Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):a wiosna tuż tuż:evil_lol: Na tych samych falach chyba nadajemy :evil_lol: :cool3: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 i tak mam oponki, a do wiosny jeszcze trochę:p Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Na tych samych falach chyba nadajemy :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :cool3: Imbir1 napisał(a):i tak mam oponki, a do wiosny jeszcze trochę:p :roll: kochana jak tak dalej pojdzie to wiosna za miesiac bedzie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):i tak mam oponki, a do wiosny jeszcze trochę:p A ty myślisz, że to wystarczy odkręcić wentylek, a oponka zniknie?? :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ale złośiwi jesteście, od czasu do czasu człowiek musi mieć jakieś przyjemności:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):ale złośiwi jesteście, od czasu do czasu człowiek musi mieć jakieś przyjemności:cool3::evil_lol: No właśnie - od czasu do czasu, a nie codziennie:evil_lol: :crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):ale złośiwi jesteście, od czasu do czasu człowiek musi mieć jakieś przyjemności:cool3::evil_lol: do przyjemnosci powinien nalezec spacer z psem a nie czekoladka:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cały weckend uskuteczniałam spacerki z psem, teraz czas na mnie:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):cały weckend uskuteczniałam spacerki z psem, teraz czas na mnie:cool3::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jedz - niedługo Imbir będzie z Tobą wychodził na spacerki :evil_lol: :cool3: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):A jedz - niedługo Imbir będzie z Tobą wychodził na spacerki :evil_lol: :cool3: haha biedaczekkkk pomyslcie jaki pozgniatany bedzie wstawac po nocy przespanej w jednym łozku:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 kogoś tu wyobraźnia ponosi:cool3::mad: to ja mam w nocy 4 łapy na plecach:cool3: a wogóle to chodzę na basen:eviltong: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']kogoś tu wyobraźnia ponosi:cool3::mad: to ja mam w nocy 4 łapy na plecach:cool3: a wogóle to chodzę na basen:eviltong: robisz za boje?? hahahahahahahahahah Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Ewka:mad::mad::mad::mad::mad::mad: zaczyna sie robic niebezpiecznie:scared: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):robisz za boje?? hahahahahahahahahah Hahahahaha :shake: Przepraszam, ale teraz ja parsknąłem. Cały czas wywala mnie z netu Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 oplułeś sobie monitor?:p już wiesz jak to jest?:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Wpadam do domu i pierwsze co robie to lece do kompa zobaczyc co nowego slychac, a tu: Imbir1 napisał(a): Ptasie mleczko Imbir1 napisał(a): ptasiego mleczka:cool3: Danusia12 napisał(a): ptasie mleczko? AgaiTheta napisał(a): ptasiego mleczka :evil_lol: AgaiTheta napisał(a): babeczkę lub jabłecznik, ewentualnie serniczek :loveu: Danusia12 napisał(a):Babeczkę ?? będzie serniczek. I czekolada z orzechami Agniest napisał(a): wszelkie słodkości - czekoladę :cool3: Danusia12 napisał(a): czekolada :evil_lol: Asior napisał(a): ptasie mleczko :roll: to niebieskie wedlowskie -smietankowe :loveu: Imbir1 napisał(a): ptasie mleczko i pyszną gorzką czekoladkę z wiśniami:p Imbir1 napisał(a): może ptasie mleczko? Asior napisał(a):mleczko :) Danusia12 napisał(a):Czekoladę :evil_lol: z wisienkami :diabloti: Imbir1 napisał(a): czekoladka gorzka z wisienkami od nestle, Danusia12 napisał(a): czekoladką Imbir1 napisał(a): czekoladą evaxon napisał(a): czekoladka:evil_lol: :angryy: ide zjesc porzadny KAWAL czekolady :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Smacznego Szyszko :evil_lol: Cześć - gdzieś Ty była!!:mad: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cześć szyszka:multi: widze, że robimy zmianę:evil_lol: dobrych snów wszystkim:lol:, ja na dziś odpadam:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 oj nie bij!:shake: stesknilam sie za Wami, a ty z kijem witasz wczoraj jeszcze zagladalam ,ale juz wszyscy spali Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć szyszka:multi: widze, że robimy zmianę:evil_lol: dobrych snów wszystkim:lol:, ja na dziś odpadam:cool3: Dobranoc ;) Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć szyszka:multi: widze, że robimy zmianę:evil_lol: dobrych snów wszystkim:lol:, ja na dziś odpadam no tak piwko czekolada..... a teraz odpadasz?:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ucaluj Imbirka ode mnie niech sie biedaczek trzyma Quote
Recommended Posts