Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Buhahahaha...no już 3 dni.....nic tylko mi się wypinasz i prężysz.....ehhhh.......nic tylko patrzać nie dotykac:evil_lol: No baaaaaaa :p.....wszystko byś chciała dotykać :eviltong:....pffffffffffff :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie dam rady :placz::placz: No nie rycz:roll:....dobra ide spać.....poczekam aż się zregnerujesz:diabloti: Paaaaa kochani :loveu::hand: Czas na mnie ... Posiedziała bym jeszcze ale dochodzi mnie jakieś miauczenie:cool1::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']No jak za co...za poope:roll: Poddaję się :chaos: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Zarejestruję sie pod innym nickiem - zobaczysz :eviltong: NIE STRASZ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A poza tym nie zrobił bys mi tego:roll: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper: I Ty Brutusie? :crazyeye: :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Już:crazyeye:...ehh no co zrobić:niewiem:....chyba coraz lepsza jestem w te klocki:diabloti: Nie dam rady :placz::placz: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To ja się zaloguję na kocim forum :p Dooooobrej :loveu:........jeNdzo :eviltong: Bądź pewnien że podążę za tobą:diabloti: Dobrej:loveu:..........ahhhh te czułości:diabloti::loveu: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Zamknę ten cały bajzel i zatęsknisz sie wtedy :eviltong:........o!!!! Ty też! Zobaczymy kogo wcześniej przyciśnie:diabloti: Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Menrzuś napisał(a):I Ty Brutusie? :crazyeye: :placz::placz::placz: No ale czemu tak wyjesz?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']"Życie!!!":diabloti: Zarejestruję sie pod innym nickiem - zobaczysz :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a):No ale czemu tak wyjesz?:evil_lol: Bo obskoczyły mnie i łoją mnie z każdej stroooooonyyyyyyyy :placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: I Ty też?............. :placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']No nie rycz:roll:....dobra ide spać.....poczekam aż się zregnerujesz:diabloti: Paaaaa kochani :loveu::hand: Czas na mnie ... Posiedziała bym jeszcze ale dochodzi mnie jakieś miauczenie:cool1::evil_lol: To ja się zaloguję na kocim forum :p Dooooobrej :loveu:........jeNdzo :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']NIE STRASZ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A poza tym nie zrobił bys mi tego:roll: Zamknę ten cały bajzel i zatęsknisz sie wtedy :eviltong:........o!!!! Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Menrzuś napisał(a):Bo obskoczyły mnie i łoją mnie z każdej stroooooonyyyyyyyy :placz::placz: No już:calus::calus::buzi::glaszcze: nie szlochaj. Dobrej nocki Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Menrzuś napisał(a):To ja się zaloguję na kocim forum :p No ale po co?:crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a):No już:calus::calus::buzi::glaszcze: nie szlochaj. Dobrej nocki Czymnij się Biluś.......słodkich snów :calus: Ja też idę powoli Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Bądź pewnien że podążę za tobą:diabloti: Dobrej:loveu:..........ahhhh te czułości:diabloti::loveu: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: :evil_lol: Wiedziałem, że docenisz to :evil_lol: Comokasyyyyyy :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a):No ale po co?:crazyeye: :evil_lol: Sama widzisz jak mnie tu traktują :placz:.....człowiek sie stara.....i doopa :shake: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Ty też! Zobaczymy kogo wcześniej przyciśnie:diabloti: OK.... :roll: idę na koty :p Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dobrej Wsiem - czas na mnie :hand::loveu: Quote
e.v.a Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 to ja przychodze a wszyscy juz uciekaja :razz::razz::razz: Quote
Iv_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dzień dobry :sg168: ponoć ktoś zgubił kota :hmmmm: a ja wchodze i paczę.............jest tutaj siedzi :multi: :kociak: Quote
Iza i Avanti Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dzień dobrt wszystkim gadułom! :loveu: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']OK.... :roll: idę na koty :p Poszedłeś?:roll: Jakby co to milczem jak zaklęta:roll: A jak nie mogem gadać to goopawki dostaję Quote
Recommended Posts