apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Menrzuś napisał(a):To Ty z basenem w torebce biegasz? :crazyeye: Ty nawet nie wiesz co może kryć damska torebka ;-P Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Osobiście nie znoszę damskich torebek, a w szczególności własnej....... [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam plecaczek ....a muszę wymienić na nowszy model:p Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka. [/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 apple napisał(a):Ty nawet nie wiesz co może kryć damska torebka ;-P Osobiście nie znoszę damskich torebek, a w szczególności własnej....... Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Osobiście nie znoszę damskich torebek, a w szczególności własnej.......[FONT=Century Gothic]No cos ty ja tam uwielbiam, zwłaszcza swoją...wszystko tam mam:evil_lol: Dobry wieczór:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']No właśnie mnie to wkurza, że wszystko, bo nic nie można znaleźć :diabloti: [FONT=Century Gothic]A tam ja mam bajzel kontrolowany...ja tam się w tym wyznaję...kiedyś miałam nawet w torebce klucz do kół:roll:[/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No cos ty ja tam uwielbiam, zwłaszcza swoją...wszystko tam mam:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobry wieczór:loveu:[/FONT] No właśnie mnie to wkurza, że wszystko, bo nic nie można znaleźć :diabloti: Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Century Gothic]Ehhhhhhhhh szczekam i szczekam a gospodarza ani śladu:roll:[/FONT] Quote
Selket Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Psysłam sprawdzić co robisz o tej porze:diabloti: Quote
Bila Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cześć laseczki, cześć Menrzusiu:loveu::loveu::loveu::loveu:. przyszłam i idę spać, bo padam na mą fioletową twarz:cool3:. Menrzuś w ruszoffym szaliku i czerwonej czapce będziesz wyglądał jak bezguście. Ty Selketowa też:diabloti::diabloti:, więc dajcie sobie spokój:cool1: Quote
Bila Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Selket napisał(a):Bila ja jestem grubaśne bezguście, więc niestety, ale nie dam sobie spokoju:shake: TO jest taki mój imidż:diabloti::mad::mad::mad: Selketowa, nie ma grubszych niż hipopotam, to raz, dwa - mój imidż jest taki, że będę fioletowa w czerwonym:diabloti:. W końcu byłam pomysłodawczynia tej czapeczki. Iv zrobi Ci drugą, jak ją ładnie poprosisz:diabloti::cool3: Quote
Selket Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Bila napisał(a):Cześć laseczki, cześć Menrzusiu:loveu::loveu::loveu::loveu:. przyszłam i idę spać, bo padam na mą fioletową twarz:cool3:. Menrzuś w ruszoffym szaliku i czerwonej czapce będziesz wyglądał jak bezguście. Ty Selketowa też:diabloti::diabloti:, więc dajcie sobie spokój:cool1: Bila ja jestem grubaśne bezguście, więc niestety, ale nie dam sobie spokoju:shake: TO jest taki mój imidż:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Zaraz za włosy się weźmiecie :diabloti: a ja zgarnę co moje :p Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dzień dobry Menrzusiu! :loveu: Mam nadzieję, że za "grubą Sylwę" się nie gniewasz! ale ja to z troski mówiłam! :p Taaaaa......teraz to mizi-mizi, a ja cały dzień w rozpaczy byłem :placz: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 apple napisał(a):Ty nawet nie wiesz co może kryć damska torebka ;-P No właśnie - to dla mnie nieodkryta tajemnica :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam plecaczek ....a muszę wymienić na nowszy model:p[/FONT] [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] ooooooo....to jest pojemniejsze :diabloti: (gryzłem sobie ;)) Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A tam ja mam bajzel kontrolowany...ja tam się w tym wyznaję...kiedyś miałam nawet w torebce klucz do kół:roll:[/FONT] :roflt::roflt::roflt::cool2: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ehhhhhhhhh szczekam i szczekam a gospodarza ani śladu:roll:[/FONT] Byłem chwilowo zajMły :oops:......ale nie gniewaj się :calus: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Bila napisał(a):Cześć laseczki, cześć Menrzusiu:loveu::loveu::loveu::loveu:. przyszłam i idę spać, bo padam na mą fioletową twarz:cool3:. Menrzuś w ruszoffym szaliku i czerwonej czapce będziesz wyglądał jak bezguście. Ty Selketowa też:diabloti::diabloti:, więc dajcie sobie spokój:cool1: Cześć Biluniu :loveu::multi: jakie bezguście? :crazyeye:.....toż to nowe trendy :eviltong: Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Menrzuś napisał(a):Wszystkie spać poszły :roll:....eeeech czeeeee :loveu::multi: :cool1: czyli konkurencja odpadła :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Menrzuś napisał(a):Jutro będą zwarte i gotowe jak je znam :diabloti: Dobrej Iv :loveu::hand: Odradzają się co ranek i znowu gotowe do paplania :cool3: Miłych snów Menrzusiu :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Iv_ napisał(a):Cześć Gaduły :loveu: :loveu: :loveu: Wszystkie spać poszły :roll:....eeeech czeeeee :loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Iv_ napisał(a)::cool1: czyli konkurencja odpadła :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: Jutro będą zwarte i gotowe jak je znam :diabloti: Dobrej Iv :loveu::hand: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Taaaaa......teraz to mizi-mizi, a ja cały dzień w rozpaczy byłem :placz: No chyba z tą rozpaczą to trochę przesadzasz :roll: Słodkie, pączkowe buziole Ci ślę! :loveu: Quote
Recommended Posts