apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Menrzuś napisał(a):....dziki, wilki, dzikie węże..... :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Agniest napisał(a):teraz może schudnie podwójnie :evil_lol: bo ma dwóch towarzyszy zabaw :lol: a Dominik jest troszkę nieśmiały - po mamusi ;), ale jestem pewna że sobie świetnie poradzi ;) Buziaki :loveu: Pa, pa. ...żeby tylko ten mały mi nie padł i nie musiałbymgo nosić :diabloti: Mamusia nieśmiała? :lol:.....nie no - oczka w dół, buzia w ciup i skrzyżowane nogi - Agniestka w pełnej krasie :diabloti: Nie bajaj się - chłopak wtydu nie przyniesie :thumbs: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 apple napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ....a do tego kwieciście, grzybowo....i do domu niedaleko :multi: :cool3: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']....a do tego kwieciście, grzybowo....i do domu niedaleko :multi: :cool3: Ales mnie zaskoczył....ja sobie tu cichaczem siedze i kontempluje a tu nagle ty zza winkla o wężach i inszych bestyjach:evil_lol: a poza tym to już przestań z tymi opisami bo mnie żal pewną część ciała ściska:roll: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Ales mnie zaskoczył....ja sobie tu cichaczem siedze i kontempluje a tu nagle ty zza winkla o wężach i inszych bestyjach:evil_lol: a poza tym to już przestań z tymi opisami bo mnie żal pewną część ciała ściska:roll: Jędrna jest to się ściskaniu nie podda :diabloti: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Jędrna jest to się ściskaniu nie podda :diabloti:Bossszzz przestan bo siem rumieniem Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Bossszzz przestan bo siem rumieniem No przecież samaś zaczęła - więc myślałem, że to nie jest temat tabu :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']No przecież samaś zaczęła - więc myślałem, że to nie jest temat tabu :eviltong::evil_lol: No tabu nie...ale zeby tak przy wszystkich:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']No tabu nie...ale zeby tak przy wszystkich:evil_lol: :crazyeye:....przecież nikogo tu nie ma (no, oprócz tej zazdrosnej Modki, patrzącej przez dziurkę :diabloti:) Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']:crazyeye:....przecież nikogo tu nie ma (no, oprócz tej zazdrosnej Modki, patrzącej przez dziurkę :diabloti:)No wiesz teraz takie czasy ze ściany mają uszy:razz: a tam taka MODKA mi nie straszna w koncu też baba:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']No wiesz teraz takie czasy ze ściany mają uszy:razz: a tam taka MODKA mi nie straszna w koncu też baba:evil_lol: No to po tych uszach :mad:....i jeszcze tu :mad:....a tu miodu wepchnę :evil_lol: Baba z babą się nie dogada......co inszego z facetem :p Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']No to po tych uszach :mad:....i jeszcze tu :mad:....a tu miodu wepchnę :evil_lol: Baba z babą się nie dogada......co inszego z facetem :pTak myslisz.....ale masz o nas zdanie:evil_lol:...no wiesz...po czym wnosisz?:razz: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Tak myslisz.....ale masz o nas zdanie:evil_lol:...no wiesz...po czym wnosisz?:razz: Wystarczy po dogo połazić......zresztą nie psujmy tej wzniosłej chwili - przecież nie często się rozstajemy:razz: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Wystarczy po dogo połazić......zresztą nie psujmy tej wzniosłej chwili - przecież nie często się rozstajemy:razz:No tak zapomniałam ze jesteś niezwylke spostrzegawczym obesrwatorem:p No nie często......na cale szczęscie:roll: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']No tak zapomniałam ze jesteś niezwylke spostrzegawczym obesrwatorem:p No nie często......na cale szczęscie:roll: I spostrzegłem też, że już po 3ciej - trzeba do kuchni śmigać, bo jeszcze się rozstaniemy na dłużej. Chyba, że do szpitala chciałabys wpaść na wizytę :diabloti: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']I spostrzegłem też, że już po 3ciej - trzeba do kuchni śmigać, bo jeszcze się rozstaniemy na dłużej. Chyba, że do szpitala chciałabys wpaść na wizytę :diabloti: no to leć........chociaż mam pare kompotów z wiśni to do szpitala jak znalazł:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']no to leć........chociaż mam pare kompotów z wiśni to do szpitala jak znalazł:diabloti::evil_lol: Taaaa.....pyrkał bym pestkami, bo zębów byłoby brak :diabloti: Paaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaa.....pyrkał bym pestkami, bo zębów byłoby brak :diabloti: Paaaaaaa :loveu:no wiesz.......człowiek serce na dłoni podarowuje a ten jeszcze marudzi:evil_lol: Paaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']no wiesz.......człowiek serce na dłoni podarowuje a ten jeszcze marudzi:evil_lol: Paaaaaaa:loveu: Zaraz tam serce - ja wyraźnie widziałem, że cUś o słoikach na ręku pisałaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 :roll:no i o podrobach rozmawiają :cool1: witaj tak przed północką :p....i prosze dopilnować mojego chrzesniaka na wyjeździe :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Alicja']:roll:no i o podrobach rozmawiają :cool1: witaj tak przed północką :p....i prosze dopilnować mojego chrzesniaka na wyjeździe :loveu: Jakich podrobach - o kompociku wiśniowym :eviltong: Bez obawy - dopilnuję. Zresztą ma obrońcę Argona i opiekunkę - Sylwę ;) Witanko :multi: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Zabawa Argon dostał nową zabawkę ...ale Gacek szybko mu ją zabrał :shake: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Trochę się zmęczył i tak siedzi chwile przed padnięciem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Zasłużony odpoczynek Przy Argonie .....a później przy Sylwie Niedzielny poranek u Alfy na kolanach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Godzina duchów :crazyeye: - dobrej nocki :hand: Quote
Recommended Posts