Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Chłopczę :loveu: :evil_lol: i Dziewczęta :loveu: :loveu: :loveu: U mnie dalej jest śnieg :roll: i wiosny jakoś nie widać :shake: a jak zima to potrzeba ........no właśnie co..................:razz: wkleję tutaj linka :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f99/czerwona-czapka-rusiofy-szalik-na-boksery-w-potrzebie-do-22-02-2009-a-131816/#post11817310 Ależ zasłodziła :oops:.....dzieńdoberek :multi::loveu: Noooooooooooooooo....nie mogłem się doczekać. Tylko tu nadrobię i tam śmignę :razz: Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Menrzuś napisał(a):Mła też :multi: Taka jedna zawsze Ci zapodaję kawkę u Ciebie. Dzisiaj nie dała? :crazyeye: Dzieńdoberek :multi::loveu: :crazyeye: a co Ty tak pod południe dopiero przyszedłeś? :roll: ponoć miałeś w nocy interesującą rozmowę, tak gdzieś wyczytałam :diabloti: to niewyspany :roll: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No własnie nie dała.....gdzieś znikneła jakiś czas temu i nie ma jej...wiec i kawy brak:roll:[/FONT] Ja już swoją wyduldałem :p Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja już swoją wyduldałem :p[FONT=Century Gothic]Ja też...ale trochę mi mało:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: a co Ty tak pod południe dopiero przyszedłeś? :roll: ponoć miałeś w nocy interesującą rozmowę, tak gdzieś wyczytałam :diabloti: to niewyspany :roll: :cool3: Byłem tu już wcześniej, ale wszystkie żeście jeszcze spały, więc zająłem się czymś innym :eviltong: A gdzie to wyczytałaś? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Menrzuś napisał(a):Ależ zasłodziła :oops:.....dzieńdoberek :multi::loveu: Noooooooooooooooo....nie mogłem się doczekać. Tylko tu nadrobię i tam śmignę :razz: Wczoraj sugerowałeś takie powitanie przecież :diabloti: a ja jako czasem posłuszna dziewczynka zastosowałam się do tego :oops: :cool3: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja też...ale trochę mi mało:roll:[/FONT] Ja tak uzależniony nie jestem - jedna mi na cały dzień starcza :p Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Menrzuś napisał(a):Byłem tu już wcześniej, ale wszystkie żeście jeszcze spały, więc zająłem się czymś innym :eviltong: A gdzie to wyczytałaś? :crazyeye: jest tu wiele wątków na dogo :siara: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Iv_ napisał(a):Wczoraj sugerowałeś takie powitanie przecież :diabloti: a ja jako czasem posłuszna dziewczynka zastosowałam się do tego :oops: :cool3: :loveu: Jakież Ty jesteś posłuszne dziewczę :diabloti:.....no, no :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Iv_ napisał(a):jest tu wiele wątków na dogo :siara: :diabloti: No ale jak do mnie nie przyszłaś, to polazłem sobie gdzieś indziej :eviltong: nigdzie nic takiego nie pisałem :eviltong: Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja tak uzależniony nie jestem - jedna mi na cały dzień starcza :p[FONT=Century Gothic]jedna? Boszzz jaki z Ciebie monogamista:crazyeye:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 evaxon napisał(a):helołłłłłłłłłłłłłłłłł:loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Effffffffff :multi::loveu: Już wstałaś? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]komuuuuuuuuu kaweeeeeeeeeeeee komuuuuuuuuuu....bo ide do domuuuu[/FONT] [FONT=Arial]:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] Jabłuszkowa się jeszcze nie nasączyła :lol: Witanko śnieżne :multi::loveu: Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]komuuuuuuuuu kaweeeeeeeeeeeee komuuuuuuuuuu....bo ide do domuuuu :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:[/FONT]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [FONT=Century Gothic]Biere wszystlkie:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jedna? Boszzz jaki z Ciebie monogamista:crazyeye:[/FONT] Kaszubska oszczędność :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [FONT=Century Gothic]Biere wszystlkie:diabloti:[/FONT] Pół dnia w kibelku będziesz siedziała :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 helołłłłłłłłłłłłłłłłł:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Menrzuś']Pół dnia w kibelku będziesz siedziała :diabloti:[FONT=Century Gothic]Spoko.......mam basen:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kaszubska oszczędność :diabloti:[FONT=Century Gothic]Skapstwo chyba:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ehhhhhh.......muszę uciekać....wpadnę z pracy.....paaaaaa:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Skapstwo chyba:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ehhhhhh.......muszę uciekać....wpadnę z pracy.....paaaaaa:loveu:[/FONT] Czymnij się ciepło.....i nie przepracuj się :evil_lol: paaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Spoko.......mam basen:evil_lol:[/FONT] To Ty z basenem w torebce biegasz? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Arial]komuuuuuuuuu kaweeeeeeeeeeeee komuuuuuuuuuu....bo ide do domuuuu :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]komuuuuuuuuu kaweeeeeeeeeeeee komuuuuuuuuuu....bo ide do domuuuu[/FONT] [FONT=Arial]:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] Ja poproszę ;) takie pyszne kawki są Twoje Alu :loveu: pamiętam jak siorbałam u Ciebie :diabloti: :oops: Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Iv_']Ja poproszę ;) takie pyszne kawki są Twoje Alu :loveu: pamiętam jak siorbałam u Ciebie :diabloti: :oops: [FONT=Arial]cieszkam zesmakuje :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dzień dobry Menrzusiu! :loveu: Mam nadzieję, że za "grubą Sylwę" się nie gniewasz! ale ja to z troski mówiłam! :p Quote
Recommended Posts