Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):oj nie bij!:shake: stesknilam sie za Wami, a ty z kijem witasz wczoraj jeszcze zagladalam ,ale juz wszyscy spali No jak ja bym mógł :shake: Ale miałaś przyjść, czekałem.... i nic, kicha :-( Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):No jak ja bym mógł :shake: Ale miałaś przyjść, czekałem.... i nic, kicha :-( samotny nie byles:evil_lol: kilka panien dotrzymywalo Ci towarzystwa:evil_lol: w nocy dopiero wrocilam:lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):samotny nie byles:evil_lol: kilka panien dotrzymywalo Ci towarzystwa:evil_lol: w nocy dopiero wrocilam:lol: Myślałem, że chociaż Ty mnie obronisz :p Muszę wyjść na krótkiego sika Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 przed kim?:-o calkiem fajne towarzystwo miales:evil_lol: Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a): :angryy: ide zjesc porzadny KAWAL czekolady :diabloti: :evil_lol: i będziesz gruba i brzydka :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a)::evil_lol: i będziesz gruba i brzydka :evil_lol: bede???????:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a)::evil_lol: i będziesz gruba i brzydka :evil_lol: Toż to kruszynka jest :lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):bede???????:diabloti: A gdzie tam :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a)::evil_lol: :loveu: :loveu: :razz: :razz: Ale mimo wszystko uważaj na boczki. Takim krasnalom nawet jak 1kg przybędzie, to widać :p Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):jak faflaki?? A co? Żyją :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 najpierw wszyscy o slodyczach, a potem :angryy: ze zyja wiem , ale jak?:evil_lol: no nie daj sie prosic dlugo co u Was? Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):najpierw wszyscy o slodyczach, a potem :angryy: ze zyja wiem , ale jak?:evil_lol: no nie daj sie prosic dlugo co u Was? Już nie źlij się - najwyżej z szyszki świerkowej zrobi sie sosnowa :cool3: Ponoć kochanego ciała nigdy za mało:lol: A poza tymwybiegasz to z pieskiem niedługo :loveu: Żyją jak dwa kumple - z przewodnim słowem Sylwy. Sylwa powoli odkrywa uroki zabawy - coraz częściej sama bawi sie z Argonem. A i czasami podchodzi do śpiącego Argona, powącha go i poliże. Facet budzi się i ze strachu odskakuje, bo nie przywykły do takiego objawiania uczuć przez Gremlinę. Jest wesoło - jest na co popatrzeć. Widziałaś sesję na kanapie? Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Już nie źlij się - najwyżej z szyszki świerkowej zrobi sie sosnowa :cool3: Ponoć kochanego ciała nigdy za mało:lol: A poza tymwybiegasz to z pieskiem niedługo :loveu: Żyją jak dwa kumple - z przewodnim słowem Sylwy. Sylwa powoli odkrywa uroki zabawy - coraz częściej sama bawi sie z Argonem. A i czasami podchodzi do śpiącego Argona, powącha go i poliże. Facet budzi się i ze strachu odskakuje, bo nie przywykły do takiego objawiania uczuć przez Gremlinę. Jest wesoło - jest na co popatrzeć. Widziałaś sesję na kanapie? super!!!:evil_lol: no pewnie , ze widzialam:loveu: swietne fotki, a faflaki super wygladaja razem, miny nie z tej ziemi:lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):super!!!:evil_lol: no pewnie , ze widzialam:loveu: swietne fotki, a faflaki super wygladaja razem, miny nie z tej ziemi:lol: A co u Ciebie? Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):zle:-( ...... i dobrze:evil_lol: No nie daj sie prosić :-( Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 przyszlam sie napic za 300stronke:cool3: :evil_lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):No nie daj sie prosić :-( ok zle bo lekarze nas olali, az nie moge uwierzyc:-o dzisiaj mieli podjac decyzje czy beda operowac i mieli zadzwonic - CISZA w koncu zadzwonilam i nikt nic nie wie , dalej obiecali, ze oddzwonia - i nic ja tym zabojadom:mad: :mad: a dobrze- bo tz sie zgodzil:loveu: pod warunkiem, ze sytuacja z noga sie unormuje i bedziemy wiedziec na czy stoimy, jak finanse itp ale sie zgodzil:loveu: :loveu: nieswiadomie pomogliscie:evil_lol: , pokazywalam fotki, czytalam niektore posty pokazalam mu przyklady udanych adopcji Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):przyszlam sie napic za 300stronke:cool3: :evil_lol: :drinking: :drinking: :drinking: To już dzisiaj drugi raz- Ty to masz zdrowie :evil_lol: Dzięki - a jeszcze przyjemniej będzie świętować 3000-y post na tej stronce Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):ok zle bo lekarze nas olali, az nie moge uwierzyc:-o dzisiaj mieli podjac decyzje czy beda operowac i mieli zadzwonic - CISZA w koncu zadzwonilam i nikt nic nie wie , dalej obiecali, ze oddzwonia - i nic ja tym zabojadom:mad: :mad: a dobrze- bo tz sie zgodzil:loveu: pod warunkiem, ze sytuacja z noga sie unormuje i bedziemy wiedziec na czy stoimy, jak finanse itp ale sie zgodzil:loveu: :loveu: nieswiadomie pomogliscie:evil_lol: , pokazywalam fotki, czytalam niektore posty pokazalam mu przyklady udanych adopcji No to jak nie śpi to strzel mu piątkę ode mnie :lol: I niech sie trzyma Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='szyszka.fr'] hehehe - dzięki szyszko. 3000 się zbliża Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ale mi sie trafilo :D:D za poscika:D :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Recommended Posts