Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']:diabloti::diabloti:
miałas gonić, a nie uciekać :evil_lol:No przecież gonie jak mogę...przebieram nożkami co sił....tylko ten króliczek chyba jakimś extra wozem jedzie:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaa.....przebierasz nóżkami, ale doopalon na krześle :diabloti:

Aaaaa tam extra :pNo a jak mam klikac na stojaco:crazyeye:

pewno siakaś Toyotka:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']biegać na stojąco :evil_lol:

Renault jakis tam Jak to...przecież się spocę:roll:
A wiesz że to była moja pierwsza myśl....ale tak jakoś pomyślałam że jestes chyba bardziej praktyczny:eviltong:

jaki jaki model?:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zdecydowanie :eviltong:

Duża Meganka.....ale nie mam typowo męskiego zbączenia na punkcie samochodu. Jest dla mnie tak jak np widelec - potrzebny, ale nie niezbędny do życia.No coś ty...bym musiała znowu się moczyć:roll:

Duża znaczy kombi?.........I co zadowolony jesteś bo ja teraz rozpatruję zakup meganki....ino te francuskie części takie drogie:shake:

Oooo to bys się z moim TZ -tem nie dogadał......on KOCHA samochody:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No przecież gonie jak mogę...przebieram nożkami co sił....tylko ten króliczek chyba jakimś extra wozem jedzie:evil_lol:
Taaaaa.....przebierasz nóżkami, ale doopalon na krześle :diabloti:

Aaaaa tam extra :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież już Ala nawet się nie moczy :evil_lol:

A taki duży dieselek......nowy, więc nie martwimy się o części.....zresztą pez przesady - a w szwabskie nie wsiądę :shake:

Też kocham je.......ale bez perwersji :evil_lol:Jak nie jak tak:evil_lol:

Noo tu tu byście się zgodzili...MOJ tylko diesle uznaje:evil_lol:....inne nie maja racji bytu:evil_lol:
No my chcemy coś z 2000 roku na nowy niestety ale nie styknie.....za to MÓj to tylko volkswagena uznaje. A te france taaakie drogie:cool1:.......Powariował pod tym wzgledem a na coś innego go przeciągnąć to się trzeba urobić......wciąż nad tym pracuję:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Jak nie jak tak:evil_lol:

Noo tu tu byście się zgodzili...MOJ tylko diesle uznaje:evil_lol:....inne nie maja racji bytu:evil_lol:
No my chcemy coś z 2000 roku na nowy niestety ale nie styknie.....za to MÓj to tylko volkswagena uznaje. A te france taaakie drogie:cool1:.......Powariował pod tym wzgledem a na coś innego go przeciągnąć to się trzeba urobić......wciąż nad tym pracuję:evil_lol:
Aaaaa tam....tylko troszeczkę :evil_lol:

Każdy ma swoje preferencje. Tylko dla mnie używanie samochodu w tym kraju to tylko jakas tam konieczność, ale żadna przyjemność. Eeeeeech.....jak se wspomnę :roll:

Posted

[quote name='apple']Jak to...przecież się spocę:roll:
A wiesz że to była moja pierwsza myśl....ale tak jakoś pomyślałam że jestes chyba bardziej praktyczny:eviltong:

jaki jaki model?:razz:
Zdecydowanie :eviltong:

Duża Meganka.....ale nie mam typowo męskiego zbączenia na punkcie samochodu. Jest dla mnie tak jak np widelec - potrzebny, ale nie niezbędny do życia.

Posted

[quote name='apple']No coś ty...bym musiała znowu się moczyć:roll:

Duża znaczy kombi?.........I co zadowolony jesteś bo ja teraz rozpatruję zakup meganki....ino te francuskie części takie drogie:shake:

Oooo to bys się z moim TZ -tem nie dogadał......on KOCHA samochody:evil_lol:
Przecież już Ala nawet się nie moczy :evil_lol:

A taki duży dieselek......nowy, więc nie martwimy się o części.....zresztą pez przesady - a w szwabskie nie wsiądę :shake:

Też kocham je.......ale bez perwersji :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaa tam....tylko troszeczkę :evil_lol:

Każdy ma swoje preferencje. Tylko dla mnie używanie samochodu w tym kraju to tylko jakas tam konieczność, ale żadna przyjemność. Eeeeeech.....jak se wspomnę :roll:Nie chcem nawet troszeczkę:roll:

No coś ty...ja uwielbiam jeździć...dla mnie to frajda....:multi:

A co Ci tak źle się kojarzy?:roll:

Posted

[quote name='apple']Nie chcem nawet troszeczkę:roll:

No coś ty...ja uwielbiam jeździć...dla mnie to frajda....:multi:

A co Ci tak źle się kojarzy?:roll:

Ty też lałaś do 3go roku życia :eviltong:

Ja to uwielbiałem jeździć w Stanach - im dalej tym lepiej....tutaj to zero relaksu z jazdy

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty też lałaś do 3go roku życia :eviltong:

Ja to uwielbiałem jeździć w Stanach - im dalej tym lepiej....tutaj to zero relaksu z jazdyNie:eviltong:

eeee no nie ma porownania i nie ma czego porównywać wiec tego nie rób...trzeba szukać dobrych stron i wychodzić z założenia, że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:evil_lol:

A ja mam zrzędliwego TZ-ta który mi tu miauczy co bym się już kładła...ehhh i co? I muszę go lubić- nie mam wyjścia:diabloti::evil_lol:;)

no nic idem spać....kolorowych tobie życzę i do jutra:loveu:.....śnij o szerokich drogach:diabloti:;)

Posted

[quote name='apple']Nie:eviltong:

eeee no nie ma porownania i nie ma czego porównywać wiec tego nie rób...trzeba szukać dobrych stron i wychodzić z założenia, że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:evil_lol:

A ja mam zrzędliwego TZ-ta który mi tu miauczy co bym się już kładła...ehhh i co? I muszę go lubić- nie mam wyjścia:diabloti::evil_lol:;)

no nic idem spać....kolorowych tobie życzę i do jutra:loveu:.....śnij o szerokich drogach:diabloti:;)
Nooooooooooooooooooooooooooooo :diabloti:

To nie chodzi o szerokie drogi, tylko prawie brak kretynów.

Dooooobrej :loveu:

Posted

:cool1: Dzień dobry o poranku :loveu: :loveu: :loveu:
Nie spać jużuuuuuuuuuuuuuu :crazyeye: :multi:

:roll: wczoraj mówiłeś, żebym przychodziła wcześniej :roll:
przyszłam i co? :mad: Ciebie ni ma :niewiem:
pfyyyyyyyyyyy :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

chyba porobię szaliczek
bo tu jednak wszyscy śpią :crazyeye: a tak zawsze się reklamują, że rano wstają :eviltong::cool3:

Posted

[quote name='Iv_']chyba porobię szaliczek
bo tu jednak wszyscy śpią :crazyeye: a tak zawsze się reklamują, że rano wstają :eviltong::cool3:

Szaliczej zrobiony??? Bo coś Cię nie widać... :shake:

Cześć Wujaszku! :loveu:

:loveu: I Ptasiory!

Aleśta nagadali...

Posted

Rany boskie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, taka godzina, a cioteczki już na posterunku. Iv, rozwaliłaś mnie ta godziną:-o:evil_lol:
Cioteczka Tomcugowa, a foty zrobiłaś:cool3::cool3:. Izunia troszku później wstała, ale pewnie musiała, ale no 6 rano:evil_lol::evil_lol: