Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Agniest napisał(a):
teraz może schudnie podwójnie :evil_lol: bo ma dwóch towarzyszy zabaw :lol:

a Dominik jest troszkę nieśmiały - po mamusi ;), ale jestem pewna że sobie świetnie poradzi ;)

Buziaki :loveu: Pa, pa.

...żeby tylko ten mały mi nie padł i nie musiałbymgo nosić :diabloti:

Mamusia nieśmiała? :lol:.....nie no - oczka w dół, buzia w ciup i skrzyżowane nogi - Agniestka w pełnej krasie :diabloti:

Nie bajaj się - chłopak wtydu nie przyniesie :thumbs:

Posted

[quote name='Menrzuś']....a do tego kwieciście, grzybowo....i do domu niedaleko :multi:

:cool3:
Ales mnie zaskoczył....ja sobie tu cichaczem siedze i kontempluje a tu nagle ty zza winkla o wężach i inszych bestyjach:evil_lol:

a poza tym to już przestań z tymi opisami bo mnie żal pewną część ciała ściska:roll:

Posted

[quote name='apple']Ales mnie zaskoczył....ja sobie tu cichaczem siedze i kontempluje a tu nagle ty zza winkla o wężach i inszych bestyjach:evil_lol:

a poza tym to już przestań z tymi opisami bo mnie żal pewną część ciała ściska:roll:
Jędrna jest to się ściskaniu nie podda :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecież samaś zaczęła - więc myślałem, że to nie jest temat tabu :eviltong::evil_lol:
No tabu nie...ale zeby tak przy wszystkich:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No tabu nie...ale zeby tak przy wszystkich:evil_lol:
:crazyeye:....przecież nikogo tu nie ma

(no, oprócz tej zazdrosnej Modki, patrzącej przez dziurkę :diabloti:)

Posted

[quote name='Menrzuś']:crazyeye:....przecież nikogo tu nie ma

(no, oprócz tej zazdrosnej Modki, patrzącej przez dziurkę :diabloti:)No wiesz teraz takie czasy ze ściany mają uszy:razz: a tam taka MODKA mi nie straszna w koncu też baba:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No wiesz teraz takie czasy ze ściany mają uszy:razz: a tam taka MODKA mi nie straszna w koncu też baba:evil_lol:

No to po tych uszach :mad:....i jeszcze tu :mad:....a tu miodu wepchnę :evil_lol:

Baba z babą się nie dogada......co inszego z facetem :p

Posted

[quote name='Menrzuś']No to po tych uszach :mad:....i jeszcze tu :mad:....a tu miodu wepchnę :evil_lol:

Baba z babą się nie dogada......co inszego z facetem :pTak myslisz.....ale masz o nas zdanie:evil_lol:...no wiesz...po czym wnosisz?:razz:

Posted

[quote name='apple']Tak myslisz.....ale masz o nas zdanie:evil_lol:...no wiesz...po czym wnosisz?:razz:
Wystarczy po dogo połazić......zresztą nie psujmy tej wzniosłej chwili - przecież nie często się rozstajemy:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wystarczy po dogo połazić......zresztą nie psujmy tej wzniosłej chwili - przecież nie często się rozstajemy:razz:No tak zapomniałam ze jesteś niezwylke spostrzegawczym obesrwatorem:p

No nie często......na cale szczęscie:roll:

Posted

[quote name='apple']No tak zapomniałam ze jesteś niezwylke spostrzegawczym obesrwatorem:p

No nie często......na cale szczęscie:roll:
I spostrzegłem też, że już po 3ciej - trzeba do kuchni śmigać, bo jeszcze się rozstaniemy na dłużej. Chyba, że do szpitala chciałabys wpaść na wizytę :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']I spostrzegłem też, że już po 3ciej - trzeba do kuchni śmigać, bo jeszcze się rozstaniemy na dłużej. Chyba, że do szpitala chciałabys wpaść na wizytę :diabloti:
no to leć........chociaż mam pare kompotów z wiśni to do szpitala jak znalazł:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']no to leć........chociaż mam pare kompotów z wiśni to do szpitala jak znalazł:diabloti::evil_lol:
Taaaa.....pyrkał bym pestkami, bo zębów byłoby brak :diabloti:

Paaaaaaa :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaa.....pyrkał bym pestkami, bo zębów byłoby brak :diabloti:

Paaaaaaa :loveu:no wiesz.......człowiek serce na dłoni podarowuje a ten jeszcze marudzi:evil_lol:

Paaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']no wiesz.......człowiek serce na dłoni podarowuje a ten jeszcze marudzi:evil_lol:

Paaaaaaa:loveu:

Zaraz tam serce - ja wyraźnie widziałem, że cUś o słoikach na ręku pisałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:no i o podrobach rozmawiają :cool1:

witaj tak przed północką :p....i prosze dopilnować mojego chrzesniaka na wyjeździe :loveu:
Jakich podrobach - o kompociku wiśniowym :eviltong:

Bez obawy - dopilnuję. Zresztą ma obrońcę Argona i opiekunkę - Sylwę ;)

Witanko :multi: