Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjj przestań z tym stydaniem....tutaj sami swoi:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No to smigaj.....niech się psy pocieszą;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tylko na paluchy uważaj:razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A ja klikne wieczorkiem w wiadomej sprawie;)[/FONT] ... a potem będzie na mnie jak dogo znowu padnie :diabloti: (ale mi się rymŁo :evil_lol:) Spoko - będę uważał :p Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Arial];)też jestem :hand:...ale nie będę przeszkadzać [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Menrzuś napisał(a):Izuniu :multi: To wynika z przerysowania perspektywy :eviltong:....zresztą każda dziewczynka powinna miec tu i ówdzie jakiś wałeczek, a nie być zasuszonym patykiem :p Cmokas Menrzuś Menrzusiu! Wałeczek tu i ówdzie... :roll: Rozumiem... Ale nie WYGLĄDANIE jak wałeczek! :cool1: Buziak Iza Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)też jestem :hand:...ale nie będę przeszkadzać [/FONT] A niby w czym? :crazyeye: Witanko śnieżne :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Wałeczek tu i ówdzie... :roll: Rozumiem... Ale nie WYGLĄDANIE jak wałeczek! :cool1: Buziak Iza A to powiedz to Alfie :p......ja i Gacek zabezpieczamy Sylwie maksimum ruchu :lol: Cmokas Menrzuś Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Wałeczek tu i ówdzie... :roll: Rozumiem... Ale nie WYGLĄDANIE jak wałeczek! :cool1: Buziak Iza Najgorsze są i tak takie, które mogłoby służyć jako reklama Michelina ;) Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale śmieszne :eviltong:......gorzej jest jak sobie za cel zabawy wybierze moją stopę :shake::evil_lol: Matko jedyna:crazyeye: bez palca, bez stopy (to szkieletów Menrzuś:evil_lol:). Witanko i buziole dla wątkowicżów :loveu::loveu::loveu: Kto mówi, że Sylwa jest gruba, ten:mad::mad::mad:. Jak ona gruba:roll:, dobrze, że nie mam aparatu i fotobloga, ale byśmy z Bilbem oberwali:cool3::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Matko jedyna:crazyeye: bez palca, bez stopy (to szkieletów Menrzuś:evil_lol:). Witanko i buziole dla wątkowicżów :loveu::loveu::loveu: Kto mówi, że Sylwa jest gruba, ten:mad::mad::mad:. Jak ona gruba:roll:, dobrze, że nie mam aparatu i fotobloga, ale byśmy z Bilbem oberwali:cool3::evil_lol: dawaj fotę, oblukamy :cool3: :cool3: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jbk napisał(a):Najgorsze są i tak takie, które mogłoby służyć jako reklama Michelina ;) Nie oceniajmy po wyglądzie :roll:, bo to nie jest cały obraz :roll: ,a tylko wizualny fragment :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Matko jedyna:crazyeye: bez palca, bez stopy (to szkieletów Menrzuś:evil_lol:). Witanko i buziole dla wątkowicżów :loveu::loveu::loveu: Kto mówi, że Sylwa jest gruba, ten:mad::mad::mad:. Jak ona gruba:roll:, dobrze, że nie mam aparatu i fotobloga, ale byśmy z Bilbem oberwali:cool3::evil_lol: JA mówię, że ONA gruba!!! Bo jest gruba! Później będzie utyskiwanie, że nie da się je odchudzić! :razz: Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iv_ napisał(a):dawaj fotę, oblukamy :cool3: :cool3: Nie mam aparatu:multi::multi::multi::diabloti: Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iza i Avanti napisał(a):JA mówię, że ONA gruba!!! Bo jest gruba! Później będzie utyskiwanie, że nie da się je odchudzić! :razz: Izunia, to Ty chyba grubasa porządnego nie widziałaś:shake: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Nie mam aparatu:multi::multi::multi::diabloti: :mad: kiepska ta wymówka..... :eviltong: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Izunia, to Ty chyba grubasa porządnego nie widziałaś:shake: Biluniu! Widziałam... Ja nie mówię tego złośliwie :shake: Ale później zaczynają się problemy- z sercem, stawami... A odchudzić psa jest trudno :shake: Ja wiem, że Menrzuś i Alfa chcą jej dogadzać, ale babsko ma tendencję do tycia! Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Nie mam aparatu:multi::multi::multi::diabloti: Nooooooo tak! Ty to zawsze wymówkę znajdziesz :eviltong: Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iv_ napisał(a)::mad: kiepska ta wymówka..... :eviltong: :diabloti: Może i kiepska, ale prawdziwa:multi::multi:. Nie mam:diabloti: Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Nooooooo tak! Ty to zawsze wymówkę znajdziesz :eviltong: Nie mam, nie mam, nie mam:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Nie mam, nie mam, nie mam:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i widzę, że bardzo się cieszysz z tego powodu :mad: a ja np, chciałabym wiedzieć jak wyglądasz Ty i Bilbuś :roll: :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Nie mam, nie mam, nie mam:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pf! I jeszcze się cieszkasz! Pf! Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iv_']i widzę, że bardzo się cieszysz z tego powodu :mad: a ja np, chciałabym wiedzieć jak wyglądasz Ty i Bilbuś :roll: :roll: No tak:, a Bilba masz w avatarku:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Bila']No tak:, a Bilba masz w avatarku:cool3: buuuuuuuuuuuuuuuuhahaha :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Bila']No tak:, a Bilba masz w avatarku:cool3: buahahahahahahah znowu mnie rozbawiasz :diabloti: wiem, że masz poczucie humoru :cool3:, ale ja mówię o foto real :eviltong: :diabloti: Hipcio jest bosssssskiiiiiiii :loveu: :loveu: Quote
Bila Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iv_ napisał(a):buahahahahahahah znowu mnie rozbawiasz :diabloti: wiem, że masz poczucie humoru :cool3:, ale ja mówię o foto real :eviltong: :diabloti: Hipcio jest bosssssskiiiiiiii :loveu: :loveu: Ale real jest tylko mniej fioletowy:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Ale real jest tylko mniej fioletowy:cool3: Rozumię, że też tak świetnie kuperkiem kręcisz? :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bila napisał(a):Ale real jest tylko mniej fioletowy:cool3: Iza i Avanti napisał(a):Rozumię, że też tak świetnie kuperkiem kręcisz? :evil_lol: no to poka .....:razz: :cool3: te ruchy to ma zarąbiaszcze, aż zazdraszczam :placz::cool3: Quote
Recommended Posts