy robić desant do Ciebie :evil_lol: ciekawe czy Menrzuś poszedł kupić te rybki do pieczenia dla nas :hmmmm: :diabloti:[/quote] Przyjeżdżajcie:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tyż bedzie......i ten kask..............mmmmmm perwersja....IZA!!!PERWERSJA to jest!!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Sama jesteś perwersja! :eviltong: Wikindzi :cool3: kask to nie perwersja! Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Troszkę to mooooożna :razz:[/quote] no dopsz! To troszkę! ;) [QUOTE]apple Cytat: Napisał [B]Menrzuś[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/argon-serce-sylwa-szczescie-gacek-iskierka-mamy-raj-d-37334-post11942119/#post11942119"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Dla Ciebie zaraz odetkam :razz: Wybaczcie, ale muszę już iść - te kundle jedne dzisiaj chyba oszalały :crazyeye:[/I] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No smigaj śmigaj.......ja jeszcze 10 min mam:evil_lol: Poka jak odtykasz:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ja Ci nawet sprzęta przyniosłam: [IMG]http://www.plast-team.com/min/12_1319.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts