Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']To Ty tak twierdzisz :grins::grins::grins: :diabloti:[/quote] A Ty musisz z kapcia w ten indyczy kuper :placz:....... eeeeech Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']:loveu: Śmigać już muszę, bo pełno roboty mnie czeka Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu:[/quote] Leć leć Orle :evil_lol: :diabloti: Miłego robotania :multi: Paaaaaa:loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']ło matko :crazyeye: być może zgadzasz się ze mną :cool1: :p[/quote] czasami tak przypadkiem bywa :razz: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']znowu bierzesz mnie na łzy :roll: a ja mam mieNtkie serce :shake: tak się nie godzi :placz: :placz: :placz:[/quote] a co ma serce do kupra? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: :mdleje: :mdleje: :chaos:[/quote] :loveu: Śmigać już muszę, bo pełno roboty mnie czeka Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaa.....najpierw mnie oskubałaś, laczem kuper obiłaś - a teraz Orle :diabloti: Czymnij się ciepło ............ paaaaaaaaaa:loveu: [SIZE=1]Dzisiaj to już napewno Ala nocnik przytarga :placz:......................:evil_lol:[/SIZE][/quote] :shiny::grin::lol!: :shiny::grin::lol!: :shiny::grin::lol!: :shiny::grin::lol!: :shiny::grin::lol!: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']Leć leć Orle :evil_lol: :diabloti: Miłego robotania :multi: Paaaaaa:loveu: :loveu:[/quote] Taaaaa.....najpierw mnie oskubałaś, laczem kuper obiłaś - a teraz Orle :diabloti: Czymnij się ciepło ............ paaaaaaaaaa:loveu: [SIZE=1]Dzisiaj to już napewno Ala nocnik przytarga :placz:......................:evil_lol:[/SIZE] Quote
Edi100 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wybaczcie mo offa, ale tak bardzo chce wstać [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zmasarkowany-przez-sadyste-szkielet-juz-w-klinice-prosi-o-grosze-sam-wstal-130200/[/URL] Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty już wychałturzyłaś wszystko, że tak rano już na nogach? :crazyeye:[/quote] No kończę szybciutko, bo po poludniu letę to zanieść:cool3: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Menrzusiu, właśnie Cia namalowałam :p oooooooo proszę [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/k060.gif[/IMG] :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Bila']No kończę szybciutko, bo po poludniu letę to zanieść:cool3:[/quote] :shake: aleś sie ochałturzyła :shake: ale przynajmniej będziesz miała kasę na czapeczkę i inne bazarkowe zakupki :cool3: :evil_lol: Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']:shake: aleś sie ochałturzyła :shake: ale przynajmniej będziesz miała kasę na czapeczkę i inne bazarkowe zakupki :cool3: :evil_lol:[/quote] Nachałturzyłam się do ... (nie ma tu tej ikonki niestety:placz:, na gg jest).Ale na pieniądze, znając jedną i drugą instytucję to poczekam:roll:, ale na czerwony saganik to coś wyskrobię:cool3: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Bila']Nachałturzyłam się do ... (nie ma tu tej ikonki niestety:placz:, na gg jest).Ale na pieniądze, znając jedną i drugą instytucję to poczekam:roll:, ale na czerwony saganik to coś wyskrobię:cool3:[/quote] Najważniejsze, że kiedyś będą ;) a cel zawsze się jakiś znajdzie, żeby je zagospodarować :cool1: :razz: No saganek już jest :oops: i czeka teraz na zrobienie szaliczka, żeby mogły powędrować na bazarek w lutym;) (chyba:roll:) Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :niewiem: po to są chyba fora, żeby gadać :diabloti: Quote
Selket Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :chaos::chaos::chaos::chaos: Zostawić Was na chwilę i już nagadane:chaos::chaos::chaos: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake::shake::shake:powariowali ...... nie nadrabiam :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpią się, męczą, ciągną... Jest! Weszły! Spoceni siedzą na podłodze, dziecko mówi: -Ale założyliśmy buciki odwrotnie... Pani patrzy, faktycznie. To je ściągają, mordują się, sapią. Uuuf, zeszły. Wciągają je znowu, sapią, ciągną, nie chcą wejść... Uuuf. weszły. Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi: -Ale to nie moje buciki... Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy, odczekała i znów szarpie się z butami... Zeszły. Na to dziecko: - To buciki mojego brata i mama kazała mi je nosić... Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż przestaną się trząść, przełknęła ślinę i znów pomaga wciągać buty. Tarmoszą się, wciągają, silą się... Weszły. -No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie są twoje rękawiczki? -Mam schowane w bucikach... Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widziałam orła cień..do góry wzbił się niczym wiatr...niebo to jego....[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG] Dobry wieczorek:loveu: Tęskiniłeś:diabloti: HALBINKA....dowcip doskonały:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake::shake::shake:powariowali ......[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]nie nadrabiam :angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zdecydowanie dobrze robisz :evil_lol: Witanko wieczorne :multi: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jutro wychodzę 5.50 wracam około 11:razz::razz: ....... zaszlabanuje dogo :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Selket']:chaos::chaos::chaos::chaos: Zostawić Was na chwilę i już nagadane:chaos::chaos::chaos:[/quote] Ładna mi chwilka :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']Menrzusiu, właśnie Cia namalowałam :p oooooooo proszę [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/k060.gif[/IMG] :diabloti:[/quote] Eeeee tam - to jakiś ufoludek :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='halbina']Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpią się, męczą, ciągną... Jest! Weszły! Spoceni siedzą na podłodze, dziecko mówi: -Ale założyliśmy buciki odwrotnie... Pani patrzy, faktycznie. To je ściągają, mordują się, sapią. Uuuf, zeszły. Wciągają je znowu, sapią, ciągną, nie chcą wejść... Uuuf. weszły. Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi: -Ale to nie moje buciki... Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy, odczekała i znów szarpie się z butami... Zeszły. Na to dziecko: - To buciki mojego brata i mama kazała mi je nosić... Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż przestaną się trząść, przełknęła ślinę i znów pomaga wciągać buty. Tarmoszą się, wciągają, silą się... Weszły. -No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie są twoje rękawiczki? -Mam schowane w bucikach...[/quote] Ja bym tego dzieciaka pogonił :evil_lol: Czyżbym widział, że znowu masz problema z podpisem? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']wieczór :loveu:[/quote] Wieczoreeeeeek :multi::loveu: Quote
Recommended Posts