Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):ale mi sie trafilo :D:D za poscika:D :drink1: :drink1: :drink1: Ty jesteś szalona :evil_lol: :evil_lol: W 5 tygodni - 3000 postów, dzięki Wam. :klacz: :klacz: :calus: :calus: :Rose: :Rose: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']No to jak nie śpi to strzel mu piątkę ode mnie :lol: I niech sie trzyma spi, ale moge go walnac w plery:diabloti: [quote name='Danusia12']hehehe - dzięki szyszko. 3000 się zbliża wytrwamy?:cool3: [quote name='evaxon']ale mi sie trafilo :D:D za poscika:D :drink1: :drink1: :drink1: symboliczny:evil_lol: ps. spodobala mu sie atmosfera tutaj:evil_lol: chcial pozyczyc mojego nika, ale bal sie zemsty krasnala:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Ty jesteś szalona :evil_lol: :evil_lol: W 5 tygodni - 3000 postów, dzięki Wam. :klacz: :klacz: :calus: :calus: :Rose: :Rose: co Ty taki skromny?:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):spi, ale moge go walnac w plery:diabloti: wytrwamy?:cool3: symboliczny:evil_lol: ps. spodobala mu sie atmosfera tutaj:evil_lol: chcial pozyczyc mojego nika, ale bal sie zemsty krasnala:diabloti: A co, niech napisze cosik - będzie nas (facetów) troche więcej :evil_lol: :p Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):co Ty taki skromny?:cool3: Ano już taki jestem skromny Menrzuś:laugh2_2: :laugh2_2: :bigcool: :Cool!: :gent: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):A co, niech napisze cosik - będzie nas (facetów) troche więcej :evil_lol: :p oooo :p wiecej facetow wiecej facetow:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 my mamy tylko jeden komputer, jesli jego dogo tez wciagnie to bedzie Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='szyszka.fr']my mamy tylko jeden komputer, jesli jego dogo tez wciagnie to bedzie No, ale czasami możesz Go do głosu dopuścić :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']No, ale czasami możesz Go do głosu dopuścić :diabloti: .....moze...czasem jeszcze sie rozgada..... Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='szyszka.fr'].....moze...czasem jeszcze sie rozgada..... :siara: i bedzie kolejny 99% mezczyzna na dogo:siara::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='szyszka.fr'].....moze...czasem jeszcze sie rozgada..... No to niech chociaż powie oficjalnie, że sie zgadza - a będziemy trzymać Go za słowo. My, tzn ciotki i ja :evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::siara: i bedzie kolejny 99% mezczyzna na dogo:siara::evil_lol: Tobie to tylko...... w głowie :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):No to niech chociaż powie oficjalnie, że sie zgadza - a będziemy trzymać Go za słowo. My, tzn ciotki i ja :evil_lol: :cool3: dobra powiem mu, ze ma obiecac oficjalnie pod przysiega:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):dobra powiem mu, ze ma obiecac oficjalnie pod przysiega:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Już my Go przywitamy. Po dogomaniacku :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::siara: i bedzie kolejny 99% mezczyzna na dogo:siara::evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja tam zajme ciut wiecej niz 1% Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja tam zajme ciut wiecej niz 1% Już Ty mnie nie rozpieszczaj, bo zaraz Asior przyleci :evil_lol: :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Już my Go przywitamy. Po dogomaniacku :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='szyszka.fr'] Załatwione :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Już Ty mnie nie rozpieszczaj, bo zaraz Asior przyleci :evil_lol: :cool3: a wlasnie gdzie ona sie podziewa 12-ta juz dawno wybila Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):a wlasnie gdzie ona sie podziewa 12-ta juz dawno wybila A kto to wie, gdzie Ona lata. Ona nie trzyma się rozkładu jazdy - pełna ekspresja :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 musze powoli konczyc bo jutro ciezki dzien bedzie pod koniec tygodnia zrobi sie luzniej to Was wymecze :) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):musze powoli konczyc bo jutro ciezki dzien bedzie pod koniec tygodnia zrobi sie luzniej to Was wymecze :) Śpijcie dobrze :lol: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Wszystkim dobrej nocki zycze :) mizianka dla faflakow Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):Wszystkim dobrej nocki zycze :) mizianka dla faflakow Do dzisiaj :p Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A Asiorka ciągle nie śpi - idź spać Asiorko. I dobrych snów :sleep2: Quote
Recommended Posts