Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Widziałam orła cień..do góry wzbił się niczym wiatr...niebo to jego.... Dobry wieczorek:loveu: Tęskiniłeś:diabloti: HALBINKA....dowcip doskonały:loveu: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......bo TZ przyjdzie :evil_lol: Bryyyyyyyyyyyyyy :loveu:.....jak chorerka :multi: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......bo TZ przyjdzie :evil_lol: Bryyyyyyyyyyyyyy :loveu:.....jak chorerka :multi: Czyj? Twój?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo mój juz dawno chrapie.....otem ino się obudzi....miauknie czemu mnie jeszcze nie ma i pójdzie dalej w kimono:evil_lol: Jutro wychodzę 5.50 wracam około 11:razz::razz: ....... zaszlabanuje dogo :mad:Obiecuję ze jutro będę mało mowić:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja']Jutro wychodzę 5.50 wracam około 11:razz::razz: ....... zaszlabanuje dogo :mad: Czy chcesz coś przez to powiedzieć? :razz::razz: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To dlatego mówię ciiiii, żeby z szybko nie przyszedł :evil_lol: Taaaaa......obiecanki-cacanki. Ala i tak nie uwierzy :diabloti:Eeeee jego to nawet jakby wynosili to by nie obudzili:evil_lol: No jak nie...uwierzy....Ona mnie zna- wie że ja prawdomówne dziewcze:roll: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']A to możesz troche jeszcze popiać :evil_lol: Daj spokój.....Ala pewnie śmiga teraz do kibelka - ze śmiechu oczywiście :diabloti: A co ja kogut?:crazyeye: :evil_lol: Nie rozumiem.....:roll: i jeszcze mi tu insynuuje ze kłamczucha jestem.....normalnie nie wytrzymie:mad: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Czyj? Twój?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo mój juz dawno chrapie.....otem ino się obudzi....miauknie czemu mnie jeszcze nie ma i pójdzie dalej w kimono:evil_lol: Obiecuję ze jutro będę mało mowić:evil_lol::diabloti: To dlatego mówię ciiiii, żeby z szybko nie przyszedł :evil_lol: Taaaaa......obiecanki-cacanki. Ala i tak nie uwierzy :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']boszszsz...........:mdleje: Przecież to Ala pobiegła....oooooo - nawet jej oczko zgasło :diabloti: No co...nie prawdę powiedziałam.....przeca kury nie pieją:roll: No pewno po papier:evil_lol: Iv_ A ty co tak dziób w ciup masz co?:razz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Eeeee jego to nawet jakby wynosili to by nie obudzili:evil_lol: No jak nie...uwierzy....Ona mnie zna- wie że ja prawdomówne dziewcze:roll: A to możesz troche jeszcze popiać :evil_lol: Daj spokój.....Ala pewnie śmiga teraz do kibelka - ze śmiechu oczywiście :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='halbina']bo ja mam charakter tego dzieciaka... a co do modów... Buhahahahahahahaha HAlbina!!!!!:roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']A co ja kogut?:crazyeye: :evil_lol: Nie rozumiem.....:roll: i jeszcze mi tu insynuuje ze kłamczucha jestem.....normalnie nie wytrzymie:mad: boszszsz...........:mdleje: Przecież to Ala pobiegła....oooooo - nawet jej oczko zgasło :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']"Pieją kury, pieją - nie mają koguta" lalalalllaaaallalal :diabloti: Nooooooo.....mozliwe :evil_lol: O mojego koguta to ty się nie martw...pieje jak trzeba:diabloti: Ehhh to trzeba dziewczynie ułatwić sprawę co tak będzie w kólko łazić po ten papier. Ja proponuję powiesić na stałe:diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Czy chcesz coś przez to powiedzieć? :razz::razz: zrobie szlabanek na pisanie ....bo ja potem nie nadążam z odczytywaniem tych postów :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_'] Ooooooo.....dziergareczka :evil_lol:.....witankooooo :multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 halbina napisał(a):bo ja mam charakter tego dzieciaka... a co do modów... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halbina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja bym tego dzieciaka pogonił :evil_lol: Czyżbym widział, że znowu masz problema z podpisem? :diabloti: bo ja mam charakter tego dzieciaka... a co do modów... Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']No co...nie prawdę powiedziałam.....przeca kury nie pieją:roll: No pewno po papier:evil_lol: "Pieją kury, pieją - nie mają koguta" lalalalllaaaallalal :diabloti: Nooooooo.....mozliwe :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']A czy ja cUś mówię? :razz:...tak mi się zanuciło tylko :evil_lol: A ulżyj dziewczynie :diabloti: U ciebie nic "ot tak tylko" się nie dzieje ....juz ja Cię troszkę znam spirytusiku:diabloti: Ja? Ja nie.....ja się stydzę Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']I dobrze....bo jeszcze byś czegoś się doczytała :evil_lol: :mad::mad::mad:doczytałam cholera mnie bierze z tym czasem na dogo :angryy::angryy::angryy: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 halbina napisał(a):bo ja mam charakter tego dzieciaka... a co do modów... Hehehehe.....mocne :evil_lol:.......:thumbs: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:doczytałam cholera mnie bierze z tym czasem na dogo :angryy::angryy::angryy:Ojjjj nie machaj tak tymi kijami bo jeszcze se grabki połamiesz:evil_lol::loveu: No mnie też fatalnie się czyta....ale to jak zwykle wina Menrzusia...goni z przodu specjalnie co by się posladkami pochwalic:diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']jaki spirytusiku? :crazyeye:....nie zażywam jego :shake::eviltong: w chodzeniu jeNdzo jedna :evil_lol:Nie zażywasz ale podobnie jak on wszystkim kręcisz:evil_lol: No to wyrażaj sie jasno:roll::eviltong: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To napisz do Administracji :roflt::roflt::roflt::roflt:A cós ty dzisiaj TAKI DOWCIAPNY:evil_lol::razz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']O mojego koguta to ty się nie martw...pieje jak trzeba:diabloti: Ehhh to trzeba dziewczynie ułatwić sprawę co tak będzie w kólko łazić po ten papier. Ja proponuję powiesić na stałe:diabloti: A czy ja cUś mówię? :razz:...tak mi się zanuciło tylko :evil_lol: A ulżyj dziewczynie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja'] zrobie szlabanek na pisanie ....bo ja potem nie nadążam z odczytywaniem tych postów :placz::placz::placz: I dobrze....bo jeszcze byś czegoś się doczytała :evil_lol: Quote
Recommended Posts