Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):To koło kościoła nie przechodź - tam teraz pewnie duża kałuża:eviltong: phiii coooty sucho jak pieprz :evil_lol: a o kościele to TY mi nawet nie wspominaj...:angryy: wkur...ł mnie tak ksiądz że chyba zrobię mu krzywde :mad: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a):phiii coooty sucho jak pieprz :evil_lol: a o kościele to TY mi nawet nie wspominaj...:angryy: wkur...ł mnie tak ksiądz że chyba zrobię mu krzywde :mad: Przeleć się, to sie uspokoisz :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a): mina jak u gremlina:evil_lol: :loveu: W domowym slangu, to Sylwa jest gremliną-terrorystką:razz: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):W domowym slangu, to Sylwa jest gremliną-terrorystką:razz: wiedzialam wiedzialam ze cos z gremlinkiem jest w tej galerii:evil_lol: ach ta moja telepatia:cool1: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):wiedzialam wiedzialam ze cos z gremlinkiem jest w tej galerii:evil_lol: ach ta moja telepatia:cool1: :evil_lol: No, następna z kobiecą intuicją :cool1: Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):No, następna z kobiecą intuicją :cool1: Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już Ty sie tak nie śmiej - jak w weekend trzy ciotki siadły mi na gardło..... to duszno sie zrobiło. I TO W MOIM POKOIKU, kurcze:shake: :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Już Ty sie tak nie śmiej - jak w weekend trzy ciotki siadły mi na gardło..... to duszno sie zrobiło. I TO W MOIM POKOIKU, kurcze:shake: :diabloti: biedaczek:shake: :shake: :shake: ciocia ewa cie obroni nastepnym razem:evil_lol: i przegonie cioteczki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):biedaczek:shake: :shake: :shake: ciocia ewa cie obroni nastepnym razem:evil_lol: i przegonie cioteczki:evil_lol: Taaaaaa..... przodami osłoni.....pewnie:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Taaaaaa..... przodami osłoni.....pewnie:diabloti: hahaha oooo moje przody sporo moga oslonic:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a):zbok!!!!:roll: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :hmmmm::niewiem:czemu płacze? Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):No ale dobrze chyba streściłem?? Sama kwintesensja :evil_lol: :diabloti: mam pewne zastrzeżenia:cool3:, bo ja nie wiem kto zaczyna:cool3::evil_lol: Asior napisał(a):TYYY nie gadaj :crazyeye: a w kim??????:cool3: :mad: widzisz, Asiorka też ma zastrzeżenia:evil_lol: Asiorku musimy się razem trzmać:lol: Danusia12 napisał(a):Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared: no i kto zaczyna, od samego rana czytam o misiach:cool3: a później jest na mnie:evil_lol: Widzę, że Ewcia tutaj dotarła, jak przeczyta wszystkie posty to może będzie wkońcu w temacie:p:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a): Widzę, że Ewcia tutaj dotarła, jak przeczyta wszystkie posty to może będzie wkońcu w temacie:p:evil_lol: haha a moze jest jakas skrócona wersja??:lol: Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a): widzisz, Asiorka też ma zastrzeżenia:evil_lol: Asiorku musimy się razem trzmać:lol: noo bo nas tu stłamszą :roll: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):haha a moze jest jakas skrócona wersja??:lol: Ja już raz skracałem :mad: :mad: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior napisał(a):noo bo nas tu stłamszą :roll: Jaaaa? WAS? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Ja już raz skracałem :mad: :mad: haha cholera to musze tego poszukac:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 mam już dziś dość, w pracy kocioł, Imbir żyga, wrrrrrr:angryy: otworzyłam sobie piffko napije się ktoś ze mną? mam jeszcze ptasie mleczko (dla wszystkich wystarczy, bo Imbir ma głodówkę), a i kupiłam pyszną gorzką czekoladkę z wiśniami:p Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Jaaaa? WAS? :crazyeye: nieee tyyy inni :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):mam już dziś dość, w pracy kocioł, Imbir żyga, wrrrrrr:angryy: otworzyłam sobie piffko napije się ktoś ze mną? mam jeszcze ptasie mleczko (dla wszystkich wystarczy, bo Imbir ma głodówkę), a i kupiłam pyszną gorzką czekoladkę z wiśniami:p Mi starczy tylko pifko :loveu: Ja nie uskuteczniam mieszanek wybuchowych. Resztę zostaw na poranną kawkę :p Quote
Recommended Posts