Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Nie! Nie TEN .....tamten;)

No przeciez cały czas Ci to mówię a ty nie i nie....no to masz dowód:evil_lol:

Paaaaaaaaaaaaaa:loveu:
Uuuuuuufffffffffffffffff :evil_lol:

chorerka....muszę dowód odebrać :crazyeye:

Śmigaj :diabloti:....paaaaaaaaaaaaaaa

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: ale przepiękny nowy avatarek :multi: Gacuś jest cudny :loveu: :loveu: :loveu:

Dobrze, że to nie ja napypłałam tyle jak inni :roll:
ale ja w końcu milczek jestem ,to nie ma co się dziwić :roll: :p

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz:nie bede dupy bić ....przyszłam się pożegnać :hand: ....padł mój laptop i jestem gościnnie u Qby :razz:..... u Mnie napisałam co się stało :placz:

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz::placz::placz:nie bede dupy bić ....przyszłam się pożegnać :hand: ....padł mój laptop i jestem gościnnie u Qby :razz:..... u Mnie napisałam co się stało :placz:
Czytałem....eeeeech - złośliwość rzeczy martwych każdego widać czasami dopada :shake:

Wracaj szybkoooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']To jakieś stare foty jeszcze zimowe :p

ale trawy to Ty na siebie nie zakładaj :evil_lol:
Eeee spoko...czy ja wygladam na maniaczkę ekologii:evil_lol:

Iv...czemu ssasz ziemię:roll:

Posted

[quote name='apple']Eeee spoko...czy ja wygladam na maniaczkę ekologii:evil_lol:

Iv...czemu ssasz ziemię:roll:
bo bo bo :roll: bo zobaczyłam na bazarku taaaaaaaaki piękny pierścioneczek, że aż mnie powaliło na ziemię :mdleje: i nie mogę dojść do siebie :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
bo bo bo :roll: bo zobaczyłam na bazarku taaaaaaaaki piękny pierścioneczek, że aż mnie powaliło na ziemię :mdleje: i nie mogę dojść do siebie :roll:

No taaaak....masz problema :shake:...................:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']bo bo bo :roll: bo zobaczyłam na bazarku taaaaaaaaki piękny pierścioneczek, że aż mnie powaliło na ziemię :mdleje: i nie mogę dojść do siebie :roll:
To nie mdlej ino licytuj:evil_lol:

Jakbym ja miała mdleć za każdym razem jak zobaczę coś co mi się podoba to bym z gleby nie wstawała:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A bo to ja wiem? Kobieta ponoć zmienną jest :eviltong:No niby tak.......ale chyba nie aż tak.....poza tym w zielonym mi nie do twarzy:roll:

Posted

[quote name='apple']To nie mdlej ino licytuj:evil_lol:

Jakbym ja miała mdleć za każdym razem jak zobaczę coś co mi się podoba to bym z gleby nie wstawała:evil_lol:
oj Appelka, to nie jest coś co się podoba tak zazwyczaj :roll: to jest coś o czym marzyłam od dawna i widziałam tylko oczami wyobraźni, a tu wchodze i...................jest realne to co ja wymyśliłam, dlatego jestem taka zszokowana i leżę :mdleje: :placz:

Posted

[quote name='apple']No niby tak.......ale chyba nie aż tak.....poza tym w zielonym mi nie do twarzy:roll:
CUś kręcisz - to czemu na zielono piszesz? :evil_lol:....a tak w ogóle to o ususzonej trawie myślałem :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']oj Appelka, to nie jest coś co się podoba tak zazwyczaj :roll: to jest coś o czym marzyłam od dawna i widziałam tylko oczami wyobraźni, a tu wchodze i...................jest realne to co ja wymyśliłam, dlatego jestem taka zszokowana i leżę :mdleje: :placz:Poka to cudo:razz:

Posted

Iv_ napisał(a):
oj Appelka, to nie jest coś co się podoba tak zazwyczaj :roll: to jest coś o czym marzyłam od dawna i widziałam tylko oczami wyobraźni, a tu wchodze i...................jest realne to co ja wymyśliłam, dlatego jestem taka zszokowana i leżę :mdleje: :placz:

Rany....to jak on wygląda? :crazyeye: