Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a):Dzień dobry w ten niedzielny słoneczny poranek :multi: ;) Mizianie dla Argonka :loveu: Drobny wieczór w tą piękną, rześką noc :multi::evil_lol: On ma tego mizianka za dużo - jeszcze się przyzwyczai :roll: Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Drobny wieczór w tą piękną, rześką noc :multi::evil_lol: On ma tego mizianka za dużo - jeszcze się przyzwyczai :roll: Jedni mają dużo, drudzy mają mało, albo wcale :eviltong: takie jest życie :roll: a jeszcze inni nie chcą sie dzielić np :roll: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Iv_']Jedni mają dużo, drudzy mają mało, albo wcale :eviltong: takie jest życie :roll: a jeszcze inni nie chcą sie dzielić np :roll: Aleś zamotała, że nie wiem o co chodzi :roll: Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Aleś zamotała, że nie wiem o co chodzi :roll: pfffyyyyyy też mi nowość :eviltong: :roll: zawsze motam, a Ty często nie wiesz o co chodzi :shake: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a):pfffyyyyyy też mi nowość :eviltong: :roll: zawsze motam, a Ty często nie wiesz o co chodzi :shake: Ostatnio jakoś do doopy jestem i słabo kumam. Mam nadzieję, że jutro będzie ostatnim dniem maratonu :shake: Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ostatnio jakoś do doopy jestem i słabo kumam. Mam nadzieję, że jutro będzie ostatnim dniem maratonu :shake: Nie jesteś do doopy :mad:, tylko jesteś zmęczony i zamiast siedzieć po nocy przy kompie powinieneś spać :p Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Noooo...powinienem. Ale do 24tej zawsze jestem ;) to masz jeszcze 6 minut tylko :p :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a):Nie jesteś do doopy :mad:, tylko jesteś zmęczony i zamiast siedzieć po nocy przy kompie powinieneś spać :p Noooo...powinienem. Ale do 24tej zawsze jestem ;) Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 :angryy: znowu dogo przestawia posty :roll: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a):to masz jeszcze 6 minut tylko :p :evil_lol: A co Ty tak liczysz mi te minuty? :lol: Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):A co Ty tak liczysz mi te minuty? :lol: :roll: boszszsz i tak źle i tak nie dobrze :roll: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: boszszsz i tak źle i tak nie dobrze :roll: No już doooobrze :calus: Ostatnio faktycznie nie wyrabiam się - Argon pochłania sporo czasu. Ale nic to - grunt, że zdrowieje Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):No już doooobrze :calus: Ostatnio faktycznie nie wyrabiam się - Argon pochłania sporo czasu. Ale nic to - grunt, że zdrowieje Argon wraca do formy :loveu: tylko Ty ją straciłeś :shake: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a):Argon wraca do formy :loveu: tylko Ty ją straciłeś :shake: A wraca :loveu: Starość nie radość - młodość nie wieczność :roll: Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):A wraca :loveu: Starość nie radość - młodość nie wieczność :roll: :roll: coś dramatyzujesz :eviltong: żeby w końcu nie było takiej sytuacji, że .......Ty leżysz pod kroplówką, a Argon mizia Cię po rękach ;) w celu podniesienia na duchu Staruszka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: coś dramatyzujesz :eviltong: żeby w końcu nie było takiej sytuacji, że .......Ty leżysz pod kroplówką, a Argon mizia Cię po rękach ;) w celu podniesienia na duchu Staruszka :evil_lol: Wiesz......ciekawe to by było :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Wiesz......ciekawe to by było :evil_lol: Ciągle mizia .....i........;) w dodatku karmi Cię ptasim mleczkiem i ......czyta bajeczkę :evil_lol: oczywiście wszystko w podzięce, że tak opiekowałeś się nim ostatnio :razz: Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Normalnie raj :evil_lol:.....on odwdzięcza mi się w inny spsób ;) No patrz, jak niewiele potrzeba, żeby być w raju :diabloti: :p Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a):Ciągle mizia .....i........;) w dodatku karmi Cię ptasim mleczkiem i ......czyta bajeczkę :evil_lol: oczywiście wszystko w podzięce, że tak opiekowałeś się nim ostatnio :razz: Normalnie raj :evil_lol:.....on odwdzięcza mi się w inny spsób ;) Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):a niby co? :crazyeye: oj no :roll: dogo przerzuca posty :roll: nie widzisz tego? :-o Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: znowu to samo :roll: a niby co? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To chyba znak, że trzeba iść spać. Jeszcze muszę duszki gdzieś wysłać ;) Doooobrej :loveu: Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Menrzuś napisał(a):To chyba znak, że trzeba iść spać. Jeszcze muszę duszki gdzieś wysłać ;) Doooobrej :loveu: Powinieneś spać już od 20 minut :eviltong: Spokojnej nocy i kolorowych snów :loveu: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts