Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmm nie znam......to może jakiś Norweg jest z durszlakiem na głowie dla niepoznaki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Norweg nie! Prędzej bym tu Szweda znalazła! :evil_lol: I nie w durszlaku, ale "kasku" wikingów!

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Najpierw składa niemoralne propozycje a teraz gupa rżnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Fffffffffffffffcale gupa nie rżnie! :evil_lol: Tak mi się napisało! 1 literkę zgubiłam, a tu wieeeeeeeeelkie halo! :roll:

Muszę uciekać coś załatwić! Ale tu wrócę! O!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Najpierw składa niemoralne propozycje a teraz gupa rżnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Oj daj spokój - PW mam zatkane, a dziewczyna musiała, bo by sie udusiła :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']zaspy nadal som!
mrozów niet....
kwiatków nie widać, bo pod śniegiem som!
świergolców nie słychać!

O! :eviltong: :roll:[/quote]
To Ty z Kamczatki piszesz? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']No i Jabłuszkowa się zakręciła :evil_lol:......:cunao:

Najwyższa pora ;)

PW mam zatkane :roll:

No przeciez mówię, że wiesz :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bo mnie zakolowaciłeś :roll: I nie ciesz się- przyjdzie kryska na Matyska:eviltong:

Ale bede jak samuraj wygladała:roll:

No to przetkaj.....w koncu facet jesteś:evil_lol:

No przeca mowię, ze wiem:p

[/COLOR][/FONT][/B][quote]Norweg nie! Prędzej bym tu Szweda znalazła! :evil_lol: I nie w durszlaku, ale "kasku" wikingów! [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tyż bedzie......i ten kask..............mmmmmm perwersja....IZA!!!PERWERSJA to jest!!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Fffffffffffffffcale gupa nie rżnie! :evil_lol: Tak mi się napisało! 1 literkę zgubiłam, a tu wieeeeeeeeelkie halo! :roll:

Muszę uciekać coś załatwić! Ale tu wrócę! O![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No leć ino kibelka nie zatkaj:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]
[QUOTE]Oj daj spokój - PW mam zatkane, a dziewczyna musiała, bo by sie udusiła :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aha! To taki jesteś! Dla niej to jesteś tolerancyjny a mnie to zawsze obsztorcujesz że PW i PW....dobra:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Doooobry argument :thumbs:

:eviltong:[/quote]
wiedziałam, że Ci się spodoba :multi:

:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo mnie zakolowaciłeś :roll: I nie ciesz się- przyjdzie kryska na Matyska:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale bede jak samuraj wygladała:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to przetkaj.....w koncu facet jesteś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przeca mowię, ze wiem:p[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tyż bedzie......i ten kask..............mmmmmm perwersja....IZA!!!PERWERSJA to jest!!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
la la la la....:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Fffffffffffffffcale gupa nie rżnie! :evil_lol: Tak mi się napisało! 1 literkę zgubiłam, a tu wieeeeeeeeelkie halo! :roll:

Muszę uciekać coś załatwić! Ale tu wrócę! O![/quote]
:siara: :siara: :siara:

:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No leć ino kibelka nie zatkaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aha! To taki jesteś! Dla niej to jesteś tolerancyjny a mnie to zawsze obsztorcujesz że PW i PW....dobra:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dla Ciebie zaraz odetkam :razz:

Wybaczcie, ale muszę już iść - te kundle jedne dzisiaj chyba oszalały :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']To Ty z Kamczatki piszesz? :crazyeye:[/quote]
nieeeeeeeeeeeeeeee :eviltong:
ale u mnie w niedzielę i poniedziałek śnieg sypał dzień i noc :mad: i zasypało cały mój świat :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dla Ciebie zaraz odetkam :razz:

Wybaczcie, ale muszę już iść - te kundle jedne dzisiaj chyba oszalały :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No smigaj śmigaj.......ja jeszcze 10 min mam:evil_lol:

Poka jak odtykasz:razz::diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='shirrrapeira']I ja się witam ze słonecznego Wrocka. Co tam u Was? Dziękuję za życzenia na dzień kobiet. No to jak tam kobitki i menrzusiu.[/quote]
Witaj Shirrra :multi:
jak widzisz :cool1: u nas jak zwykle głupoty oplatamy :evil_lol:, a tym samym odstresowujemy się od dnia codziennego ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Dla Ciebie zaraz odetkam :razz:

:crazyeye:.........:mdleje: :roll: :diabloti:

Wybaczcie, ale muszę już iść - te kundle jedne dzisiaj chyba oszalały :crazyeye:[/quote]
może wiosnę poczuły :hmmmm: która u Ciebie jest, a u mnie nie maaaaaaaa :mad: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Witaj Bilusia :multi: :loveu: :loveu:
mamy sprzęt :cool1: na rozróbkę i możemy robić desant do Ciebie :evil_lol:
ciekawe czy Menrzuś poszedł kupić te rybki do pieczenia dla nas :hmmmm: :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]BYŁAM:grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Hmmmmm cos mi dzisiaj od rana kazało to przynieść na ten wątek.....ni cholery nie wiem co i po co?:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://www.strykowski.net/owoce/Jablka_-_zdjecie_jablek_-_jablka_w_rzedzie_-_zielone_jablko_-_fotka_1520.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.sztucer.pl/img/products/239/BIG_proca_r016_w.jpg[/IMG]

[CENTER]:roll::roll::roll:
[/CENTER]
[/quote]

Jabłuszko:loveu::loveu::loveu::loveu:. Na Cię zawsze można liczyć:loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzień dobry wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Iv_']Witaj Bilusia :multi: :loveu: :loveu:
mamy sprzęt :cool1: na rozróbkę i możemy robić desant do Ciebie :evil_lol:
ciekawe czy Menrzuś poszedł kupić te rybki do pieczenia dla nas :hmmmm: :diabloti:[/quote]

Przyjeżdżajcie:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]
[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tyż bedzie......i ten kask..............mmmmmm perwersja....IZA!!!PERWERSJA to jest!!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Sama jesteś perwersja! :eviltong: Wikindzi :cool3: kask to nie perwersja!

Posted

[quote name='Menrzuś']Troszkę to mooooożna :razz:[/quote]

no dopsz! To troszkę! ;)

[QUOTE]apple Cytat:
Napisał [B]Menrzuś[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/argon-serce-sylwa-szczescie-gacek-iskierka-mamy-raj-d-37334-post11942119/#post11942119"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Dla Ciebie zaraz odetkam :razz:

Wybaczcie, ale muszę już iść - te kundle jedne dzisiaj chyba oszalały :crazyeye:[/I]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No smigaj śmigaj.......ja jeszcze 10 min mam:evil_lol:

Poka jak odtykasz:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Ja Ci nawet sprzęta przyniosłam:

[IMG]http://www.plast-team.com/min/12_1319.jpg[/IMG]