apple Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooooooooooooooo :diabloti: A co......mam siedzieć nad garami nabzdyczony? :razz:Nie no co ty........każdy powód do radości jest dobry a zwłaszczaa ten z sikaniem Gacka:lol: mniej sikania mniej sprzątania- bosszzz ale jestem błyskotliwa:B-fly: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='apple']Nie no co ty........każdy powód do radości jest dobry a zwłaszczaa ten z sikaniem Gacka:lol: mniej sikania mniej sprzątania- bosszzz ale jestem błyskotliwa:B-fly: Jak zwykle :multi::evil_lol: Muszę śmigać do kuchni, bo mi się palnik zwolni na obiadek.....a Alfa się już zbliża :shocked!: Paaaaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak zwykle :multi::evil_lol: Muszę śmigać do kuchni, bo mi się palnik zwolni na obiadek.....a Alfa się już zbliża :shocked!: Paaaaaaaaa :loveu:Tak myslałam....no to śmigaj bo mogą to być twoje ostatnie przetwory:evil_lol: paaaaaaaaaaaaaa:hand: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='apple']Tak myslałam....no to śmigaj bo mogą to być twoje ostatnie przetwory:evil_lol: paaaaaaaaaaaaaa:hand: Do następnego.....jak dożyję :bye: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wszakże Argon poznał domek, ale wszystkie były nerwowe - gotowe do natychmiastowego wyjazdu. Pilnowały naszego każdego kroku. Minęło to im po pierwszej nocce. Pierwsza dziurka w ziemi Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Oooooo....tam idziemy :lol: Alem się zziajała o....cuś mi do nosa wleciało teraz znacznie lepiej :p Temu też języczek wyleciał :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Iv_']:roll: mało..... To było z niedzieli - byliśmy tam po 16tej :eviltong: To miej okazje oglądnąć premierowe filmiki z dnia drugiego, czyli poniedziałku :razz: http://www.youtube.com/v/n8J3Z9sjrAg Trójca http://www.youtube.com/v/YYkDBlT6_Yc Obrońca http://www.youtube.com/v/c4L78bE_mxQ Wybiegane psy Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Trójca" niezła banda tam biega :cool3:, tylko Gacuś taki malutki i maltretowany :mad: przez te wielkie psy :angryy: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 "obrońca" bardzo dzielny Gacuś :loveu:, tylko szczekania coś u mnie nie było słychać :shake: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 "Wybiegane psy" są cuuuuudowne :loveu: :loveu: :loveu: Pięknie Ci pozowały :evil_lol:, tak bez ruszania się :razz: Argon chyba najbardziej wygodnicki z tą głową na podusi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):nadal mało.....:roll: boszszsz......:shake: taką to zadowolić :p Iv_ napisał(a):Trójca" niezła banda tam biega :cool3:, tylko Gacuś taki malutki i maltretowany :mad: przez te wielkie psy :angryy: Maltretowany? :crazyeye: Sama potem zobaczysz jak to ten mały Gacek oba dorosłe w konia robi :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a tutaj Sylwa z tym swoim sławnym jęzorem :razz: http://img172.imageshack.us/img172/948/obraz230gj1.jpg piękne zdjęcie :loveu: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Menrzuś']boszszsz......:shake: taką to zadowolić :p No co, dzisiaj bywam marudna :roll:, ja Cię mobilizuję w ten sposób :eviltong: Maltretowany? :crazyeye: Sama potem zobaczysz jak to ten mały Gacek oba dorosłe w konia robi :evil_lol: taaaaa obiecanki-macanki :eviltong:, tyle każesz czekać na te foty :roll: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):taaaaa obiecanki-macanki :eviltong:, tyle każesz czekać na te foty :roll: Mobilizujesz tą marudnością? :crazyeye:.....ciekawa metoda :eviltong: Powoli - co się tak spieszysz? Niech zaistnieje trochę emocji, żeby nie mówić podniecenia :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Mobilizujesz tą marudnością? :crazyeye:.....ciekawa metoda :eviltong: :oops:bo ja w ogóle jestem ciekawa, taka zjawiskowo-cudna, urocza i wyjątkowa :eviltong: :eviltong:-koniec reklam :evil_lol: Powoli - co się tak spieszysz? Niech zaistnieje trochę emocji, żeby nie mówić podniecenia :evil_lol: Nie śpieszę, ale kazałeś komentować :eviltong: to komentuje co i jak się da :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):Nie śpieszę, ale kazałeś komentować :eviltong: to komentuje co i jak się da :diabloti: Ja to mam szczęście :evil_lol: Pewnie, że prosiłem - ale ostatnie 15 fot, (nie mówiąc o filmikach) a nie te co będą :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:supcio :loveu: dzięki - starałem sie jak mogłem :razz: Quote
lavinia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 witajcie zajrzyjcie proszę...może ktoś się zakocha ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10864673#post10864673 Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Iv_']"obrońca" bardzo dzielny Gacuś :loveu:, tylko szczekania coś u mnie nie było słychać :shake: Szczekanie jest...i nie tylko - słynne jego "pufanie" także :p [quote name='Iv_']"Wybiegane psy" są cuuuuudowne :loveu: :loveu: :loveu: Pięknie Ci pozowały :evil_lol:, tak bez ruszania się :razz: Argon chyba najbardziej wygodnicki z tą głową na podusi :evil_lol: Położyły sie i od razu zasnęły kamiennym snem - Sylwie nawet zwisająca noga nie przeszkadzała :evil_lol: Taaaak....Argon lubi podusie ;) [quote name='Iv_']a tutaj Sylwa z tym swoim sławnym jęzorem :razz: http://img172.imageshack.us/img172/948/obraz230gj1.jpg piękne zdjęcie :loveu: Cały czas się zastanawiam, gdzie ona go mieści :roll: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja to mam szczęście :evil_lol: Jesteś szczęśliwcem, aż Ci zazdroszczę :evil_lol: tej znajomości :p Pewnie, że prosiłem - ale ostatnie 15 fot, (nie mówiąc o filmikach) a nie te co będą :eviltong: :mdleje: kto facetowi dogodzi? komentować-nie komentować :roll:, te wcześniejsze, nie te przyszłe, boszszsz......i jak ja z nim wytrzymam :shake: dłużej jak 5 minut :eviltong: :p Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='lavinia']witajcie zajrzyjcie proszę...może ktoś się zakocha ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10864673#post10864673 No nieeeeeeee......jeszcze Alfa tą fotkę zobaczy :placz: - ja mam tylko dwie ręce :placz: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Szczekanie jest...i nie tylko - słynne jego "pufanie" także :p Nie ma u mnie szczekania :shake: a to "pufanie' tak bardzo chciałabym usłyszeć :placz: Położyły sie i od razu zasnęły kamiennym snem - Sylwie nawet zwisająca noga nie przeszkadzała :evil_lol: Taaaak....Argon lubi podusie ;) Cały czas się zastanawiam, gdzie ona go mieści :roll: w pyniu go miesci, w pyniu :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts