Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imbir1 napisał(a):

otworzyłam sobie piffko napije się ktoś ze mną?
mam jeszcze ptasie mleczko (dla wszystkich wystarczy, bo Imbir ma głodówkę), a i kupiłam pyszną gorzką czekoladkę z wiśniami:p

:mdleje: imbirkowa:mad: ty chcesz zebym sie zaczela slinic jak Tigra na widok wafelkow:placz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Ewcia, to co chcesz?:cool3::evil_lol:

Menrzuś, zobaczy czy ci pasuje nowy tytuł naszej galerii, bo dziewczyny wnioskują, zeby cię dodać:evil_lol:;)

halbina, a coś bliżej o suni:lol:

Posted

[quote name='halbina']Witajcie! Pozdrawiamy serdecznie: Platon, Byron, Junior, pańcia.... i... błękitka Inka - spełnienie moich marzeń i od wczoraj nowy członek naszego stada...

No to masz teraz komplet :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Danusia12 napisał(a):
A co,będziesz dzisiaj latać?? Weź se pifko,co będziesz odstawać od reszty :evil_lol:

nie mogę :shake: jak wypiję będę łatwa :cool3: i co wtedy :roll:

Posted

evaxon napisał(a):
ja to wszystkiego po trochu bym chciala:oops: :evil_lol:

no to tak jak ja, ale wiesz, że to wybuchowa mieszanka:cool3::evil_lol:
Danusia12 napisał(a):
A co,będziesz dzisiaj latać?? Weź se pifko,co będziesz odstawać od reszty :evil_lol:

Asiorku, znowu planujesz nalot na Łódź? hmmmmmm, a będą misie i słonie?:evil_lol:;)

Posted

Asior napisał(a):
Imbirkaa niee no teraz zagramy se w bilarda kijaszkiem menrzusia:turn-l: :diabloti:

ja nie wiem, bo Menrzuś mi wczoraj pałą machal, to nie wiem czy dziś będę mogła:evil_lol::diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
noo nie mów??? pałą????? aaale masz fajnie..mnie zawsze to najfajniejsze musi ominąć:obrazic:

:roll: nie tylko ciebie:roll:
Menrzus machnij no jeszcze raz :)

Posted

Ty mi się tu Imbirka nie wycofuj teraz!!! słowo się rzekło :) machał Ci menrzuś pałeczką przed nosem a teraz boisz się zagrac jego kijaszkiem bo jesteś przerazona tym co zobaczyłas poprzedniej nocy 8)
ja już wszystko wiem!!! :D