Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']taaaaaaaaaa na pewno :roll: a ja myślałam, że jak tylko wstajesz to najpierw do kompka siadasz przywitać się z nami :p ktoś tak niedawno tutaj do mnie mówił jak pamiętam :roll: Tak właśnie przeważnie jest - dzisiaj tylko mi się jakoś tak zakręciło :roll: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Piękna sonia vel Malina się już pakuje! :loveu: Taaaaaa? :multi: Powiem Argonowi :razz: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']Kogo????:crazyeye: Pocieszaj mnie jeszcze, pocieszaj:cool1: ty masz jednak duuuuużą wadę słuchu:evil_lol: No przecież chyba tak się nazywa matka męża :eviltong: Tak mi szklana kula powiedziała :evil_lol: .....lepiej sobie zmień kartę dźwiękową :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie.......nie śpiewałem :eviltong::diabloti: ale zakręciłeś się :grins::grins::grins: to wpływ wiosny :p tylko się nie zalovaj :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']A co ona jedzie do ciebie:crazyeye: A co ja przegapiłam:roll: Do domku, który kontrolowałem :multi: (taaaaaaaa.......czytanie po łebkach :eviltong::evil_lol:) Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']Nie wiedziałam...ale podoba mi sie:diabloti: Taaaakkk? to ja proponuję ją wywalić...jakieś czarnowidztwo uprawia:evil_lol: Mam dobrą! Funkel nówkę nie śmiganą:evil_lol: Tak jakoś mi się obiło po uszach ;) zaraz....zobaczę jak Tobie śpiewanie wychodzi :razz: Już troche na niej pośmigałaś......a może masz źle ustawioną? :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Do domku, który kontrolowałem :multi: (taaaaaaaa.......czytanie po łebkach :eviltong::evil_lol:)aaaa no tak myślałam no to co mnie w bład wprowadzasz, ze powiesz Argonowi?:mad: Poczekaj jak się Sylwa dowie:diabloti: To nie ja czytam po łebkach tylko ty mnie tu zmylasz:evil_lol: Tak jakoś mi się obiło po uszach ;-) zaraz....zobaczę jak Tobie śpiewanie wychodzi :razz: Już troche na niej pośmigałaś......a może masz źle ustawioną? :eviltong::evil_lol:Aaaaaa to od tego obijania to Ci się ten słuch uszkodził:diabloti:...a na tecia jak się mówi?:cool3: NAJLEPIEJ ŚPIEWAM! Patrzaj......:cool3: A kiedy przyjdzie także po mnie Zegarmistrz światła purpurowy By mi zabełtać błękit w głowie to będę jasny i gotowy Spłyną przeze mnie dni na przestrzał Zgasną podłogi i powietrza Na wszystko jeszcze raz popatrzę I pójdę, nie wiem gdzie, na zawsze [SIZE=2]Na pewno nie! wszystko z nią w porządku...ja się obawiam o twoją:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iv_ napisał(a)::cool1: czyżby wpływ wiosny :razz: :diabloti: Nie.......nie śpiewałem :eviltong::diabloti: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Podobno super- domku! Jabco! Jak Ty czytasz? :angryy: Ja czytam tak jak wy piszecie:eviltong: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jesssssssssssssssssssssssssssooooooooooooooo! Nie wyj! Jesteś niedobra....zraniłaś mnie Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']W żaden błąd nie wprowadzam :eviltong: Argon się wprasza na poadopcyjną wizytę ;) Sylwa się nie dowie - wiesz, my chłopaki musimy się jakoś trzymać :evil_lol: Nooooooo........aż mi domowe kryształy zadźwięczały :multi: Aaaaa tam - SZczepiasz się :eviltong: Wy tak.....ale wiesz my też mamy swoją solidarność jajników:diabloti: Taaaaaak? jaaaaa? Nigdy.....ja tylko jestem dociekliwa:evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']No jak......po łebkach :diabloti: Ale goopoty opowiadasz Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iv_ napisał(a):ale zakręciłeś się :grins::grins::grins: to wpływ wiosny :p tylko się nie zalovaj :diabloti: Psycholożka się znalazła :diabloti: Do maja jeszcze jest trochę czasu :razz: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Do domku, który kontrolowałem :multi: (taaaaaaaa.......czytanie po łebkach :eviltong::evil_lol:) Podobno super- domku! Jabco! Jak Ty czytasz? :angryy: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To pewnie z zazdrości..... :glaszcze:.....albo ma do doopy głośniki ;) Taaaaak? Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']aNAJLEPIEJ ŚPIEWAM! Patrzaj......:cool3: A kiedy przyjdzie także po mnie Zegarmistrz światła purpurowy By mi zabełtać błękit w głowie to będę jasny i gotowy Spłyną przeze mnie dni na przestrzał Zgasną podłogi i powietrza Na wszystko jeszcze raz popatrzę I pójdę, nie wiem gdzie, na zawsze [SIZE=2]Na pewno nie! wszystko z nią w porządku...ja się obawiam o twoją:evil_lol: Jesssssssssssssssssssssssssssooooooooooooooo! Nie wyj! Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']aaaa no tak myślałam no to co mnie w bład wprowadzasz, ze powiesz Argonowi?:mad: Poczekaj jak się Sylwa dowie:diabloti: To nie ja czytam po łebkach tylko ty mnie tu zmylasz:evil_lol: Aaaaaa to od tego obijania to Ci się ten słuch uszkodził:diabloti:...a na tecia jak się mówi?:cool3: NAJLEPIEJ ŚPIEWAM! Patrzaj......:cool3: A kiedy przyjdzie także po mnie Zegarmistrz światła purpurowy By mi zabełtać błękit w głowie to będę jasny i gotowy Spłyną przeze mnie dni na przestrzał Zgasną podłogi i powietrza Na wszystko jeszcze raz popatrzę I pójdę, nie wiem gdzie, na zawsze [SIZE=2]Na pewno nie! wszystko z nią w porządku...ja się obawiam o twoją:evil_lol: W żaden błąd nie wprowadzam :eviltong: Argon się wprasza na poadopcyjną wizytę ;) Sylwa się nie dowie - wiesz, my chłopaki musimy się jakoś trzymać :evil_lol: Nooooooo........aż mi domowe kryształy zadźwięczały :multi: Aaaaa tam - SZczepiasz się :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Podobno super- domku! Jabco! Jak Ty czytasz? :angryy: No jak......po łebkach :diabloti: Myślę, że w swojej opinii się nie pomyliłem - będzie jej tam dobrze (chyba, że rezydentka ją pogoni :evil_lol:) Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To z kim ma się Sylwa solidaryzować jak jajników już nie ma? :shake: No maaaaaaasz :p A to, to już wiem - wszystko musisz wiedzieć :eviltong:Nie ważne...miała.....jest jedną z naszych i tyle! I ja sie z nią będę solidaryzowała...i wszystko jej powiem.....O!:roll: :p:p:p Nie wszystko, nie wszystko........ale znaczną większosc:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']Jesteś niedobra....zraniłaś mnie To pewnie z zazdrości..... :glaszcze:.....albo ma do doopy głośniki ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Menrzuś napisał(a):No jak......po łebkach :diabloti: Myślę, że w swojej opinii się nie pomyliłem - będzie jej tam dobrze (chyba, że rezydentka ją pogoni :evil_lol:) Menrzusiu! Ty się rzadko mylisz! :evil_lol:;) Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']No co......Iza też doszła do tego wniosku :eviltong:;) Nie doszła do żadnego wniosku....tylko twój wniosek zmaUpowała:eviltong: ............:crazyeye:..............:evil_lol:.... ...........:loveu: No tak, tak!:roll: jeszcze sie troche focham...ale całus w moje ulubione miejsce załatwi sprawe:p Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']Wy tak.....ale wiesz my też mamy swoją solidarność jajników:diabloti: Taaaaaak? jaaaaa? Nigdy.....ja tylko jestem dociekliwa:evil_lol: To z kim ma się Sylwa solidaryzować jak jajników już nie ma? :shake: No maaaaaaasz :p A to, to już wiem - wszystko musisz wiedzieć :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']Ale goopoty opowiadasz No co......Iza też doszła do tego wniosku :eviltong:;) Quote
Recommended Posts