apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']ma się jędrne, to jest i czym się chwalić :diabloti: Nie wiem przez te gacie trudno mi ocenic.....załóz stringi i dopiero prezentuj:diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To napisz do Administracji :roflt::roflt::roflt::roflt: ................. :obrazic:.............................................................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']U ciebie nic "ot tak tylko" się nie dzieje ....juz ja Cię troszkę znam spirytusiku:diabloti: Ja? Ja nie.....ja się stydzę jaki spirytusiku? :crazyeye:....nie zażywam jego :shake::eviltong: w chodzeniu jeNdzo jedna :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Jaki znowu dowciapny - przecież tam trzeba składać problemy, a oni wszystko rozpatrzą :diabloti:....no i odpowiedzą.....kiedyś :diabloti:Buhahahahahahhaha:evil_lol: jesteś uszczypliwy:roll: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:doczytałam cholera mnie bierze z tym czasem na dogo :angryy::angryy::angryy: To napisz do Administracji :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty to od razu kawa na ławę :eviltong:.....a gdzie gra wstępna? :razz: :diabloti:Gra wstępna trwa już od trzech dni....to nawet dla mnie zaaadługo:evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']ale dokładnie wiesz do kogo ;)Ale faktu to nie zmienia......ehhhh te facety nic tylko podszczypują:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Ojjjj nie machaj tak tymi kijami bo jeszcze se grabki połamiesz:evil_lol::loveu: No mnie też fatalnie się czyta....ale to jak zwykle wina Menrzusia...goni z przodu specjalnie co by się posladkami pochwalic:diabloti: ma się jędrne, to jest i czym się chwalić :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']A cós ty dzisiaj TAKI DOWCIAPNY:evil_lol::razz: Jaki znowu dowciapny - przecież tam trzeba składać problemy, a oni wszystko rozpatrzą :diabloti:....no i odpowiedzą.....kiedyś :diabloti: Quote
halbina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Hehehehe.....mocne :evil_lol:.......:thumbs: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Alicja napisał(a):................. :obrazic:.............................................................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol:.....jakoś mało rozmowna ostatnio tam jesteś :shake: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Poważnie? :crazyeye: To już trzy dni? :crazyeye::crazyeye:......chorerka. Chyba na platonizm mnie rzuciło :crazyeye:....boszszsz :evil_lol: Buhahahaha...no już 3 dni.....nic tylko mi się wypinasz i prężysz.....ehhhh.......nic tylko patrzać nie dotykac:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Nie wiem przez te gacie trudno mi ocenic.....załóz stringi i dopiero prezentuj:diabloti: Ty to od razu kawa na ławę :eviltong:.....a gdzie gra wstępna? :razz: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Buhahahaha...no już 3 dni.....nic tylko mi się wypinasz i prężysz.....ehhhh.......nic tylko patrzać nie dotykac:evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Buhahahahahahhaha:evil_lol: jesteś uszczypliwy:roll: ale dokładnie wiesz do kogo ;) Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Bila']:bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Witaj Bilunia!:multi::loveu: Widzę że sie ze mną zgadzasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oooo i nowy avatarek.....super:multi::loveu: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt::grins::grins::grins: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak jest za co, to czemu nie :evil_lol: No jak za co...za poope:roll: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='halbina'] Cos w tym jest......chociaż największym problemem dogomanii nie są modki, ale niestety "ci na wysokościach". Tak przynajmniej uważam. Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Gra wstępna trwa już od trzech dni....to nawet dla mnie zaaadługo:evil_lol: Poważnie? :crazyeye: To już trzy dni? :crazyeye::crazyeye:......chorerka. Chyba na platonizm mnie rzuciło :crazyeye:....boszszsz :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']No baaaaaaa :p.....wszystko byś chciała dotykać :eviltong:....pffffffffffff :diabloti:No a jak?....Przeca nie na oko:roll: Na oko to chłop w szpitalu umarł:roll: Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Nie wiem przez te gacie trudno mi ocenic.....załóz stringi i dopiero prezentuj:diabloti: :bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Poddaję się :chaos: Już:crazyeye:...ehh no co zrobić:niewiem:....chyba coraz lepsza jestem w te klocki:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Ale faktu to nie zmienia......ehhhh te facety nic tylko podszczypują:diabloti: Jak jest za co, to czemu nie :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']I Ty Brutusie? :crazyeye: :placz::placz::placz: "Życie!!!":diabloti: Quote
Recommended Posts