Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No i oczywiście witanko, dziewczynki:loveu::loveu::multi::multi:. Chłopczyka jeszcze nie witam, bo pewnie chrapie:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a):Rany boskie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, taka godzina, a cioteczki już na posterunku. Iv, rozwaliłaś mnie ta godziną:-o:evil_lol: Cioteczka Tomcugowa, a foty zrobiłaś:cool3::cool3:. Izunia troszku później wstała, ale pewnie musiała, ale no 6 rano:evil_lol::evil_lol: \ Ciotka! Ja to na nogach od 6.00 jestem! :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']No i na koniec mnie dogoniła :diabloti: Dobrej Wsiem :multi::loveu:To ty nie wiesz, że nie ważne jak się zaczyna ale jak się kończy:diabloti: Doberek:loveu::multi: Iv.......dobrze się czujesz?:roll: Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jabłuszko, Menrzuś, :multi::multi::multi:, witanko Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']\ Ciotka! Ja to na nogach od 6.00 jestem! :evil_lol: No wiesz....kazdy ma jakieś zbĄczenia:evil_lol: Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iza i Avanti napisał(a):\ Ciotka! Ja to na nogach od 6.00 jestem! :evil_lol: Hm, ja tez się zwlokłam, ale o tej godzinie, to ja kimam nad kawą:diabloti:, guziczków od kompa bym nie znalazła Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No masz a ten znowu 6 min z przodu.....Menrzusiu......wracać mi tu do odpowiedniego czasu...ale już:mad: Cześć Bilunia:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']chyba porobię szaliczek bo tu jednak wszyscy śpią :crazyeye: a tak zawsze się reklamują, że rano wstają :eviltong::cool3: Ale nie w środku nocy :crazyeye: Witanko :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Manrzusiu! Czy Ty musisz tak biec??? :razz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='tomcug']Podano do stołu. O tej porze to nawet Gacek jeszcze śpi :evil_lol: Dzień dobry:loveu::loveu::loveu::loveu: ...a o tej godzinie to już na spacerkach są wszyscy :p Witankooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Każdy facet o tym wie :p:eviltong: Brrrrrrrrrrryyyyyyyyy :multi::loveu:No coś ty........to co się tak dziwujesz:evil_lol: Nooo nareszcie się doczekałam........się wyczekalam w tej kolejce........... Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Szaliczej zrobiony??? Bo coś Cię nie widać... :shake: Cześć Wujaszku! :loveu: :loveu: I Ptasiory! Aleśta nagadali... Cześć Ciotuniu :loveu: jakoś nie mogliśmy się zsynchronizować :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a):Rany boskie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, taka godzina, a cioteczki już na posterunku. Iv, rozwaliłaś mnie ta godziną:-o:evil_lol: Cioteczka Tomcugowa, a foty zrobiłaś:cool3::cool3:. Izunia troszku później wstała, ale pewnie musiała, ale no 6 rano:evil_lol::evil_lol: Zaraz tam wstała - wyskoczyła na nocny siq i kliknęła.....spryciara :diabloti: I zaraz potem wskoczyła znowu do wyrka :p Czeeeeeee Bilaaaaa :multi::loveu: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Dzisiaj ja gwiazdorzę :B-fly::B-fly::B-fly: :evil_lol:............ Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a):No i oczywiście witanko, dziewczynki:loveu::loveu::multi::multi:. Chłopczyka jeszcze nie witam, bo pewnie chrapie:cool3: No to możesz już sobie ulżyć i wiTNąć nareszcie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']To ty nie wiesz, że nie ważne jak się zaczyna ale jak się kończy:diabloti: Doberek:loveu::multi: Iv.......dobrze się czujesz?:roll: Każdy facet o tym wie :p:eviltong: Brrrrrrrrrrryyyyyyyyy :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bila napisał(a):Jabłuszko, Menrzuś, :multi::multi::multi:, witanko A Ty już wychałturzyłaś wszystko, że tak rano już na nogach? :crazyeye: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To była tzw poranna prowokacja :diabloti: Jak Ty biedna istotka......tak szybko rano do kompka biegłaś, a ja tak Ciebie potraktowałem :shake:......"facet to świnia" lallaaalallal :evil_lol:No no no...się wyrabiasz nie ma totamto:evil_lol: Strasznie.......................ale przynajmniej samokrytyczna:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']No masz a ten znowu 6 min z przodu.....Menrzusiu......wracać mi tu do odpowiedniego czasu...ale już:mad: Cześć Bilunia:loveu: Dzisiaj ja gwiazdorzę :B-fly::B-fly::B-fly: :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']No i jak Ty traktujesz swoją klawiaturkę :shake: :cunao: Noooo....muszem zalepić bo by juz nie opadała Aaaa daj juz spokój z tym baletem...opatrzył mi się juz:roll:....może teraz kankana:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Manrzusiu! Czy Ty musisz tak biec??? :razz: Poranny jogging - trza trzymać formę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']No coś ty........to co się tak dziwujesz:evil_lol: Nooo nareszcie się doczekałam........się wyczekalam w tej kolejce........... To była tzw poranna prowokacja :diabloti: Jak Ty biedna istotka......tak szybko rano do kompka biegłaś, a ja tak Ciebie potraktowałem :shake:......"facet to świnia" lallaaalallal :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Szaliczej zrobiony??? Bo coś Cię nie widać... :shake: Cześć Wujaszku! :loveu: :loveu: I Ptasiory! Aleśta nagadali... Cześć Izunia :loveu: ach :roll: bo ja się tak trudzę i robię szaliczek, a że ze mnie kiepska dziergarka to pomału mi idzie :shake: dobrze, że czapeczkę już zmachałam :evil_lol: no chyba to można nazwać czapeczką :roll: co mi wyszło :siara: :oops: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']............ No i jak Ty traktujesz swoją klawiaturkę :shake: :cunao: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']No maaaaaasz :p Ty też różowy szaliczek robisz? :crazyeye: NIE! Zalewam się łazami...poczułam się bowiem dotknięta:roll: No wiesz? Bym się rozerwał tu i tam :shake:Eeeeeee tam....zeszyje się....dawaj Quote
Recommended Posts