Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Nie! Nie TEN .....tamten;) No przeciez cały czas Ci to mówię a ty nie i nie....no to masz dowód:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaa:loveu: Uuuuuuufffffffffffffffff :evil_lol: chorerka....muszę dowód odebrać :crazyeye: Śmigaj :diabloti:....paaaaaaaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Boszszsz.....zaraz 11ta - Ala się zbliża :crazyeye:....będzie doopa zbita :placz::placz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :crazyeye: ale przepiękny nowy avatarek :multi: Gacuś jest cudny :loveu: :loveu: :loveu: Dobrze, że to nie ja napypłałam tyle jak inni :roll: ale ja w końcu milczek jestem ,to nie ma co się dziwić :roll: :p Quote
Alicja Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz:nie bede dupy bić ....przyszłam się pożegnać :hand: ....padł mój laptop i jestem gościnnie u Qby :razz:..... u Mnie napisałam co się stało :placz: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz::placz::placz:nie bede dupy bić ....przyszłam się pożegnać :hand: ....padł mój laptop i jestem gościnnie u Qby :razz:..... u Mnie napisałam co się stało :placz: Czytałem....eeeeech - złośliwość rzeczy martwych każdego widać czasami dopada :shake: Wracaj szybkoooo :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='halbina']biedna Ala... Onet.pl Pies Widzisz - tak to już jest jak się trzyma laptoka w kuchni :p Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zimowo się zrobiło:lol: :loveu::loveu::loveu: http://img403.imageshack.us/img403/6379/obraz349xt3.jpg czas rozgrzać towarzystwo:diabloti:...przyjdę za pół godzinki to tu zaraz wam zrobię Karaiby:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Zimowo się zrobiło:lol: :loveu::loveu::loveu: http://img403.imageshack.us/img403/6379/obraz349xt3.jpg czas rozgrzać towarzystwo:diabloti:...przyjdę za pół godzinki to tu zaraz wam zrobię Karaiby:evil_lol: To jakieś stare foty jeszcze zimowe :p ale trawy to Ty na siebie nie zakładaj :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 halbina napisał(a):a czemu na smyczy?...:roll: ...żeby znowu sobie oka nie uszkodził :shake: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']To jakieś stare foty jeszcze zimowe :p ale trawy to Ty na siebie nie zakładaj :evil_lol: Eeee spoko...czy ja wygladam na maniaczkę ekologii:evil_lol: Iv...czemu ssasz ziemię:roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Iv_ napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: :roll: A Ty co znowu mdlejesz? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Eeee spoko...czy ja wygladam na maniaczkę ekologii:evil_lol: Iv...czemu ssasz ziemię:roll: bo bo bo :roll: bo zobaczyłam na bazarku taaaaaaaaki piękny pierścioneczek, że aż mnie powaliło na ziemię :mdleje: i nie mogę dojść do siebie :roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Eeee spoko...czy ja wygladam na maniaczkę ekologii:evil_lol: Iv...czemu ssasz ziemię:roll: A bo to ja wiem? Kobieta ponoć zmienną jest :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Iv_ napisał(a):bo bo bo :roll: bo zobaczyłam na bazarku taaaaaaaaki piękny pierścioneczek, że aż mnie powaliło na ziemię :mdleje: i nie mogę dojść do siebie :roll: No taaaak....masz problema :shake:...................:evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Iv_']bo bo bo :roll: bo zobaczyłam na bazarku taaaaaaaaki piękny pierścioneczek, że aż mnie powaliło na ziemię :mdleje: i nie mogę dojść do siebie :roll: To nie mdlej ino licytuj:evil_lol: Jakbym ja miała mdleć za każdym razem jak zobaczę coś co mi się podoba to bym z gleby nie wstawała:evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']A bo to ja wiem? Kobieta ponoć zmienną jest :eviltong:No niby tak.......ale chyba nie aż tak.....poza tym w zielonym mi nie do twarzy:roll: Quote
Iv_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']To nie mdlej ino licytuj:evil_lol: Jakbym ja miała mdleć za każdym razem jak zobaczę coś co mi się podoba to bym z gleby nie wstawała:evil_lol: oj Appelka, to nie jest coś co się podoba tak zazwyczaj :roll: to jest coś o czym marzyłam od dawna i widziałam tylko oczami wyobraźni, a tu wchodze i...................jest realne to co ja wymyśliłam, dlatego jestem taka zszokowana i leżę :mdleje: :placz: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']No niby tak.......ale chyba nie aż tak.....poza tym w zielonym mi nie do twarzy:roll: CUś kręcisz - to czemu na zielono piszesz? :evil_lol:....a tak w ogóle to o ususzonej trawie myślałem :eviltong: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Iv_']oj Appelka, to nie jest coś co się podoba tak zazwyczaj :roll: to jest coś o czym marzyłam od dawna i widziałam tylko oczami wyobraźni, a tu wchodze i...................jest realne to co ja wymyśliłam, dlatego jestem taka zszokowana i leżę :mdleje: :placz:Poka to cudo:razz: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Iv_ napisał(a):oj Appelka, to nie jest coś co się podoba tak zazwyczaj :roll: to jest coś o czym marzyłam od dawna i widziałam tylko oczami wyobraźni, a tu wchodze i...................jest realne to co ja wymyśliłam, dlatego jestem taka zszokowana i leżę :mdleje: :placz: Rany....to jak on wygląda? :crazyeye: Quote
Recommended Posts