Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Iv_ napisał(a):masz tą siłę perswazji :mad: :diabloti: przecież to nie dyknando i nie będę Ci mówić co pisać :p :roll: .....................jak ci minął dzień.......o czym był wczorajszy sen............ mów o czym tylko chcesz..........:siara: :siara: :diabloti: No baaaaaa :p......zbuntował się i żaden port USB nie działał, więc nie mogłem pisać :shake: no....dalej, dalej :razz: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :siara: ......powiedz, jak ci minął dzień...... ..........o czym był wczorajszy sen..... ......mow mi o czy tylko chcesz....... ......ja słucham, czytam z twoich ust........ ......powiedz mi czy wszystko gra....... ......co ci jeszcze mogę dać........ ......opowiadaj, mamy czas...... ......ja słucham a ty szukaj słów................:siara: :siara: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cześć Śpiochy............ :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iv ...co ci się dzisiaj stało :hmmmm: ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iv ...co ci się dzisiaj stało :hmmmm: ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Późno chodzę spać :cool1: rano wstaję i już o 5 rano tutaj śpiewam :evil_lol: nie wiem co mi jest :niewiem: :roll: może mi się coś z główką porobiło :hmmmm: :crazyeye: :placz: :roll: :roll: Czeeee Ala :loveu: piękny ten kfiatuszek masz :razz: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Śpiochy............ :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Czeeeeeeść skowronku :multi::loveu: Nieźle Ci to śpiewanie wczoraj wyszło :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iv ...co ci się dzisiaj stało :hmmmm: ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek No cóż.........wiosna :lol: Witanko poranne :multi::loveu: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A może jej sufit na głowę upadł? :cool1: Niestety nie:shake: pukała ???? wpadnij balkonowe ogarnąć :p Bry wieczorek wszystkim :loveu::loveu:Pukały i to dwie:roll: Dzisiaj już nie mam weny do okien:roll: To trzeba było dzwonić :evil_lol: (Pewnie Calgonu nie używasz :eviltong:) No nie używam, ale to nie ma nic do rzeczy mnie po prostu, najzwyczajniej świecie jeden mały szkutnik wyciągnął wąż odpływowy z wanny i wszystko co pralka wylewała poszzzzło na podłogę:roll: no i dwa pietra niżej:roll: A tak poza tym, to kto tutaj tak fałszuje?:roll: Doberek:loveu: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Menrzuś napisał(a):Czeeeeeeść skowronku :multi::loveu: Nieźle Ci to śpiewanie wczoraj wyszło :evil_lol: :evil_lol: nieźle to fakt, ale mi neta zabrało i nie mogłam dokończyć :roll: i dlatego już z samego rana ze śpiewem tu wkroczyłam :multi: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'] A tak poza tym, to kto tutaj tak fałszuje?:roll: Doberek:loveu: Ja też Cię lovam :loveu: od rana się czepiasz :roll: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Właśnie widziałem jak Ci oczko zszarzało, to i ja poszedłem lulu :p :cool1: moje oczy są szarozieloneeeeeee ale tak rano nie wstałeś :razz: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dzień dobry Menrzusiu! :loveu: Dzień dobry Babole! :evil_lol: Cześć Izulka :loveu: :diabloti: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']Ja też Cię lovam :loveu: od rana się czepiasz :roll: :loveu::loveu::loveu: a bo wstałam doopą do góry:roll: Chyba znam tego szkutnika :evil_lol: Widać szkutnik chciał Ci ułatwić mycie podłogi :evil_lol: Aaaaa tam - ładnie śpiewa :eviltong: Witanko :loveu::multi:Taaaak? No masz a kogo ty nie znasz co?:evil_lol: a co do ułatwiania to ja mam taka prośbę na przyszłosc co by nie ułatwiała bo to jej ułatwianie jakies takie kosztowne jest. Dwa razy farba i dwa razy flaszka dla Staska za malowanie:evil_lol: To ty chyba masz stopery w uszach:diabloti: Cześć IZA!!:loveu: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'] No nie używam, ale to nie ma nic do rzeczy mnie po prostu, najzwyczajniej świecie jeden mały szkutnik wyciągnął wąż odpływowy z wanny i wszystko co pralka wylewała poszzzzło na podłogę:roll: no i dwa pietra niżej:roll: A tak poza tym, to kto tutaj tak fałszuje?:roll: Doberek:loveu: Chyba znam tego szkutnika :evil_lol: Widać szkutnik chciał Ci ułatwić mycie podłogi :evil_lol: Aaaaa tam - ładnie śpiewa :eviltong: Witanko :loveu::multi: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Właśnie, że rano wstałem ino do kompka dorwałem się później niż zwykle :roll: taaaaaaaaaa na pewno :roll: a ja myślałam, że jak tylko wstajesz to najpierw do kompka siadasz przywitać się z nami :p ktoś tak niedawno tutaj do mnie mówił jak pamiętam :roll: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iv_ napisał(a)::evil_lol: nieźle to fakt, ale mi neta zabrało i nie mogłam dokończyć :roll: i dlatego już z samego rana ze śpiewem tu wkroczyłam :multi: :diabloti: Właśnie widziałem jak Ci oczko zszarzało, to i ja poszedłem lulu :p Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dzień dobry Menrzusiu! :loveu: Dzień dobry Babole! :evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Kogo nie znam? :hmmmm:.......Twojej świekry :diabloti: Oj.....to dopiero niewinny początek :evil_lol: A po co mi stopery? Kryształowy dźwięk płynie przecież :lol:Kogo????:crazyeye: Pocieszaj mnie jeszcze, pocieszaj:cool1: ty masz jednak duuuuużą wadę słuchu:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: moje oczy są szarozieloneeeeeee ale tak rano nie wstałeś :razz: Właśnie, że rano wstałem ino do kompka dorwałem się później niż zwykle :roll: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa? :multi: Powiem Argonowi :razz: A co ona jedzie do ciebie:crazyeye: A co ja przegapiłam:roll: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dzień dobry Menrzusiu! :loveu: Dzień dobry Babole! :evil_lol: Czeeeeść Izuniu :loveu::multi: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']No przecież chyba tak się nazywa matka męża :eviltong: Tak mi szklana kula powiedziała :evil_lol: .....lepiej sobie zmień kartę dźwiękową :eviltong::evil_lol:Nie wiedziałam...ale podoba mi sie:diabloti: Taaaakkk? to ja proponuję ją wywalić...jakieś czarnowidztwo uprawia:evil_lol: Mam dobrą! Funkel nówkę nie śmiganą:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Piękna sonia vel Malina się już pakuje! :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']:loveu::loveu::loveu: a bo wstałam doopą do góry:roll: Taaaak? No masz a kogo ty nie znasz co?:evil_lol: a co do ułatwiania to ja mam taka prośbę na przyszłosc co by nie ułatwiała bo to jej ułatwianie jakies takie kosztowne jest. Dwa razy farba i dwa razy flaszka dla Staska za malowanie:evil_lol: To ty chyba masz stopery w uszach:diabloti: Cześć IZA!!:loveu: Kogo nie znam? :hmmmm:.......Twojej świekry :diabloti: Oj.....to dopiero niewinny początek :evil_lol: A po co mi stopery? Kryształowy dźwięk płynie przecież :lol: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Menrzuś napisał(a):Tak właśnie przeważnie jest - dzisiaj tylko mi się jakoś tak zakręciło :roll: :cool1: czyżby wpływ wiosny :razz: :diabloti: Quote
Recommended Posts