Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iv_ napisał(a):
zniknął bez żadnego wprowadzenia nas w temat, dlaczego ewentualnie z rana go nie będzie :shake: nie wiem jak tak można :mad: bez żadnej wcześniejszej spowiedzi tak:mad: :cool3: :evil_lol:

:roll: boszszsz tego jego potrawy afrodyziakalne, strach się bać :roll: bo całą dobę po nich przed tv można spędzić :cool3: :evil_lol:

Po prostu nie chce nam się zwierzać:placz::placz::placz:. Zaufania do nas nie ma czy co:shake:?

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
Bardzo był tajemniczy wczoraj, może kolejne eksperymenty z afrodyzjakami w żarciu prokuruje:cool3:?
Ale jak to tak....bez uprzedzenia? Nie ładnie:shake: Komu jak komu ale Nam powienien powiedzieć dlaczego go nie ma...już ja sobie z nim pogadam jak wróci:mad:

Wtedy to nawet afrodyzjaki mu nie pomogą:cool1:

Posted

apple napisał(a):
Ale jak to tak....bez uprzedzenia? Nie ładnie:shake: Komu jak komu ale Nam powienien powiedzieć dlaczego go nie ma...już ja sobie z nim pogadam jak wróci:mad:

Spuścisz mu łomot:cool3::cool3::cool3:?

Posted

Bila napisał(a):
Jakie to szczęście, że o fioletowym hipku wszystko można powiedzieć, ale nie to, że bryka:multi:. Ja jezdem niewinna:diabloti:, to wy brykacie:diabloti::evil_lol:

ja nieeeee :shake: jestem grzeczna :p to ONE! O! :multi: :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Po prostu nie chce nam się zwierzać:placz::placz::placz:. Zaufania do nas nie ma czy co:shake:?

:cool3: pojechałaś teraz z grubej rury :razz:
ciekawe co na to Menrzuś :evil_lol:

Posted

apple napisał(a):

w ogóle to powinien zwrócić się do nas z zapytaniem, czy może rano nie przyjść :shake: i dopiero po pozwoleniu naszym może być nieobecny :roll:
a nie taka samowolka z jego strony :mad:
Wiesz Japco, ja nie wiem czy tu trza gadać, czy od razu mu omlot spuścić :mad: żeby zapamiętał na zaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
w ogóle to powinien zwrócić się do nas z zapytaniem, czy może rano nie przyjść :shake: i dopiero po pozwoleniu naszym może być nieobecny :roll:
Wiesz Japco, ja nie wiem czy tu trza gadać, czy od razu mu omlot spuścić :mad: żeby zapamiętał na zaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No tak Iv masz racje...z facetami się nie gada.....i tak nie zrozumieją:roll: Tu nie ma co tłumaczyć...olał na i tyle, trza sie rozgrzewac:mad::evil_lol:

A co do tego zapytania to stanowczo TAK- podanie i dwa zdjęcia. Aaaaaaaa i znaczki skarbowe u evaxon musi zakupić........no a potem zdecydujemy:roll::evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
lekkie umoralnianie trza będzie zastosować :diabloti:

No chyba że mu net wysiadł...hmmmm moze jadnak warto zadać chociaż to pytanie przed praniem:hmmmm:

Posted

apple napisał(a):
No tak Iv masz racje...z facetami się nie gada.....i tak nie zrozumieją:roll: Tu nie ma co tłumaczyć...olał na i tyle, trza sie rozgrzewac:mad::evil_lol:

A co do tego zapytania to stanowczo TAK- podanie i dwa zdjęcia. Aaaaaaaa i znaczki skarbowe u evaxon musi zakupić........no a potem zdecydujemy:roll::evil_lol:

Dobrze prawisz Jabłuszko :evil_lol: trza się rozgrzewać :diabloti:

proponuje 3 zdjęcia, bo jedno RTG, żeby było wszystko w komplecie :evil_lol:
te znaczki też obowiązkowo:cool3: no i w ciągu 14 dni od otrzymania zapytania - dostanie od nas odpowiedź :p :cool3:

Posted

Bila napisał(a):
Zeby tylko nas na zbita twarz stąd nie wywalił, jak to wszystko poczyta:roll::evil_lol:
No coś ty.....przeciez to jest facet! Oni lubia kiedy kobieta ich bije:evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):

W DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPALONA Mu! :mad:

Posted

Iv_ napisał(a):
Dobrze prawisz Jabłuszko :evil_lol: trza się rozgrzewać :diabloti:

proponuje 3 zdjęcia, bo jedno RTG, żeby było wszystko w komplecie :evil_lol:
te znaczki też obowiązkowo:cool3: no i w ciągu 14 dni od otrzymania zapytania - dostanie od nas odpowiedź :p :cool3:
Iv nie machaj tak bo mnie grzywkę rozwiewa:roll:

tak RTG obowiazkowo...jakby co bedziemy wiedziały jaki był stan pierwotny jak trza będzie składać do koopy:evil_lol:

tak! I do tego zapewne negatywną:diabloti:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
A mnie mówisz, że ja perwera jestem! :evil_lol:
No bo ty to jestes naszym GURU w tych sprawach....my są tylko marne studenty:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Iv nie machaj tak bo mnie grzywkę rozwiewa:roll:

tak RTG obowiazkowo...jakby co bedziemy wiedziały jaki był stan pierwotny jak trza będzie składać do koopy:evil_lol:

tak! I do tego zapewne negatywną:diabloti:

:hmmmm: A może ja tak stanę w jego obronie??? :eviltong: