Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']Same NIEZBĘDNE :eviltong: i nie w workach tylko torebeczkach :roll: :mad: Dałbyś radę :cool1:, bo skórkę ja bym pozjadała ze wszytkich pączusiów tak robię w domu :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....same niezbędne niezbędności :diabloti: nie lubie tych skórek :shake: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Idź precz........siło nieczysta:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Żeby mi tu takimi smaczkami po śliniankach......kiedy ja na diecie:placz:[/FONT] Dżemik z pigwy Cię rajcuje?? :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']mam jeszcze inne opcje, ale już wkurzać Ciebie nie będę :diabloti: [FONT=Century Gothic]Ufffffffffff.....łaskawca:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='jbk']Dżemik z pigwy Cię rajcuje?? :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Teraz wszystko mnie rajcuje:evil_lol: [/FONT] Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Teraz wszystko mnie rajcuje:evil_lol:[/FONT] :crazyeye: :roll: :roll: :roll: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....same niezbędne niezbędności :diabloti: Oczywiście, że niezbędne! Jak sobie dać radę bez portfela (dwóch :diabloti:), bez telefonów, kluczy, notatników, kalendarzyków, lusterek, pomadek, latarek, miniaturowych kijków bejsbolowych, długopisów, składanych toreb ekologicznych, gum do żucia, płynów do soczewek, chusteczek higienicznych......... Że wymienię tylko kilka akcesoriów z własnej torebeczki malusiej ;) Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Teraz wszystko mnie rajcuje:evil_lol:[/FONT] A o penisach nie chciałaś gadać :mad: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jbk napisał(a):Dżemik z pigwy Cię rajcuje?? :evil_lol: a ja bym chciała nalewkę z pigwy :placz: nigdy takowej nie piłam :shake: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ich posmakujesz:placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No chociaz tyle:cool1:[/FONT] Tylko dżemik palcem wyjmę :evil_lol: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Iv_ napisał(a):a ja bym chciała nalewkę z pigwy :placz: nigdy takowej nie piłam :shake: Hm.... nalewka mogłaby być niezła :) Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jbk napisał(a):Oczywiście, że niezbędne! Jak sobie dać radę bez portfela (dwóch :diabloti:), bez telefonów, kluczy, notatników, kalendarzyków, lusterek, pomadek, latarek, miniaturowych kijków bejsbolowych, długopisów, składanych toreb ekologicznych, gum do żucia, płynów do soczewek, chusteczek higienicznych......... Że wymienię tylko kilka akcesoriów z własnej torebeczki malusiej ;) To ja proponuję torbę na dwóch kółkach :diabloti: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Tylko dżemik palcem wyjmę :evil_lol: Palcem? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chociaż łyżeczką!! Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jbk napisał(a):Oczywiście, że niezbędne! Jak sobie dać radę bez portfela (dwóch :diabloti:), bez telefonów, kluczy, notatników, kalendarzyków, lusterek, pomadek, latarek, miniaturowych kijków bejsbolowych, długopisów, składanych toreb ekologicznych, gum do żucia, płynów do soczewek, chusteczek higienicznych......... Że wymienię tylko kilka akcesoriów z własnej torebeczki malusiej ;) Dodam jeszcze parę niezbędnych rzeczy jakie jeszcze ja noszę, a mianowicie, scyzoryk bo zawsze może sie przydać, otwieracz do butelek, zapalniczka(mimo że nie palę), mp3, pendrive(szt. co najmniej dwie), chusteczki hig. tzw mokre, centymetr, maleńką kosmetyczkę z kosmetykami, tabletki przeciw bólowe:roll:, zapasowa biżuteria gdyby chciało się szybko image zmienić, zapasowe rajstopy ewent. pończochy, klej szybkoschnący, nożyczki i wiele wiele jeszcze NIEZBĘDNYCH rzeczy :roll: :diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: :roll: :roll: :roll:[FONT=Century Gothic]Cooooo?:roll:[/FONT] A o penisach nie chciałaś gadać :mad:[FONT=Century Gothic]aaaaaaaa bo to nie najmaczniejszy temat....wolę dżemik:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Tylko dżemik palcem wyjmę :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Z palcem do paczka? Języczkiem!:diabloti: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jbk napisał(a):Palcem? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chociaż łyżeczką!! Nie znasz się - palcem lepiej smakuje :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Iv_ napisał(a):a ja bym chciała nalewkę z pigwy :placz: nigdy takowej nie piłam :shake: A ja mam 2,5 litra w barku :p Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Menrzuś napisał(a):A ja mam 2,5 litra w barku :p a jacieeeeeeeeeee :crazyeye: :crazyeye: podziel się ze mną :placz: :placz: :placz: :modla: :modla: :modla: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Menrzuś napisał(a):To ja proponuję torbę na dwóch kółkach :diabloti: No co TY! W mojej torebce się nawet zeszyt A-4 nie zmieści! Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie znasz się - palcem lepiej smakuje :evil_lol: i tutaj muszę się zgodzić z Menrzusiem :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Z palcem do paczka? Języczkiem!:diabloti:[/FONT] Najpierw palcem, a z niego na języczek - taka jest prawidłowa kolejność :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cooooo?:roll:[/FONT] :roll: a nyczo :eviltong: tak se sprawdzam łączność :diabloti: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 menrzuś napisał(a):a ja mam 2,5 litra w barku :p podziel się!! Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Iv_ napisał(a):a jacieeeeeeeeeee :crazyeye: :crazyeye: podziel się ze mną :placz: :placz: :placz: :modla: :modla: :modla: Pomyślę nad tym. A tak dokładnie, to jest nalewka z pigwowca, bo z pigwy nie jest taka aromatyczna Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Najpierw palcem, a z niego na języczek - taka jest prawidłowa kolejność :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Eeeeeeeee to takie oklepane......spróbuj mojego sposobu....faaaajny jest:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts