Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Argon wtedy pachniał orzechami :loveu:......ale nawet teraz tak psiowo nie pachnie A Avanti mlecznymi landrynkami :loveu: Nie pomaga:evil_lol: To leć na siq! Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Kochani! Nie gadać mi za dużo, bo idę na siq! Zewrzyj nogi to jeszcze chwile wytrzymasz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']No niby tak....z resztą przestań mnie tu motać - fochac się miałam:roll: aaaa tam - fochałaś się sześć stron z tyłu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Menrzuś napisał(a):To spójrz na mojego awatarka :diabloti: Niestety go nie widzę! :placz: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti'] To leć na siq! Nie .....bo potem nie nadrobie:evil_lol: No ale klasycznego liścia też używasz, co? :diabloti: :multi::loveu::multi:No ba! REGULARNIE!:diabloti: A Ty to skrzyżuj te nogi - czasami pomaga :diabloti:A skąd ty to wiesz?:razz: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Menrzuś napisał(a)::roflt::roflt::roflt: :icon_roc::icon_roc::icon_roc: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']:mad::mad::mad: Zaczynam się ciebie bać:crazyeye: Skąd ty wiesz jakie włosy mam mój TZ......przeca on biedny przerzedzone ma i zakola mu się zrobiły:roll: Ale to nie przeze mnie:shake: Aż trzy razy? :crazyeye: Biedny Kronos :shake:.............:evil_lol: Przelatywał kiedyś tutaj, to widziałem :evil_lol: Taaaaaaaa.......nie przez Ciebie......:roflt: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Niestety go nie widzę! :placz: Ja tez:shake: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Już Ala nam to dokładnie wyliczy :diabloti: eeeee ja siem Ali nie bojem:eviltong: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Mła? :crazyeye:......tylko nie po neraaaaach :placz: :evil_lol:To gdzie?:mad:.......Wybieraj!:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Nie ma nic lepszego od glutów małego boksia! I zapachu jego stópek! :loveu: Argon wtedy pachniał orzechami :loveu:......ale nawet teraz tak psiowo nie pachnie Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):pstram się :roll: nnnnno!! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Co ty myslisz że ja walę na odlew? Przecież ja mam wszystko pod kontrolą i trafiam tylko w punkty strategiczne...na inne szkoda czasu:diabloti: Normalnie szczęściarz z Ciebie:evil_lol: No!:cool1: Jeszcze bym uśliznęła No ale klasycznego liścia też używasz, co? :diabloti: :multi::loveu::multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Menrzuś napisał(a):I te poduszeczki u łapek były takie różowiutkie i delikatne :loveu: Teraz jak nimi przejedzie po ręku, to jakby papierem ściernym sie potarło :shake: I pysiu taki słodziutki! Brzusio mięciutki!.... Ale się rozmarzyłam :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Buhahahahahahaha:evil_lol: Bo siem posikam:evil_lol: A Ty to skrzyżuj te nogi - czasami pomaga :diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ja nogi rozwieram! W drugą stronę nie potrafię :evil_lol: To spójrz na mojego awatarka :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mały wampirrrrrrrrrrrrrrrrrrek! Gremlin! Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Zewrzyj nogi....... :roflt::roflt::roflt: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']:diabloti::diabloti:....dobre :evil_lol: wiedziałem A Agnieszka czasami tak kombinuje :evil_lol:ty sie nie śmiej:evil_lol: wszystko zawsze musisz wiedzieć?:diabloti: Aaaaaaaaaaaaaaaaaa jak Agnieszka to spoko;) No nic kochani muszę śmigać......................paaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']No i co z tego! Co to za wyliczanie mi tu?:cool1::evil_lol: Już Ala nam to dokładnie wyliczy :diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']...... jeszcze napewno ktoś się znajdzie dodatkowo :p Pffffffff:evil_lol: Oooooo.....przestało padać.....ładna pogoda się robi :evil_lol:Krecik powrócił?!:razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Nie Kronos tylko Ty sobie grabisz Panie Menrzuś:evil_lol: Ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaa...no to ty spostrzegawczy jestes:roll: No serio.....nie maczałam w tym swoich paluszków:roll::evil_lol: Mła? :crazyeye:......tylko nie po neraaaaach :placz: :evil_lol: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Napisał Iza i Avanti I pysiu taki słodziutki! Brzusio mięciutki!.... Ale się rozmarzyłam :loveu: [quote name='Menrzuś']....i uszka były....eeeech, też się jakoś takoś rozmarzyłem :loveu: HALO! TU ZIEMIA!:diabloti: Quote
Recommended Posts