Bila Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 U zdjęcie na kolanach u Alfy rewelacyjne:loveu:. Danusia za małe kolana ma, kurczę, Sylwa już się nie zmieści:cool3:. Ależ macie boksero-bulwowe pięknoty:loveu:. napatrzeć się nie mogę. Więcej zdjęć, więcej filmów:p Quote
Ula_czarnuszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ależ dobrze karmione... drób i wieprzowinka młoda..:razz: To dlatego sierść taka błyszcząca :p Cudne trio :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Bila napisał(a):U zdjęcie na kolanach u Alfy rewelacyjne:loveu:. Danusia za małe kolana ma, kurczę, Sylwa już się nie zmieści:cool3:. Ależ macie boksero-bulwowe pięknoty:loveu:. napatrzeć się nie mogę. Więcej zdjęć, więcej filmów:p Nogi to może by wytrzymały, ale fotel jest za mały :p Będą i zdjątka - z urlopu cos tam przywiozę ;) Ula_czarnuszka napisał(a):Ależ dobrze karmione... drób i wieprzowinka młoda..:razz: To dlatego sierść taka błyszcząca :p Cudne trio :loveu: Niestety, Argon je tylko drób i jagnięcinkę - więc niech sobie pomemła tego prosiaczka....jeżeli mu ten mały terrorysta nie zabierze. Quote
Menrzuś Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ptasiorki klikają w gifa :razz: [SIZE=2]Do następnego :hand::loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Ptasiorki klikają w gifa :razz: [SIZE=2]Do następnego :hand::loveu: :hand: :placz::placz::placz:.............................................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wspaniałej zabawy :multi::multi: Quote
shirrrapeira Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witam ponownie. Niedawno wróciłam z wakacji... I mam dla Was sensacyjną wiadomość w grudniu odbędą się moje zaręczyny... A piesy cudowne. Bardzo mi się podobają. Quote
apple Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Ptasiorki klikają w gifa :razz: [SIZE=2]Do następnego :hand::loveu:Menrzuś....jak możesz:mad: - przecież wiesz że ja nie mam dźwięku:placz: kto mi powie co tam było:placz: jeszcze tam Sylwy brakuje:evil_lol: http://img204.imageshack.us/img204/340/obraz100hq0.jpg Quote
apple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Se tak przyszłam z przyzwyczajenia:loveu: Quote
apple Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ahhhhhhhhhhhhh................to jeszcze 3 dni ..........ahhhhhhhhhhhh Quote
Iv_ Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 apple napisał(a):Ahhhhhhhhhhhhh................to jeszcze 3 dni ..........ahhhhhhhhhhhh :cool3: Coś tęskno Cioteczce ;) Quote
Iv_ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :niewiem: zaginęli w "akcji" a raczej lasach kaszubskich :evil_lol: a my tu płaczemy z tęsknoty :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: za..........................:diabloti: Quote
apple Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: Coś tęskno Cioteczce ;)Tęskno baaardzo a ten już wrócił napewno i nie daje znak- a tak naobiecywał przed wyjazdem że rano z zapartym tchem zasiądzie do kompeczka i co? I doopa:placz: Faceci:cool1: Quote
Bila Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kurczaki, chyba gdzieś daleko pojechali:-o Quote
Menrzuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witam po niebycie. Widzę, że niektóre nie zapomniały :loveu: [quote name='Alicja'] :hand: :placz::placz::placz:.............................................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wspaniałej zabawy :multi::multi: A była, była - ganianie za psami, które poczuły wolność :evil_lol: [quote name='shirrrapeira']Witam ponownie. Niedawno wróciłam z wakacji... I mam dla Was sensacyjną wiadomość w grudniu odbędą się moje zaręczyny... A piesy cudowne. Bardzo mi się podobają. No to gratulacje.....może wreszcie Ci się ułoży :multi::loveu: [quote name='apple']Menrzuś....jak możesz:mad: - przecież wiesz że ja nie mam dźwięku:placz: kto mi powie co tam było:placz: jeszcze tam Sylwy brakuje:evil_lol: http://img204.imageshack.us/img204/340/obraz100hq0.jpg No przecież mówiłem Ci, że jestem Motywatorem :evil_lol:.....może wreszcie Tz-ta zmusisz do naprawy tego dźwięku :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='apple']Ahhhhhhhhhhhhh................to jeszcze 3 dni ..........ahhhhhhhhhhhh No i widzisz jak szybko minęły? :razz: [quote name='Iv_']:cool3: Coś tęskno Cioteczce ;) Nawet Ty się stęskniłaś? :multi::evil_lol: [quote name='AgaiTheta']Smutaśno :( Bez przesady - musi być chwila deszczu, by jaśniej słońce świeciło :razz::evil_lol: [quote name='Agniest']jeszcze nie powróciliście ????? Melduję, że już jestem.....tylko widzę, że nie odkurzasz swojego pokoiku. I jak teraz tam wstąpić? :shake::loveu: Quote
Menrzuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='apple']Tęskno baaardzo a ten już wrócił napewno i nie daje znak- a tak naobiecywał przed wyjazdem że rano z zapartym tchem zasiądzie do kompeczka i co? I doopa:placz: Faceci:cool1: No nie mogłem - zobaczyłem, że Ciebie nie ma i dalej śmignąłem do roboty :shake: [quote name='Bila']Kurczaki, chyba gdzieś daleko pojechali:-o Kurczaki już wróciły :evil_lol: [quote name='AgaiTheta']obrazili sie może :placz: A na kogo niby? Przecież nie na Założycielkę :razz::loveu: Quote
Iv_ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wreszcie :mad: ile można czekać :eviltong: Witaj Menrzusiu :multi: :loveu: :multi: I................opowiadaj co i jak :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Iv_ napisał(a):Wreszcie :mad: ile można czekać :eviltong: Witaj Menrzusiu :multi: :loveu: :multi: I................opowiadaj co i jak :diabloti: Te parę dni zleciało przecież jak z bicza strzelił :lol: Witanko Ivko :multi::loveu: Było fajnie :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Te parę dni zleciało przecież jak z bicza strzelił :lol: Witanko Ivko :multi::loveu: Było fajnie :diabloti: :roll: komu? chyba Tobie :eviltong: I tylko tyle powiesz? :-o "fajnie" łeeeeeeeeeeee tyle czekać, żeby jedno słowo usłyszeć :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: komu? chyba Tobie :eviltong: I tylko tyle powiesz? :-o "fajnie" łeeeeeeeeeeee tyle czekać, żeby jedno słowo usłyszeć :roll: :roll: No nie mów, że nóżkami przebierałaś i nie mogłaś się doczekać :razz: A ile w tym słowie jest treści :evil_lol: Urlopy minęły - można się rozsiąść :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Menrzuś napisał(a):No nie mów, że nóżkami przebierałaś i nie mogłaś się doczekać :razz: A ile w tym słowie jest treści :evil_lol: Urlopy minęły - można się rozsiąść :evil_lol: pfffyyyyyy, aż tak to nie czekałam :eviltong:, nie pochlebiaj sobie :evil_lol: Rozsiadaj się, rozsiadaj :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Iv_ napisał(a):pfffyyyyyy, aż tak to nie czekałam :eviltong:, nie pochlebiaj sobie :evil_lol: Rozsiadaj się, rozsiadaj :diabloti: Wiedziaaaaałem.......tylko pisz, opowiadaj i foty wklejaj.....eeeeech :shake: Quote
Recommended Posts