Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 evaxon napisał(a):to ja przychodze a wszyscy juz uciekaja :razz::razz::razz: A ja już myślałem, że w tym całym szczęściu zapomniałaś o mnie :roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Poszedłeś?:roll: Jakby co to milczem jak zaklęta:roll: A jak nie mogem gadać to goopawki dostaję To już lepiej gadaj :evil_lol: Dzieńdoberek :loveu::multi: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']To już lepiej gadaj :evil_lol: Dzieńdoberek :loveu::multi: Wiedziałam, ze nie zaryzykujesz:evil_lol: Myślałam że nas zostawiłeś i poszedłeś na te koty na prawdę:roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Iv_']Dzień dobry :sg168: ponoć ktoś zgubił kota :hmmmm: a ja wchodze i paczę.............jest tutaj siedzi :multi: :kociak: Tu nikt nie zgubił :eviltong: Czeeeee :multi::loveu: Dzień dobrt wszystkim gadułom! :loveu: To mi nie? :crazyeye:........................:placz: dobereeeeek :multi::loveu: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oooooo i widzę że moja metoda "na stringi" zadziałała....jesteś w czasie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Wiedziałam, ze nie zaryzykujesz:evil_lol: Myślałam że nas zostawiłeś i poszedłeś na te koty na prawdę:roll: Jaka domyślna się ostatnio zrobiłaś :evil_lol: No i ci ja bym tam robił z moimi bestiami? :roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Oooooo i widzę że moja metoda "na stringi" zadziałała....jesteś w czasie:evil_lol: To teraz tak to się nazywa? :evil_lol: Dałem sie po prostu dogonić :eviltong::multi: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Jaka domyślna się ostatnio zrobiłaś :evil_lol: No i ci ja bym tam robił z moimi bestiami? :roll:Uczę się pilnie:eviltong: No jak to co....coś przeciwnego do tego co robisz tutaj....budził postrach:evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']To teraz tak to się nazywa? :evil_lol: Dałem sie po prostu dogonić :eviltong::multi: Tak....chyba ja opatentuję:evil_lol: Eeeee tam, nie pitol....wydygałeś:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Uczę się pilnie:eviltong: No jak to co....coś przeciwnego do tego co robisz tutaj....budził postrach:evil_lol: Grzeczna dziewczynka :diabloti: ....i kotki pewnie by się przestraszyły :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Tak....chyba ja opatentuję:evil_lol: Eeeee tam, nie pitol....wydygałeś:diabloti: Taaaaak? Tzn Ty zakładasz, a wtedy łatwiej dogonić? :-o Przeciesz świnia ze mnie nie jest.....jeszcze się zziajasz :evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Grzeczna dziewczynka :diabloti: ....i kotki pewnie by się przestraszyły :evil_lol:No czasem:diabloti: No a poza tym....najważniejsze...co bys tam robiła jak mnie tam nie ma:razz::p Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']No czasem:diabloti: No a poza tym....najważniejsze...co bys tam robiła jak mnie tam nie ma:razz::p Taaaaaa......słusznie prawisz:diabloti: Nic bym tam nie robiła :loveu:............:roflt::roflt: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaak? Tzn Ty zakładasz, a wtedy łatwiej dogonić? :-o Przeciesz świnia ze mnie nie jest.....jeszcze się zziajasz :evil_lol:Nie:diabloti:......taka zagrywka psychologiczna:eviltong:......mężczyźni bowiem mają jakąś awersję do stringów...tzn nie chcą zakładać.....nie wiedzieć czemu:niewiem: :evil_lol::evil_lol: Nie bój żaby...na dzisiaj to ja sie w odpowiedni sprzęt wyposażyłam Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa......słusznie prawisz:diabloti: Nic bym tam nie robiła :loveu:............:roflt::roflt: Czasem mi się udaje:evil_lol: Ojjj nie czepiaj się....do Agnieszki mówiłam:eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Nie:diabloti:......taka zagrywka psychologiczna:eviltong:......mężczyźni bowiem mają jakąś awersję do stringów...tzn nie chcą zakładać.....nie wiedzieć czemu:niewiem: :evil_lol::evil_lol: Nie bój żaby...na dzisiaj to ja sie w odpowiedni sprzęt wyposażyłam ....bo się w coś tam wpija :shake:....no chorerkę się mordować :niewiem: No to można trochę pobiegać :p Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Czasem mi się udaje:evil_lol: Ojjj nie czepiaj się....do Agnieszki mówiłam:eviltong: Dokładnie :diabloti: No to se pogadajcie, a ja pobiegam po dogo :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']....bo się w coś tam wpija :shake:....no chorerkę się mordować :niewiem: No to można trochę pobiegać :p Eeeee tam...idzie sie przyzwyczaić...a potem to już same plusy:evil_lol: No to dawaj:razz: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Eeeee tam...idzie sie przyzwyczaić...a potem to już same plusy:evil_lol: No to dawaj:razz: Jakie tam znowu plusy? Tak z rana maraton? :crazyeye: Czyś Ty zgoopŁa? :evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Dokładnie :diabloti: No to se pogadajcie, a ja pobiegam po dogo :eviltong::evil_lol:No wiesz....nie boisz się.....Jeszcze Agnieszkę przekonam do tych stringów:diabloti: Ty lepiej siedź i pilnuj przebiegu dyskusji:evil_lol: Ot taka moja dobra rada:roll: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakie tam znowu plusy? Tak z rana maraton? :crazyeye: Czyś Ty zgoopŁa? :evil_lol:No jak to jakie........lekkie, przewiewne, nie odcinają się pod spodniami:razz: No co...chicłeś pobiegać to ja Cię tylko motywuje:roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']No jak to jakie........lekkie, przewiewne, nie odcinają się pod spodniami:razz: No co...chicłeś pobiegać to ja Cię tylko motywuje:roll: A zwykłe są takie ciężkie, że aż się uginasz :shake: A mi sie odcinają i się nie przejmuję :p Już lepiej nie papuguj - ja tu jestem Motywatorem :p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']No wiesz....nie boisz się.....Jeszcze Agnieszkę przekonam do tych stringów:diabloti: Ty lepiej siedź i pilnuj przebiegu dyskusji:evil_lol: Ot taka moja dobra rada:roll: Ona jest tą, co nie lubi przeciągów :p No właśnie pilnuję......ładna pogoda jest za oknem, nieprawdaż? :evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Menrzuś']A zwykłe są takie ciężkie, że aż się uginasz :shake: A mi sie odcinają i się nie przejmuję :p Już lepiej nie papuguj - ja tu jestem Motywatorem :p:evil_lol: No coś ty......tak długo Cie edukuję a ty nadal antygwałty nosisz?:crazyeye::evil_lol: Beznadziejny przypadek:shake: No dobra dobra:roll: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'] No coś ty......tak długo Cie edukuję a ty nadal antygwałty nosisz?:crazyeye::evil_lol: Beznadziejny przypadek:shake: No dobra dobra:roll: Wybacz, ale tych barchanów nie naszam :p eeeeeech :placz::placz: Quote
Recommended Posts