Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Kurcze - film był długi :-? Trzeba było korki wykręcić:diabloti: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Ty właśnie chałturzyłas :placz: Muszę już lecieć - dooooobrej Wam :loveu::loveu: no proszę jak się wycfanił :mad:musi lecieć, bo argumentów mu zabrakło :eviltong: Śpij spokojnie i śnij o..............odpowiednim dobieraniu dawkowania :cool1: :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):i tu się Ciotka zgadzamy :multi: jaki film boszszszsz co tu grane w tym kinie :hmmmm: kiepskie to danie :roll: To już chyba lepiej jakąś naleweczkę zapodać:roll: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Kolorowych:buzi: Iv i Menrzusiu, też lecę pochrapać Słodkich snów Bilusia :buzi: :loveu: tylko za głośno nie chrap, bo Bilbuś spać nie będzie mógł :evil_lol: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a)::crazyeye:......nie wpadłem na to :placz::placz: Mogłeś się mnie poradzić:razz::diabloti: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Ty właśnie chałturzyłas :placz: Muszę już lecieć - dooooobrej Wam :loveu::loveu: Kolorowych:buzi: Iv i Menrzusiu, też lecę pochrapać Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ide se do pracy ...wrócę za ...długo :diabloti:...LEJE DESZCZ:angryy: Bry :roll:;) Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Przyszłam się przywitać Menrzusiu! :loveu: I nadrobić zaległości, ale tu jest tyle napyplane, że nie mam siły :roll: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Przyszłam się przywitać Menrzusiu! :loveu: I nadrobić zaległości, ale tu jest tyle napyplane, że nie mam siły :roll: No to się witamy....:calus: Same goopotki były - nie ma co nadrabiać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Alicja napisał(a):Ide se do pracy ...wrócę za ...długo :diabloti:...LEJE DESZCZ:angryy: Bry :roll:;) Parasolka, kurteczka, kalosze.....i jakos przeżyjesz ten wiosenny deszczyk :p Mimo wszystko - dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Parasolka, kurteczka, kalosze.....i jakos przeżyjesz ten wiosenny deszczyk :p Mimo wszystko - dzieńdoberek :multi::loveu: Jaki wiosenny? :crazyeye: to jest śnieg z deszczem! Wątpię żeby u Ali co innego padąło :shake: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Jaki wiosenny? :crazyeye: to jest śnieg z deszczem! Wątpię żeby u Ali co innego padąło :shake: No to kaloszki na kożuszku :evil_lol: Po kolei wszystko idzie - najpierw przedwiośnie jest ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Menrzuś napisał(a):No to kaloszki na kożuszku :evil_lol: Po kolei wszystko idzie - najpierw przedwiośnie jest ;) łłłłłłłlllllleeeeeeeee, tam.. Przedwiośnie... :shake: Jak Avanti wraca ze spaceru, to wygląda jak mały wieprzek... Brudne łapy, brzuch, klata, a nawet doopa... Do kitu z takim przedwiośniem! Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):łłłłłłłlllllleeeeeeeee, tam.. Przedwiośnie... :shake: Jak Avanti wraca ze spaceru, to wygląda jak mały wieprzek... Brudne łapy, brzuch, klata, a nawet doopa... Do kitu z takim przedwiośniem! Ależ maruda z Ciebie - gwarantuję Ci, że Avanti woli taka pogodę niż upalne lato :eviltong: Moje to się w błotku nie tarzają :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Ależ maruda z Ciebie - gwarantuję Ci, że Avanti woli taka pogodę niż upalne lato :eviltong: Moje to się w błotku nie tarzają :evil_lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaa, tam :roll: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaa, tam :roll: Spoko :glaszcze:.....jeszcze parę dni i będzie pogoda, która nawet Ciebie zadowoli :razz::p Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Spoko :glaszcze:.....jeszcze parę dni i będzie pogoda, która nawet Ciebie zadowoli :razz::p A ja przy takiej pogodzie popadam w deprechę, nieustannie boli mnie głowa i nic mi się nie chce... Avanti przy takiej pogodzie kuleje, kładzie się i podnosi z ogromnym trudem i też podle się czuje... A Zuzeł jest zmierzła... Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A ja przy takiej pogodzie popadam w deprechę, nieustannie boli mnie głowa i nic mi się nie chce... Avanti przy takiej pogodzie kuleje, kładzie się i podnosi z ogromnym trudem i też podle się czuje... A Zuzeł jest zmierzła... A napisałaś, że Ciebie głowa dzisiaj nie boli :razz: No taaaak.....Argon też się płoży. Tylko tej małej pchle nic nie przeszkadza - wkurza dużych od samego rana :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Menrzuś napisał(a):A napisałaś, że Ciebie głowa dzisiaj nie boli :razz: No taaaak.....Argon też się płoży. Tylko tej małej pchle nic nie przeszkadza - wkurza dużych od samego rana :evil_lol: No tak... Napisałam... Godzinę temu... A teraz czuję, że ból powoli się skrada... :shake: A Ty co taki cichy czytacz u mnie jesteś? Ani się nie odezwiesz, ani nic :razz: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No tak... Napisałam... Godzinę temu... A teraz czuję, że ból powoli się skrada... :shake: A Ty co taki cichy czytacz u mnie jesteś? Ani się nie odezwiesz, ani nic :razz: ....bo myślami go przyciągasz :shake: - pomyśl o plaży na Hawajach ;) Ostatnio to był strach tam wchodzić :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Menrzuś napisał(a):....bo myślami go przyciągasz :shake: - pomyśl o plaży na Hawajach ;) Ostatnio to był strach tam wchodzić :evil_lol: O Hawajach nie muszę... Wystarczy, że mam codzienne raporty mojego bossa, który jest na Florydzie :roll: Eeeeeeeeeeeee, tam! Strach! Kaftanów się boisz? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):O Hawajach nie muszę... Wystarczy, że mam codzienne raporty mojego bossa, który jest na Florydzie :roll: Eeeeeeeeeeeee, tam! Strach! Kaftanów się boisz? :evil_lol: Floryda to nic ciekawego - noooo.....droga do Key West jest fajna Kaftany to jeszcze małe pikuś było :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Iv_ napisał(a):sześć :roll: :roll: osiem :p:p Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Menrzuś napisał(a):Floryda to nic ciekawego - noooo.....droga do Key West jest fajna Kaftany to jeszcze małe pikuś było :diabloti: chief do jutra jest w Orlando, a stamtąd przenosi się do Cocoa Beach :roll: Może i nic ciekawego, ale ciepło! Sześć Iv! :loveu: Quote
Recommended Posts