Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='jbk'][FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Ugryzłem kawałek ;) Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No chyba z tą rozpaczą to trochę przesadzasz :roll: Słodkie, pączkowe buziole Ci ślę! :loveu: Ale z lukrem przesadziłaś :loveu: Dzieńdoberek :multi: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']:roflt::roflt::roflt::cool2:[FONT=Century Gothic]A wiesz jak się przydał:razz: Tu się nie ma co śmiać, poważna sparwa:evil_lol:[/FONT] Byłem chwilowo zajMły :oops:......ale nie gniewaj się :calus:[FONT=Century Gothic]No coś ty.......nie gniewam się, bo niby o co? W dowodzie mnie nie masz wpisanej[/FONT]:evil_lol: :cool1: czyli konkurencja odpadła :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ja ci dam odpadła:mad: Poszła się zregenerować:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]DOBEREK WSZYSTKIM PTASIORKOM!:multi: Ja dzisiaj w ramach protestu wszystkim paczkom mówię NIE! Dopiero zaczęłam dietę:placz:[/FONT] Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Ugryzłem kawałek ;) I jak, smakowało? Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A wiesz jak się przydał:razz: Tu się nie ma co śmiać, poważna sparwa[/FONT] Ale żaby tak trzymać razem z maszkarą? :crazyeye: [FONT=Century Gothic]No coś ty.......nie gniewam się, bo niby o co? W dowodzie mnie nie masz wpisanej[/FONT]:evil_lol: W tych nowych dowodach to nikogo nie da się wpisać :shake::eviltong: [FONT=Century Gothic]DOBEREK WSZYSTKIM PTASIORKOM!:multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja dzisiaj w ramach protestu wszystkim paczkom mówię NIE![/FONT] [FONT=Century Gothic]Dopiero zaczęłam dietę:placz:[/FONT] To se strajkuj - ja tam kilka wszamam (mogę ze dwa za Ciebie :cool3:) Brrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy :multi: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jbk napisał(a):I jak, smakowało? za dużo różu w środku :diabloti:.....ale poza tym w porządku ;) Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale żaby tak trzymać razem z maszkarą? :crazyeye: W tych nowych dowodach to nikogo nie da się wpisać :shake::eviltong: To se strajkuj - ja tam kilka wszamam (mogę ze dwa za Ciebie :cool3:) Brrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy :multi:[FONT=Century Gothic]No a co to za problem? Przecież nie sposób ich pomylić:roll: [/FONT]W tych nowych dowodach to nikogo nie da się wpisać :shake::eviltong:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam ja bym się tam gdzies zmieściła:eviltong:[/FONT] To se strajkuj - ja tam kilka wszamam (mogę ze dwa za Ciebie :cool3:) Brrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy :multi:[FONT=Century Gothic]Taki jesteś?:obrazic: A ja myślałam ze postrajkujesz ze mną co by mi bylo raźniej i cobym się nie złamała:roll:[/FONT] Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Ja dzisiaj w ramach protestu wszystkim paczkom mówię NIE![/FONT] [FONT=Century Gothic]Dopiero zaczęłam dietę:placz:[/FONT] No wiesz co? Dietę zaczynać w taki dzień?? Zwariowałaś?? A jakby pączki były z marcepanem??? :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale żaby tak trzymać razem z maszkarą? :crazyeye: W tych nowych dowodach to nikogo nie da się wpisać :shake::eviltong: To se strajkuj - ja tam kilka wszamam (mogę ze dwa za Ciebie :cool3:) Brrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy :multi: żaby trzyma w torebce :crazyeye: już nie wspomnę, że ma jakieś maszkary :roll: ja różne rzeczy nosze w torebce i to po prostu NIEZBĘDNE, ale taaaaakich nieeeee :shake: Ja już zjadłam pączusia lukrowany z różą i skórką pomarańczową :multi: i mam zamiar jeszcze pojeść :cool1: a co! :diabloti: w końcu raz w roku jadam pączki :p Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No a co to za problem? Przecież nie sposób ich pomylić:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Eeeee tam ja bym się tam gdzies zmieściła:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Taki jesteś?:obrazic: A ja myślałam ze postrajkujesz ze mną co by mi bylo raźniej i cobym się nie złamała:roll:[/FONT] No i własnie dlatego wszystkie będę sprzątał z Twojej drogi :p Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cześć Chłopczę :loveu: :razz: i Dziewczęta :loveu: :loveu: :loveu: w tej lukrowany dzień :cool1::cool3: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='jbk']No wiesz co? Dietę zaczynać w taki dzień?? Zwariowałaś?? A jakby pączki były z marcepanem??? :diabloti: [FONT=Century Gothic]WSTRETNA JESTEŚ!:obrazic: Tak mnie kusić.....ale NIE!:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jbk napisał(a): A jakby pączki były z marcepanem??? :diabloti: Kiedyś mama zrobiła z nadzieniem z dżemiku z pigwy.....mmmmmmmówię Ci........mniód malina :p Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']No i własnie dlatego wszystkie będę sprzątał z Twojej drogi :p [FONT=Century Gothic]hmmmmm ale ja Ci będę zazdraszczać:roll: jednak wolała bym zebyś się razem ze mną umartwiał:diabloti:[/FONT] Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Kiedyś mama zrobiła z nadzieniem z dżemiku z pigwy.....mmmmmmmówię Ci........mniód malina :p Mnie tam generalnie pączki nie kręcą, zresztą wszystkie słodycze mam raczej w nosie, ale ten jeden jedyny dzień w roku....... Jak Iv, dziś wcinam pączki :) Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']żaby trzyma w torebce :crazyeye: już nie wspomnę, że ma jakieś maszkary :roll: ja różne rzeczy nosze w torebce i to po prostu NIEZBĘDNE, ale taaaaakich nieeeee :shake: Ja już zjadłam pączusia lukrowany z różą i skórką pomarańczową :multi: i mam zamiar jeszcze pojeść :cool1: a co! :diabloti: w końcu raz w roku jadam pączki :p Wiem - Wy macie tylko niezbędne rzeczy w tych worach :eviltong: Ja jeszcze nie, ale ze skórką nie dałbym rady :shake: Witanko :multi::loveu: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Kiedyś mama zrobiła z nadzieniem z dżemiku z pigwy.....mmmmmmmówię Ci........mniód malina :p [FONT=Century Gothic]Idź precz........siło nieczysta:mad: Żeby mi tu takimi smaczkami po śliniankach......kiedy ja na diecie:placz: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Chłopczę :loveu: :razz: i Dziewczęta :loveu: :loveu: :loveu: w tej lukrowany dzień :cool1::cool3: Ależ pieszczotliwe powitanie :razz: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Wiem - Wy macie tylko niezbędne rzeczy w tych worach :eviltong: Ja jeszcze nie, ale ze skórką nie dałbym rady :shake: Witanko :multi::loveu: Same NIEZBĘDNE :eviltong: i nie w workach tylko torebeczkach :roll: :mad: Dałbyś radę :cool1:, bo skórkę ja bym pozjadała ze wszytkich pączusiów tak robię w domu :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hmmmmm ale ja Ci będę zazdraszczać:roll: jednak wolała bym zebyś się razem ze mną umartwiał:diabloti:[/FONT] Ale jak wszystko sprzątnę, to nic Ciebie nie będzie kusiło :razz: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Idź precz........siło nieczysta:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Żeby mi tu takimi smaczkami po śliniankach......kiedy ja na diecie:placz:[/FONT] Dieta będzie po Środzie Popielcowej.....spoko :p Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jbk napisał(a):Mnie tam generalnie pączki nie kręcą, zresztą wszystkie słodycze mam raczej w nosie, ale ten jeden jedyny dzień w roku....... Jak Iv, dziś wcinam pączki :) A widzisz....to tak jak i ja - uznaje tylko ptasie mleczko,a i to w małych ilościach i tylko do kawy Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale jak wszystko sprzątnę, to nic Ciebie nie będzie kusiło :razz: [FONT=Century Gothic]Ale ich posmakujesz:placz:[/FONT] Dieta będzie po Środzie Popielcowej.....spoko :p[FONT=Century Gothic]No chociaz tyle:cool1:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Idź precz........siło nieczysta:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Żeby mi tu takimi smaczkami po śliniankach......kiedy ja na diecie:placz:[/FONT] mam jeszcze inne opcje, ale już wkurzać Ciebie nie będę :diabloti: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Dieta będzie po Środzie Popielcowej.....spoko :p Ja jestem cały czas na diecie, hehe :diabloti: Głównie makaronowej :evil_lol: Quote
Recommended Posts