Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 noo fakt!!! Tylko on w tym towarzystwie ma kijaszka ;) :) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a):nie mogę :shake: jak wypiję będę łatwa :cool3: i co wtedy :roll: Nawet po jednym małym pifku?? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):ale ja nie wiem na co sie zdecydowac:shake: Czekoladę :evil_lol: z wisienkami :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Czekoladę :evil_lol: z wisienkami :diabloti: haha a co 2 łatwe to za duzo:niewiem::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a):Imbirkaa niee no teraz zagramy se w bilarda kijaszkiem menrzusia:turn-l: :diabloti: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Nawet po jednym małym pifku?? :evil_lol: noooooo ja ogólnie nie pijąca jestem,więc po piffku jestem uchachana na cacy :) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a):noo nie mów??? pałą????? aaale masz fajnie..mnie zawsze to najfajniejsze musi ominąć:obrazic: Koniec z lataniem :shake: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::roll: nie tylko ciebie:roll: Menrzus machnij no jeszcze raz :) Proszę :mad: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A Asiorka, mówiła, ze pić nie może:evil_lol::lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):eeeeeee, no właśnie nie w tym sęsie, tylko mi groził:cool3::evil_lol: i boję się, że dziś mogę mieć karę:evil_lol: i już wogóle mnie przegoni;) Otwórz proszę pifko, bo mnie nosi :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Menrzuś się chyba obraził :hmmmm::hmmmm::hmmmm: za Nękanie Menrzusia? A, badało się :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):haha a co 2 łatwe to za duzo:niewiem::evil_lol: Ciiiiiiii - to wątek Danusi :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Otwórz proszę pifko, bo mnie nosi :diabloti: ja mam otwarte, życzysz sobie:p? Danusia12 napisał(a):A, badało się :cool3: przecież wiesz, że ja lubię wiedzieć;) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a):noooooo ja ogólnie nie pijąca jestem,więc po piffku jestem uchachana na cacy :) I wtedy nie ma jak w bilarda grać? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):ja mam otwarte, życzysz sobie:p? przecież wiesz, że ja lubię wiedzieć;) Dziękuję - jesteście....... no nie , gościom nie można komplementów zasuwać :razz: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):I wtedy nie ma jak w bilarda grać? :diabloti: ja się zowu uplułam przez was:evil_lol::diabloti: a wogóle czekoladka gorzka z wisienkami od nestle, poprostu bowska:loveu: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Dziękuję - jesteście....... no nie , gościom nie można komplementów zasuwać :razz: jak już powiedziałeś A to powiedz B:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):ja się zowu uplułam przez was:evil_lol::diabloti: a wogóle czekoladka gorzka z wisienkami od nestle, poprostu bowska:loveu: Tą czekoladką upstrzyłaś monitor? :evil_lol: :cool3: Fajną masz teraz tapetę Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):jak już powiedziałeś A to powiedz B:cool3: ....cudowne :razz: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']Marnotrawstwo:shake: Własnie - tyle dobra niszczyć :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Własnie - tyle dobra niszczyć :evil_lol: :evil_lol: i narazac mnie na takie trudne do napisania slowo:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no właśnie się opychałam czekoladą wynalazłam dzisiaj taką nowość i się zajadam,:cool3: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):no właśnie się opychałam czekoladą wynalazłam dzisiaj taką nowość i się zajadam,:cool3: a wiosna tuż tuż:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):no właśnie się opychałam czekoladą wynalazłam dzisiaj taką nowość i się zajadam,:cool3: Boczki Ci urosną, a wiosna idzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts