Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a):Rany boskie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, taka godzina, a cioteczki już na posterunku. Iv, rozwaliłaś mnie ta godziną:-o:evil_lol: Cioteczka Tomcugowa, a foty zrobiłaś:cool3::cool3:. Izunia troszku później wstała, ale pewnie musiała, ale no 6 rano:evil_lol::evil_lol: to Menrzuś mi kazał wcześniej przychodzić :placz: to przyszłam, a on mnie olał :placz: :placz: :placz: :roll: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']To ty nie wiesz, że nie ważne jak się zaczyna ale jak się kończy:diabloti: Doberek:loveu::multi: Iv.......dobrze się czujesz?:roll: Cześć :loveu: Dobrze, a co? :roll: przyszłam od rana pogwiazdorzyć :eviltong: zazdraszczasz? :p :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Izunia :loveu: ach :roll: bo ja się tak trudzę i robię szaliczek, a że ze mnie kiepska dziergarka to pomału mi idzie :shake: dobrze, że czapeczkę już zmachałam :evil_lol: no chyba to można nazwać czapeczką :roll: co mi wyszło :siara: :oops: Oby.......bo się moze okazać że się to z czymś pomyli:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Menrzuś! Kurna! Zaloguj się jeszcze raz, bo tego się czytać nie da!!! :angryy: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']No no no...się wyrabiasz nie ma totamto:evil_lol: Strasznie.......................ale przynajmniej samokrytyczna:diabloti: No maaaaaasz :p Ty też różowy szaliczek robisz? :crazyeye: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']Cześć :loveu: Dobrze, a co? :roll: przyszłam od rana pogwiazdorzyć :eviltong: zazdraszczasz? :p :diabloti:O tej porze to chyba postraszyć Nie zazdraszczam...bo ja jestem jedyna najwspanialsza Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale nie w środku nocy :crazyeye: Witanko :multi::loveu: :crazyeye: jaki środek nocy :roll: to już 6 godzina była, piękny czas na rozpoczęcie dnia :eviltong: Cześć :loveu: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Kurna! Zaloguj się jeszcze raz, bo tego się czytać nie da!!! :angryy: A ta znowu narzeka...na łatwiznę by chciała iść...weź się przyłóż do czytania i bedzie oki:diabloti: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']O tej porze to chyba postraszyć Nie zazdraszczam...bo ja jestem jedyna najwspanialsza :roll: wiedziałam, że ktoś mi zepsuje ten piękny dzień :roll: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Noooo....muszem zalepić bo by juz nie opadała Aaaa daj juz spokój z tym baletem...opatrzył mi się juz:roll:....może teraz kankana:razz::diabloti: No wiesz? Bym się rozerwał tu i tam :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']A ta znowu narzeka...na łatwiznę by chciała iść...weź się przyłóż do czytania i bedzie oki:diabloti: No weź nie pierdziel mi tu, że Ci się dobrze czyta! :razz: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Menrzuś napisał(a):Zaraz tam wstała - wyskoczyła na nocny siq i kliknęła.....spryciara :diabloti: I zaraz potem wskoczyła znowu do wyrka :p Czeeeeeee Bilaaaaa :multi::loveu: Twoje jasnowidztwo może sprawdza się w stosunku do Jabłkowej :roll: ale co do mnie to nic z tego :eviltong: jak zwykle - pudło :eviltong: :cool3: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale za to jak dotknięta :razz:.....prawie że miźnięta :p ...a jak cUś odpadnie? :crazyeye:.......:shake:No własnie...ledwo....liczyłam na więcej:roll: Przyszyjemy;)...Iv jest szpecem w tej dziedzinie:evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']Twoje jasnowidztwo może sprawdza się w stosunku do Jabłkowej :roll: ale co do mnie to nic z tego :eviltong: jak zwykle - pudło :eviltong: :cool3: Chciałaś powiedzieć że niby ja taka przewidywalna jestem Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 menrzuś napisał(a)::roflt::roflt: Ta jest psze pani :p .................... No!..................... Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Selket napisał(a):Dzień dobry:loveu::loveu::loveu::loveu: a co Ty tak rano w necie buszujesz?:crazyeye: ;) Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']:roflt::roflt: Ta jest psze Pani :p Iza Domina Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'] Chciałaś powiedzieć że niby ja taka przewidywalna jestem :niewiem: no niestety :roll: ostatnio jak tu czytałam to ciągle było, że Manrzuś wszystko przejasnowidział u Ciebie :roll: a Ty mu przytakiwałaś, że się nie pomylał :p Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Iza Domina .,..............:eviltong:................... Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']NIE! Zalewam się łazami...poczułam się bowiem dotknięta:roll: Eeeeeee tam....zeszyje się....dawaj Ale za to jak dotknięta :razz:.....prawie że miźnięta :p ...a jak cUś odpadnie? :crazyeye:.......:shake: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']No własnie...ledwo....liczyłam na więcej:roll: Przyszyjemy;)...Iv jest szpecem w tej dziedzinie:evil_lol: :crazyeye: ja nie umiem szyć :mdleje: no może poza guzikiem :roll: chyba, że mu przydrutuję wełną :p :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iv_ napisał(a):to Menrzuś mi kazał wcześniej przychodzić :placz: to przyszłam, a on mnie olał :placz: :placz: :placz: :roll: Nic nie kazał :eviltong:......i do tego nie wśrodku nocy :p Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']:niewiem: no niestety :roll: ostatnio jak tu czytałam to ciągle było, że Manrzuś wszystko przejasnowidział u Ciebie :roll: a Ty mu przytakiwałaś, że się nie pomylał :p No a co ja poradzę ze to jego jasnowidztwo to na podgladactwie się opiera:roll: .,..............:eviltong:................... No no języczkiem mnie tu straszy:evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: ja nie umiem szyć :mdleje: no może poza guzikiem :roll: chyba, że mu przydrutuję wełną :p :evil_lol:Buhahahahahahahahahahahaha zabrzmiało bosko:evil_lol: Albo domalujesz:roll: tyż bedzie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Menrzuś! Kurna! Zaloguj się jeszcze raz, bo tego się czytać nie da!!! :angryy: :roflt::roflt: Ta jest psze Pani :p Quote
Recommended Posts