Bila Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iv_ napisał(a):zniknął bez żadnego wprowadzenia nas w temat, dlaczego ewentualnie z rana go nie będzie :shake: nie wiem jak tak można :mad: bez żadnej wcześniejszej spowiedzi tak:mad: :cool3: :evil_lol: :roll: boszszsz tego jego potrawy afrodyziakalne, strach się bać :roll: bo całą dobę po nich przed tv można spędzić :cool3: :evil_lol: Po prostu nie chce nam się zwierzać:placz::placz::placz:. Zaufania do nas nie ma czy co:shake:? Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bila napisał(a):Bardzo był tajemniczy wczoraj, może kolejne eksperymenty z afrodyzjakami w żarciu prokuruje:cool3:?Ale jak to tak....bez uprzedzenia? Nie ładnie:shake: Komu jak komu ale Nam powienien powiedzieć dlaczego go nie ma...już ja sobie z nim pogadam jak wróci:mad: Wtedy to nawet afrodyzjaki mu nie pomogą:cool1: Quote
Bila Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 apple napisał(a):Ale jak to tak....bez uprzedzenia? Nie ładnie:shake: Komu jak komu ale Nam powienien powiedzieć dlaczego go nie ma...już ja sobie z nim pogadam jak wróci:mad: Wtedy to nawet afrodyzjaki mu nie pomogą:cool1: Spuścisz mu łomot:cool3::cool3::cool3:? Quote
Iv_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bila napisał(a):Jakie to szczęście, że o fioletowym hipku wszystko można powiedzieć, ale nie to, że bryka:multi:. Ja jezdem niewinna:diabloti:, to wy brykacie:diabloti::evil_lol: ja nieeeee :shake: jestem grzeczna :p to ONE! O! :multi: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bila napisał(a):Po prostu nie chce nam się zwierzać:placz::placz::placz:. Zaufania do nas nie ma czy co:shake:? :cool3: pojechałaś teraz z grubej rury :razz: ciekawe co na to Menrzuś :evil_lol: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bila napisał(a):Spuścisz mu łomot:cool3::cool3::cool3:? Strzele w doopsko aż się nie pozbiera Quote
Iv_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 apple napisał(a):Ale jak to tak....bez uprzedzenia? Nie ładnie:shake: Komu jak komu ale Nam powienien powiedzieć dlaczego go nie ma...już ja sobie z nim pogadam jak wróci:mad: Wtedy to nawet afrodyzjaki mu nie pomogą:cool1: w ogóle to powinien zwrócić się do nas z zapytaniem, czy może rano nie przyjść :shake: i dopiero po pozwoleniu naszym może być nieobecny :roll: a nie taka samowolka z jego strony :mad: Wiesz Japco, ja nie wiem czy tu trza gadać, czy od razu mu omlot spuścić :mad: żeby zapamiętał na zaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 lekkie umoralnianie trza będzie zastosować :diabloti: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iv_ napisał(a):w ogóle to powinien zwrócić się do nas z zapytaniem, czy może rano nie przyjść :shake: i dopiero po pozwoleniu naszym może być nieobecny :roll: a nie taka samowolka z jego strony :mad: Wiesz Japco, ja nie wiem czy tu trza gadać, czy od razu mu omlot spuścić :mad: żeby zapamiętał na zaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:No tak Iv masz racje...z facetami się nie gada.....i tak nie zrozumieją:roll: Tu nie ma co tłumaczyć...olał na i tyle, trza sie rozgrzewac:mad::evil_lol: A co do tego zapytania to stanowczo TAK- podanie i dwa zdjęcia. Aaaaaaaa i znaczki skarbowe u evaxon musi zakupić........no a potem zdecydujemy:roll::evil_lol: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iv_ napisał(a): lekkie umoralnianie trza będzie zastosować :diabloti: No chyba że mu net wysiadł...hmmmm moze jadnak warto zadać chociaż to pytanie przed praniem:hmmmm: Quote
Bila Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zeby tylko nas na zbita twarz stąd nie wywalił, jak to wszystko poczyta:roll::evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 apple napisał(a):No tak Iv masz racje...z facetami się nie gada.....i tak nie zrozumieją:roll: Tu nie ma co tłumaczyć...olał na i tyle, trza sie rozgrzewac:mad::evil_lol: A co do tego zapytania to stanowczo TAK- podanie i dwa zdjęcia. Aaaaaaaa i znaczki skarbowe u evaxon musi zakupić........no a potem zdecydujemy:roll::evil_lol: Dobrze prawisz Jabłuszko :evil_lol: trza się rozgrzewać :diabloti: proponuje 3 zdjęcia, bo jedno RTG, żeby było wszystko w komplecie :evil_lol: te znaczki też obowiązkowo:cool3: no i w ciągu 14 dni od otrzymania zapytania - dostanie od nas odpowiedź :p :cool3: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bila napisał(a):Zeby tylko nas na zbita twarz stąd nie wywalił, jak to wszystko poczyta:roll::evil_lol:No coś ty.....przeciez to jest facet! Oni lubia kiedy kobieta ich bije:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bila napisał(a):Witanko Izunia, Iv i Jabłuszko:loveu::loveu::loveu: i Menrzusiu, jak już wreszcie przyjdziesz Cześć Bilunia! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iv_ napisał(a):ja nieeeee :shake: jestem grzeczna :p to ONE! O! :multi: :evil_lol: Jakie ONE? Hm? :mad: Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iv_ napisał(a):w ogóle to powinien zwrócić się do nas z zapytaniem, czy może rano nie przyjść :shake: i dopiero po pozwoleniu naszym może być nieobecny :roll: a nie taka samowolka z jego strony :mad: Wiesz Japco, ja nie wiem czy tu trza gadać, czy od razu mu omlot spuścić :mad: żeby zapamiętał na zaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPALONA Mu! :mad: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Jakie ONE? Hm? :mad:No TY Iza...przeca nie MY:roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 apple napisał(a):No coś ty.....przeciez to jest facet! Oni lubia kiedy kobieta ich bije:evil_lol: A mnie mówisz, że ja perwera jestem! :evil_lol: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iv_ napisał(a):Dobrze prawisz Jabłuszko :evil_lol: trza się rozgrzewać :diabloti: proponuje 3 zdjęcia, bo jedno RTG, żeby było wszystko w komplecie :evil_lol: te znaczki też obowiązkowo:cool3: no i w ciągu 14 dni od otrzymania zapytania - dostanie od nas odpowiedź :p :cool3:Iv nie machaj tak bo mnie grzywkę rozwiewa:roll: tak RTG obowiazkowo...jakby co bedziemy wiedziały jaki był stan pierwotny jak trza będzie składać do koopy:evil_lol: tak! I do tego zapewne negatywną:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 apple napisał(a):No TY Iza...przeca nie MY:roll: No taaaaaaaaaaaaaa.. A Ty przeca święta jesteś?!:roll: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A mnie mówisz, że ja perwera jestem! :evil_lol:No bo ty to jestes naszym GURU w tych sprawach....my są tylko marne studenty:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 apple napisał(a):Iv nie machaj tak bo mnie grzywkę rozwiewa:roll: tak RTG obowiazkowo...jakby co bedziemy wiedziały jaki był stan pierwotny jak trza będzie składać do koopy:evil_lol: tak! I do tego zapewne negatywną:diabloti: :hmmmm: A może ja tak stanę w jego obronie??? :eviltong: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No taaaaaaaaaaaaaa.. A Ty przeca święta jesteś?!:roll: No a co ...nie widać? Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::hmmmm: A może ja tak stanę w jego obronie??? :eviltong: Lizuska:cool1: Gdzie twoja babska solidarność siem pytam?:mad: Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 apple napisał(a):No bo ty to jestes naszym GURU w tych sprawach....my są tylko marne studenty:evil_lol: Quote
Recommended Posts