apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']dobra, dobra - to bestia straszliwa :evil_lol:Histeryzujesz!:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A Avanti mlecznymi landrynkami :loveu: I te poduszeczki u łapek były takie różowiutkie i delikatne :loveu: Teraz jak nimi przejedzie po ręku, to jakby papierem ściernym sie potarło :shake: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja też już musze lecieć - od dawna piesy już czekają :roll: No to smigamy! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Niestety go nie widzę! :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Nie .....bo potem nie nadrobie:evil_lol: No ba! REGULARNIE!:diabloti: A skąd ty to wiesz?:razz: :diabloti::diabloti:....dobre :evil_lol: wiedziałem A Agnieszka czasami tak kombinuje :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']eeeee ja siem Ali nie bojem:eviltong: ...... jeszcze napewno ktoś się znajdzie dodatkowo :p Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']To gdzie?:mad:.......Wybieraj!:evil_lol: Oooooo.....przestało padać.....ładna pogoda się robi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):I pysiu taki słodziutki! Brzusio mięciutki!.... Ale się rozmarzyłam :loveu: ....i uszka były....eeeech, też się jakoś takoś rozmarzyłem :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Mały wampirrrrrrrrrrrrrrrrrrek! Gremlin! Z kim się przystaje takim się staje :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 apple napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dobra, dobra - to bestia straszliwa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']ty sie nie śmiej:evil_lol: wszystko zawsze musisz wiedzieć?:diabloti: Aaaaaaaaaaaaaaaaaa jak Agnieszka to spoko;) No nic kochani muszę śmigać......................paaaaaaaa:loveu: Ja też już musze lecieć - od dawna piesy już czekają :roll: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Muszę uciekać! Papatki! :loveu: No to lecimy.... Paaaaaaaaa oby dwaaaaa :evil_lol:.......:hand: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']HALO! TU ZIEMIA!:diabloti: Mówi się....mówi.....chorerka - i przerwało :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Histeryzujesz!:diabloti: może chcesz go na tymczas? :razz:....sama byś się przekonała:eviltong: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :mdleje: ale napypłaliście :roll: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iv_ napisał(a)::mdleje: ale napypłaliście :roll: :evil_lol: Ale nic ciekawego nie było... Pejcze, bejsbole, latające TZ-ty, psie brzucy, sfochana Jabcokowa i ja w postaci czarnego konia :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ale nic ciekawego nie było... Pejcze, bejsbole, latające TZ-ty, psie brzucy, sfochana Jabcokowa i ja w postaci czarnego konia :evil_lol: :crazyeye: nic ciekawego :razz: no niby nic, taka codzienność :razz: bejsbole i pejcze tutaj są często :cool3:, nafochana Japcokowa to też nie jest rzadkość :eviltong:, ale Ty czarny koń, to pierwsze słyszę :hmmmm: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: nic ciekawego :razz: no niby nic, taka codzienność :razz: bejsbole i pejcze tutaj są często :cool3:, nafochana Japcokowa to też nie jest rzadkość :eviltong:, ale Ty czarny koń, to pierwsze słyszę :hmmmm: :diabloti: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Prrrrrrrrrr! :evil_lol: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Mówi się....mówi.....chorerka - i przerwało :shake: :evil_lol: Nie było pola:evil_lol: może chcesz go na tymczas? ....sama byś się przekonałaJuż? teraz? dzisiaj? KCEM!!!!:multi: Ale nic ciekawego nie było... Pejcze, bejsbole, latające TZ-ty, psie brzucy, sfochana Jabcokowa i ja w postaci czarnego konia :evil_lol:taaaa nuuuudy:roll: nic ciekawego no niby nic, taka codzienność bejsbole i pejcze tutaj są często , nafochana Japcokowa to też nie jest rzadkość , ale Ty czarny koń, to pierwsze słyszę Iv....ty sobie uważaj bo ja dzisiaj jestem bojowo nastawiona:evil_lol: A co do tego czarnego konia to ja Ci powiem jak to było.....Menrzusiowi się tak nieopatrznie wyrwało a ta przeeeeeżywa jak mrówka okres:diabloti: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Prrrrrrrrrr! To ja już wiem skad się Menrzusiowi wziął ten czarny koń.....:roflt: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'] A co do tego czarnego konia to ja Ci powiem jak to było.....Menrzusiowi się tak nieopatrznie wyrwało a ta przeeeeeżywa jak mrówka okres:diabloti: To ja już wiem skad się Menrzusiowi wziął ten czarny koń.....:roflt: Zazdraszaczasz, że to ja jestem tym czarnym koniem, a Ty tylko gwiazdom~! :roll: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zazdraszaczasz, że to ja jestem tym czarnym koniem, a Ty tylko gwiazdom~! :roll: NIE no coś ty cioteczko.....przecież mnie znasz...zazdrość jest mi obca;) tak sobie tylko gdybam:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Zazdraszaczasz, że to ja jestem tym czarnym koniem, a Ty tylko gwiazdom~! :roll: noo dobry on nawet po błocie pójdzie :roll: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iv_']Nie rusza mnie dziś Twoja bojowość :siara: bo ja se żem na urlopie i nic mi dnia nie zepsuje :eviltong: :cool3: :mad: Ależ ja nie zamierzam niczego nikomu psuć:roll: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Nie było pola:evil_lol: Już? teraz? dzisiaj? KCEM!!!!:multi: taaaa nuuuudy:roll: Iv....ty sobie uważaj bo ja dzisiaj jestem bojowo nastawiona:evil_lol: A co do tego czarnego konia to ja Ci powiem jak to było.....Menrzusiowi się tak nieopatrznie wyrwało a ta przeeeeeżywa jak mrówka okres:diabloti: To ja już wiem skad się Menrzusiowi wziął ten czarny koń.....:roflt: Nie rusza mnie dziś Twoja bojowość :siara: bo ja se żem na urlopie i nic mi dnia nie zepsuje :eviltong: :cool3: :mad: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Ależ ja nie zamierzam niczego nikomu psuć:roll: :thumbs: no jak tak myślę :sweetCyb: :loveu: Quote
Recommended Posts