Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Was tyle, a ja sam :crazyeye:.....samo się nasuwa :evil_lol: o dżisys :hmmmm: ...co siem nasuwa :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: [quote name='Iv_']buhahahahahahah :evil_lol: ta emota" " jest bossskaaaaaaaa :multi::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Menrzuś napisał(a):To nie było kąsanie :shake:......raczej namiętny buziak :razz::evil_lol: Jaką dziś pogodę miałeś? :razz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'] a kapcie :cool1: Kapci nie używam od czasu jak mi Gacek zeżarł :evil_lol: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Menrzuś napisał(a):To nie było kąsanie :shake:......raczej namiętny buziak :razz::evil_lol: Namiętny bez szczęki to mi tak nie konweniuje:niewiem:, ale na pewny chroni przed pokąsaniem:evil_lol: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Menrzuś napisał(a):Kapci nie używam od czasu jak mi Gacek zeżarł :evil_lol: Patrzcie jak trafiłam:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja']o dżisys :hmmmm: ...co siem nasuwa :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Chyba będzie trzeba ten ciekawy temat skończyć na PW :evil_lol: :roflt: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Chyba będzie trzeba ten ciekawy temat skończyć na PW :evil_lol: :roflt: to moze ja siem udam w objęcia Morfeusza Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'] to moze ja siem udam w objęcia Morfeusza To ja też chyba myknę.....bogaty dzień dzisiaj był :p dobrej Alu :loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To ja też chyba myknę.....bogaty dzień dzisiaj był :p dobrej Alu :loveu: Dobrej Menrzusiu :loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']Jaką dziś pogodę miałeś? :razz: :evil_lol: Śnieżną....ale coś dojrzałem :razz: Fotka nędzna bo w biegu robiona, ale informuje, że krokusy sie już obudziły Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bila napisał(a):Namiętny bez szczęki to mi tak nie konweniuje:niewiem:, ale na pewny chroni przed pokąsaniem:evil_lol: Sama widzisz - przyssanie, a kąsanie to są dwie różne rzeczy :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'] to moze ja siem udam w objęcia Morfeusza a ja myślałam,że pana C :cool1: :cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bila napisał(a):Patrzcie jak trafiłam:diabloti::evil_lol: Chyba jakiś podgląd masz :roll::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Menrzuś napisał(a):Śnieżną....ale coś dojrzałem :razz: Fotka nędzna bo w biegu robiona, ale informuje, że krokusy sie już obudziły ojej :crazyeye: to rzeczywiście krokusik :multi: będzie wiosna :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja']Dobrej Menrzusiu :loveu::loveu: Ciekawych snów......paaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::hand: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Iv_ napisał(a):ojej :crazyeye: to rzeczywiście krokusik :multi: będzie wiosna :multi: :loveu: Ano będzie.....dobrej Iv :loveu: i Biluś :loveu: śmigam w objęcia tego samego typa co Ala :evil_lol: :hand: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kolorowych snów Alu :loveu: Śpij i śnij Menrzusiu :loveu: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Menrzuś napisał(a):Ano będzie.....dobrej Iv :loveu: i Biluś :loveu: śmigam w objęcia tego samego typa co Ala :evil_lol: :hand: Kolorowych:loveu::loveu::loveu:Iv i Menrzusiu Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bila napisał(a):Kolorowych:loveu::loveu::loveu:Iv i Menrzusiu Biluś, spać idź :mad: Spokojnych snów :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Alicja']:multi::loveu::multi:DZień Doberek wszystkim :loveu: Cześć śpiochy :multi: :loveu: :loveu: Ala, już wyspana :cool1: :loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :multi::loveu::multi:DZień Doberek wszystkim :loveu: Quote
apple Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Iv_']:roll:...............i w ogóle ...........(chciałam dokończyć poprzednie zdanie)................:p ...............fajnie, że jesteś moja tititi tiiiiiiiiiii :loveu: :loveu: :loveu:no wiiieeeem:oops: [quote name='Menrzuś']Iv, Jabłuszkowa, Ala, Iza - rozpieszczacie mnie :oops: Jeszcze się przyzwyczaję i co wtedy? :evil_lol: jeszcze raz - dzięki :loveu:Nie takie rozpuszczone egzemplarze mam w domu.....to i z Tobą sobie poradzę:evil_lol: Dzień Dobry! [SIZE=2]Przyszłam powiedzieć:grins: Tęskniliście prawda?:cool3: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Iv_'] nie ma nikogo, no to posiedzę i poczekam trochę w główce Ci się zakręci :razz::razz: Quote
Iv_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Alicja'] w główce Ci się zakręci :razz::razz: e tam :cool3: dużo w niej nie ma, to się nie pomota :shake::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts