Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iv_']a teraz Menrzusiu................:loveu: :loveu: :loveu: Wooooooooow.......dziękuję :oops: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Uwaga! Uwaga!:p Chcę coś powiedzieć:diabloti: Ktoś tu ma dzisiaj urodzinki:diabloti: a więc: Nooo! A prezencik już poszedł;) A i zapomniała bym: Sto lat! Sto lat! Niech żyyyje, żyje nam..... Sto lat...sto lat niech żyje żyje nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, nieeech żyyyyjjje, żyjjjee nam! Niech żyje nam! Niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nieee zagaśnie, nigdy nieeee zagaśnie....a kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje......... I jeszcze jeden i jeszcze raz......... sto lat, sto lat niech żyje nam........ Nieeeeech żyje nam.... Kto? [SIZE=7]:loveu: :loveu: :loveu:Menrzuś!!!:loveu: :loveu: :loveu: Zdrówko:diabloti: :evil_lol::evil_lol:......dzięki Jabłuszkowa :oops: Schleję sie po tylu bąbelkach:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Coś czułem, że to tajemnica poliszynela i, że coś wykombinujecie :evil_lol: Dzięki :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iv_']:loveu: pięknie śpiewałaś Jabłuszkowa :multi: :evil_lol: Tylko trochę mnie uszy bolą :roll: ale tak poza tym wszystko ok :cool3: ;) zważywszy na fakt, że dzsiaj Menrzusiowe urodzinki to nie będę tu burdy robić i Ci nie odpyskuję:evil_lol: To jakos kryptoreklamą zapachniało :diabloti: lecem.....znikam na chwilke No bo tak miało zabrzmieć:diabloti: No leć i wracaj bo ja jeszcze chwilke tylko jestem...musze znikać bo rano nie wstanę:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']No nie pąsaj......pijemy:diabloti: Muuuuuuuuua! w nosek:kiss_2: od samego rana? :crazyeye:....................:diabloti: w nosek :kiss_2: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']Ojjj no nie masz za co dziękować......przeca wszyscy wiedzą, że my szwarne dziouchy som:evil_lol: No to możesz prezencik otworzyć;) To jakos kryptoreklamą zapachniało :diabloti: lecem.....znikam na chwilke Quote
Bila Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Sto lat, sto lat, niech żyyyyyyyyyyyyyyje, żyyyyyyyyyje nam:new-bday::tort::laola: NASZ MENRZUSIU, choć za to sformułowanie możemy w zęby od Alfy dostać :cool3:. Wszystkiego najlepszego, żeby dobry nastrój nigdy Cię nie opuszczał:Rose::buzi: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Coś czułem, że to tajemnica poliszynela i, że coś wykombinujecie :evil_lol: Dzięki :loveu::loveu: aleś Ty uCzuciowy :evil_lol: Wszystko kobiety wywęszą, nic się nie ukryje :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :loveu: pięknie śpiewałaś Jabłuszkowa :multi: :evil_lol: Tylko trochę mnie uszy bolą :roll: ale tak poza tym wszystko ok :cool3: ;) Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iv_']:roll: no przecież mówię, że pięknie :eviltong: :loveu:nooo:roll::evil_lol: niby tak :p....eeeech Nooooo to polej....:razz: Bo tu o suchym pysku siedzę:evil_lol: przesadziłaś :evil_lol: :thumbs:Z czym niby:roll::diabloti: Zawsze do usług;) Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='AgaiTheta']W zeszłym roku było tak, a w tym roku bardziej, mocniej i więcej: Sto lat Słońce :* Dzięki Aguś :loveu:...... i cmoknij Tajrutkę ode mnie i Nikosia oczywiście Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']zważywszy na fakt, że dzsiaj Menrzusiowe urodzinki to nie będę tu burdy robić i Ci nie odpyskuję:evil_lol: No bo tak miało zabrzmieć:diabloti: No leć i wracaj bo ja jeszcze chwilke tylko jestem...musze znikać bo rano nie wstanę:evil_lol: :roll: no przecież mówię, że pięknie :eviltong: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']A co? raz sie ma "X" urodziny:evil_lol: niby tak :p....eeeech Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']No to dawaj :drink1: Masz napisane ;)No to dawaj:razz: Przyniesłam torcik:p no i zapitkę:diabloti: wiem ...czytałam:loveu: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No nic ja musowo muszę już do wyrka....pa kochani ...imprezujcie się:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']zważywszy na fakt, że dzsiaj Menrzusiowe urodzinki to nie będę tu burdy robić i Ci nie odpyskuję:evil_lol: No bo tak miało zabrzmieć:diabloti: No leć i wracaj bo ja jeszcze chwilke tylko jestem...musze znikać bo rano nie wstanę:evil_lol: przesadziłaś :evil_lol: :thumbs: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Bila napisał(a):Sto lat, sto lat, niech żyyyyyyyyyyyyyyje, żyyyyyyyyyje nam:new-bday::tort::laola: NASZ MENRZUSIU, choć za to sformułowanie możemy w zęby od Alfy dostać :cool3:. Wszystkiego najlepszego, żeby dobry nastrój nigdy Cię nie opuszczał:Rose::buzi: Wielkie dzięki Hipku :calus: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iv_ napisał(a):aleś Ty uCzuciowy :evil_lol: Wszystko kobiety wywęszą, nic się nie ukryje :diabloti: Wiem - Agnieszka mi mówiła :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']nooo:roll::evil_lol: Nooooo to polej....:razz: Bo tu o suchym pysku siedzę:evil_lol: Z czym niby:roll::diabloti: Zawsze do usług;) No to dawaj :drink1: Masz napisane ;) Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Z malinkami? :crazyeye::diabloti: Nio:oops::oops::oops: :diabloti::diabloti::diabloti: Paaaaaaaa:loveu: wam też malinkowych snów. I nie pijcie za dużo bo jutro obudzi was kaczor:roflt: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: no przecież mówię, że pięknie :eviltong: :loveu: Wy to nie wytrzymacie nawet chwilki :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']No to dawaj:razz: Przyniesłam torcik:p no i zapitkę:diabloti: wiem ...czytałam:loveu: Z malinkami? :crazyeye::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']No nic ja musowo muszę już do wyrka....pa kochani ...imprezujcie się:loveu: Malinkowych snów :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Menrzuś napisał(a):Wy to nie wytrzymacie nawet chwilki :diabloti: Przecież nic nie mówię i siedzę cicho :p Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iv_ napisał(a):Przecież nic nie mówię i siedzę cicho :p No to teraz możesz głośniej :evil_lol: Quote
Recommended Posts