Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Nio:oops::oops::oops: :diabloti::diabloti::diabloti: Paaaaaaaa:loveu: wam też malinkowych snów. I nie pijcie za dużo bo jutro obudzi was kaczor:roflt: Niektóre to pewnie kacka :diabloti: Dooooobrej :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dzięki dziewczęta za miłą niespodziankę :loveu::loveu::loveu::loveu: Muszę już iść - dzisiaj też jest dzień ;) Doooobrej :loveu: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Menrzuś napisał(a):Dzięki dziewczęta za miłą niespodziankę :loveu::loveu::loveu::loveu: Muszę już iść - dzisiaj też jest dzień ;) Doooobrej :loveu: Cieszymy się, że nam też udało sprawić Ci radość :loveu: :loveu: :loveu: Kolorowych snów Menrzusiu, śpij i śnij :calus: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Śpij smacznie, dobranocka:loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Iv_ napisał(a):Cioteczka :crazyeye: jeszcze pracujesz :razz: tzn, wółczysz się po dogo :evil_lol: Z pracą na dziś skończyłam, ale całe popołudnie zrąbane, weekend też:shake::placz:. Cheba wreszcie ułożę to moje fioletowe cielsko:cool3:. Kolorowych, Iv, do jutra:loveu: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cioteczka :crazyeye: jeszcze pracujesz :razz: tzn, wółczysz się po dogo :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Helllllooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :multi: :multi: :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nie spać śpiochy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to byłam JA Wasza GWIAZDA!!! :Cool!::B-fly::bigcool: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bila napisał(a):Z pracą na dziś skończyłam, ale całe popołudnie zrąbane, weekend też:shake::placz:. Cheba wreszcie ułożę to moje fioletowe cielsko:cool3:. Kolorowych, Iv, do jutra:loveu: Biedna przepracowana Bilunia :placz: :placz: Znajdź sobie czas na odpoczynek dziewczyno :mad: na spacerek z Bilbusiem :loveu:i na pogaduchy ze mną :cool3: :evil_lol: Quote
apple Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']Helllllooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :multi: :multi: :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nie spać śpiochy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to byłam JA Wasza GWIAZDA!!! :Cool!::B-fly::bigcool: :icon_roc::icon_roc::icon_roc: Uhhhhhhuuuuuu ale Iv potankwała wczoraj...ho ho...jeszcze ją trzyma!:evil_lol: No a teraz na poważnie.......Przyszła Gwiazda Prawdziwa!:B-fly::B-fly::B-fly:[SIZE=2]I przyniosłam solenizantowi jego ulubiony zestaw;) Menrzusiu delektuj sie bo to tylko jeden taki dzień w roku, że Ci wszystkie baby nadskakują:evil_lol: Kawunia;) I ptasie;) Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Zazdraszczasz mi, że ja od samiutkiego rana jestem świeża, piękna i wypoczęta Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja przynajmniej przyniosłam oryginał :eviltong: bo Twoje to nie wiadomo jakiej produkcji i w ogóle....... :roll: :roll: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :roll:...............i w ogóle ...........(chciałam dokończyć poprzednie zdanie)................:p ...............fajnie, że jesteś moja tititi tiiiiiiiiiii :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [SIZE=5]:loveu:Menrzusiu :loveu: a ja tak od serducha.... prawdziwych Przyjaciół wokół jak najwięcej jasnych i spokojnych dni pogody ducha jak dotychczas albo i większej ogromny buziak :Rose: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przyszłam Ci Menrzusiu porozrabiać na wątku bo coś tu za cicho i za grzecznie :cool3: :cool3: :evil_lol: tralalalalal laaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaa i..... i jeszcze wygibasy........... Quote
Iza i Avanti Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dla Ciebie... Aby zawsze najbliższe Ci osoby były z Tobą... Aby każdy dzień życia był radością... I miłością... Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Iv, Jabłuszkowa, Ala, Iza - rozpieszczacie mnie :oops: Jeszcze się przyzwyczaję i co wtedy? :evil_lol: jeszcze raz - dzięki :loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Iv, Jabłuszkowa, Ala, Iza - rozpieszczacie mnie :oops: Jeszcze się przyzwyczaję i co wtedy? :evil_lol: jeszcze raz - dzięki :loveu: jakoś sobie z Tobą poradzimy ;) Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja']jakoś sobie z Tobą poradzimy ;) Już się bajam :nerwy: :evil_lol: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Menrzuś napisał(a):Już się bajam :nerwy: :evil_lol: Aleś nam się znerwicowany zrobił:shake::razz::diabloti:. Dobry wieczorek, buziol i dalej chałturzę :placz:, ale wpadnę jeszcze tu do was dzisiaj:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bila napisał(a):Aleś nam się znerwicowany zrobił:shake::razz::diabloti:. Dobry wieczorek, buziol i dalej chałturzę :placz:, ale wpadnę jeszcze tu do was dzisiaj:cool3: Dzisiaj to pisz do mnie dużymi literami :evil_lol: Brrrrry :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :cool1: popiłeś? :razz: :razz: :cool3: Witaj JUBILACIE :multi: :loveu: :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Już się bajam :nerwy: :evil_lol: eeee no so Ty Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: popiłeś? :razz: :razz: :cool3: Witaj JUBILACIE :multi: :loveu: :multi: :loveu: :evil_lol: A Ty nie wypiłaś? :razz::evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb:witankoooo Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty nie wypiłaś? :razz::evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb:witankoooo wiesz, ja to musiałam się zachowywać, bo w gościach byłam :evil_lol: i za dużo nie pić :razz:, zresztą mało stawiałeś tego picia :eviltong: Dzisiaj zlewałam naleweczkę imbirową :roll: i wcale nie degustowałam :shake: wcale :roll: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']wiesz, ja to musiałam się zachowywać, bo w gościach byłam :evil_lol: i za dużo nie pić :razz:, zresztą mało stawiałeś tego picia :eviltong: Dzisiaj zlewałam naleweczkę imbirową :roll: i wcale nie degustowałam :shake: wcale :roll: :cool3: .....a ja też sam nie byłem, ale za to u siebie :evil_lol: u mnie pigwowcówka i krupnik jeszcze nie ściągnięte.....za to wiśniówka, śliwkówka i aroniówka już w butelkach ;) Quote
Recommended Posts