Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Same NIEZBĘDNE :eviltong: i nie w workach tylko torebeczkach :roll: :mad:

Dałbyś radę :cool1:, bo skórkę ja bym pozjadała ze wszytkich pączusiów
tak robię w domu :cool3: :evil_lol: :evil_lol:
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....same niezbędne niezbędności :diabloti:

nie lubie tych skórek :shake:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Idź precz........siło nieczysta:mad:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Żeby mi tu takimi smaczkami po śliniankach......kiedy ja na diecie:placz:[/FONT]

Dżemik z pigwy Cię rajcuje?? :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....same niezbędne niezbędności :diabloti:

Oczywiście, że niezbędne! Jak sobie dać radę bez portfela (dwóch :diabloti:), bez telefonów, kluczy, notatników, kalendarzyków, lusterek, pomadek, latarek, miniaturowych kijków bejsbolowych, długopisów, składanych toreb ekologicznych, gum do żucia, płynów do soczewek, chusteczek higienicznych......... Że wymienię tylko kilka akcesoriów z własnej torebeczki malusiej ;)

Posted

jbk napisał(a):
Dżemik z pigwy Cię rajcuje?? :evil_lol:

a ja bym chciała nalewkę z pigwy :placz: nigdy takowej nie piłam :shake:

Posted

jbk napisał(a):
Oczywiście, że niezbędne! Jak sobie dać radę bez portfela (dwóch :diabloti:), bez telefonów, kluczy, notatników, kalendarzyków, lusterek, pomadek, latarek, miniaturowych kijków bejsbolowych, długopisów, składanych toreb ekologicznych, gum do żucia, płynów do soczewek, chusteczek higienicznych......... Że wymienię tylko kilka akcesoriów z własnej torebeczki malusiej ;)

To ja proponuję torbę na dwóch kółkach :diabloti:

Posted

jbk napisał(a):

Dodam jeszcze parę niezbędnych rzeczy jakie jeszcze ja noszę, a mianowicie, scyzoryk bo zawsze może sie przydać, otwieracz do butelek, zapalniczka(mimo że nie palę), mp3, pendrive(szt. co najmniej dwie), chusteczki hig. tzw mokre, centymetr, maleńką kosmetyczkę z kosmetykami, tabletki przeciw bólowe:roll:, zapasowa biżuteria gdyby chciało się szybko image zmienić, zapasowe rajstopy ewent. pończochy, klej szybkoschnący, nożyczki i wiele wiele jeszcze NIEZBĘDNYCH rzeczy :roll: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: :roll: :roll: :roll:[FONT=Century Gothic]Cooooo?:roll:[/FONT]

A o penisach nie chciałaś gadać :mad:
[FONT=Century Gothic]aaaaaaaa bo to nie najmaczniejszy temat....wolę dżemik:evil_lol:[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):
A ja mam 2,5 litra w barku :p

a jacieeeeeeeeeee :crazyeye: :crazyeye: podziel się ze mną :placz: :placz: :placz: :modla: :modla: :modla:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Z palcem do paczka? Języczkiem!:diabloti:[/FONT]

Najpierw palcem, a z niego na języczek - taka jest prawidłowa kolejność :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cooooo?:roll:[/FONT]

:roll: a nyczo :eviltong:
tak se sprawdzam łączność :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
a jacieeeeeeeeeee :crazyeye: :crazyeye: podziel się ze mną :placz: :placz: :placz: :modla: :modla: :modla:

Pomyślę nad tym.
A tak dokładnie, to jest nalewka z pigwowca, bo z pigwy nie jest taka aromatyczna

Posted

[quote name='Menrzuś']Najpierw palcem, a z niego na języczek - taka jest prawidłowa kolejność :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Eeeeeeeee to takie oklepane......spróbuj mojego sposobu....faaaajny jest:diabloti:[/FONT]